https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 20 novih okužb

6.9.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 1.427 PCR testov, potrjenih je bilo 234 novih okužb. 


V nedeljo, 5. septembra, v Pomurju potrdili 20 novih okužb

V nedeljo so okužbo potrdili v enajstih pomurskih občinah. Štiri okužbe so potrdili v Murski Soboti, tri okužbe v Apačah in Svetem Juriju ob Ščavnici, dve okužbi v Gornji Radgoni in Moravskih Toplicah, ena okužba v Beltincih, Lendavi, Puconcih, Razkrižju, Rogašovcih in na Tišini.

V soboto, 4. septembra, v Pomurju potrdili 17 novih okužb

V soboto so okužbo potrdili v sedmih pomurskih občinah. Po pet okužb so potrdili v Ljutomeru in Murski Soboti, po dve v Križevcih in Turnišču ter po eno v Beltincih, Odrancih in Puconcih.

V petek, 3. septembra, v Pomurju potrdili 14 novih okužb

V petek so okužbo potrdili v desetih pomurskih občinah. Tri okužbe so potrdili v občini Črenšovci, dve v Murski Soboti in Turnišču, po eno okužbo pa v Beltincih, Gornji Radgoni, Lendavi, Ljutomeru, Puconcih, Razkrižju in Svetem Juriju ob Ščavnici.

V četrtek, 2. septembra, v Pomurju potrdili 10 novih okužb

V četrtek so okužbo potrdili v sedmih pomurskih občinah. Tri okužbe so potrdili v Murski Soboti, po dve v Črenšovcih, in po eno novo okužbo v Beltincih, Lendavi, Moravskih Toplicah, Razkrižju in Gornjih Petrovcih.

V sredo, 1. septembra, v Pomurju potrdili 20 novih okužb

V sredo so okužbo potrdili v dvanajstih pomurskih občinah. Štiri okužbe so potrdili v Črenšovcih, tri v Ljutomeru, po dve v Beltincih in Radenci tr po eno v Gornji Radgoni, Križevcih, Lendavi, Moravskih Toplicah, Odrancih, Puconcih in Veržeju.

V torek, 31. avgusta, v Pomurju potrdili 15 novih okužb

V torek so okužbo potrdili v devetih pomurskih občinah. Pet okužb so potrdili v Murski Soboti, po dve okužbi v Rogašovcih in Turnišču ter po eno okužbo v Beltincih, Črenšovcih, Moravskih Toplicah, Odrancih, Radencih in Sv. Juriju ob Ščavnici.

V ponedeljek, 30. avgusta, v Pomurju potrdili 11 novih okužb

V ponedeljek so okužbo potrdili v sedmih pomurskih občinah. Tri okužbe so potrdili v Murski Soboti, po dve v Ljutomeru in Veržeju ter po eno v Cankovi, Črenšovcih, Gornji Radgoni in Lendavi.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.09.2021 ob 12:11 gost

      V Pomurju še relativno dobro kaže v primerjavi z upoštevanjem PTC-ja, ko prideš v gostilno te nihče ne vpraša, v frizerajih se eni sploh ne testirajo, bilo kam prideš enako, ja pa kak de bolje, če se pa obnašamo po starem. Premalo je inšpektorskih nadzorov, ko se bodo začele plačevati kazni bo drugače, za ene pa žal prepozno.

      13 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.09.2021 ob 12:22 malo je zajebano gost

      KO TI PROKLETA VLADA CEPLJENEMU GROZI, DA SE BOŠ MORAL ITI TESTIRAT, pa koja pizda materina se bo še sploh cepila. In debil Horvat (posranec) izjavi, da komaj čaka TRETJI ODMEREK??????????????? Dajte mu jih še 7, drugim se pa cepit ni treba, saj se le tako ustvarja pogoj obstoja vlade do konca mandata, dodatki pa so primerni vsem, ki jih dobivajo. Kovid kokoš, ki nese zlata jajčička, narod je pa itak BUTAST-kot pravi Zmagec Jelinčičuf. In to je poanta sranja v deželici na sončni strani Alp, ali bolj po domače, deželici skorumpiranosti in klientalizma, ki nas spodjedata že 30 let. Proklet tisti dan, ko sem volil za drugo ŠVICO.

      12 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.09.2021 ob 18:31 Karel K. gost

        Jaz sem pa mislil da si ti bil v Ljubljani pridržan na tistem Troha šovu, kjer je ta tvoj financer in učitelj vdrl v RTV Slo. Švico so ti ponujali tvoji nekdanji partijski kolegi in sodelavci UDBE. Taga dejanski pomladniki nismo ponujali nikomur. Če bi obveljala naša volja, bi danes bilo vse drugače, z korono nebi bilo takšnih problčemov, saj bi zdravstvo bilo evropskim standardom primerno, korupcije nebi bilo in bi strokovnjaki obvladovali državo ne pa takšni bolni laikli kot si ti kateri mislijo, da so še vedno v bivšem sistemu, ko je njihov glas vedno obveljal, saj so bili titoisitčni peseki- pudlčki. Seveda da bi se to uresničilo bi se moral zrušiti tvoj titoizem s celotno kadrovsko zasedbo s Kučanom in Janšo na čelu.

        3 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.09.2021 ob 18:39 gost

        Karel kozic, ti res boluješ za shizofrenijo. Komentar napiše nekdo drug, ti ga pa meni prisodiš. Pametni vsi vemo, da je TrohaJanšev človek. Še kako je preobrnjeni komunist Jože Pučnik s Peterletom lagal ljudem kakšna druga Švica bomo. Tvoji so te ODBACILI. To mora strašno boleti.

        3 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.09.2021 ob 20:47 Karel K. gost

        Saj vem, da tebi ni mogoče dopovedati nič, saj ti samo upoštevas svoje norosti. Vedno pišeš v neki srbščini "odbacili". Vsaj v slovenskem jeziku napiši. Nihče mene ni odvrghel kot ti praviš, ampak jkaz nisem hotel biti del te tvoje Janša Peterle Kučan bande. Torej ti mojo pokončno držo zlorabljaš za poniževanje mene in žalitev. Ne vem, če si toliko pokvarjken ali pa si zares umsko bolan. Sicer pa to ni tema tega prispevka vendar ti vedno sestopiš s teme4, da bi mene ali koga drugega lahko žalil, ko nimaš protiargumentov. Blesavko! Saj kot ti je včeraqj nekdo sporočil, ti sploh ne veš kje je Murska Sobota.

        5 2 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.09.2021 ob 12:33 gost

      Horvat je vse srečen da se kovid nadaljuje, nadaljuje, nadaljuje. Ker on in vsiz tem povezani dobijo velike,,,,,,,,,, dodatke. Zato pa nočejo ukiniti testiranja. Kajti če ni testiranja se bodo vsi morali cepiti virus potem izgine in tudi dodatki in vlada izginejo.

      10 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.09.2021 ob 12:45 gost

      Če bo tretji ali več odmerkov, se bo odločila mednarodna stroka in naši jim bodo tudi sledili, tako kot vse druge države. Še prej pa bodo necepleni zboleli in bodo preboleniki veliko bo še prej cepljenih z enim in drugim šele takrat mi z tretjim če bo potrebno. Taka je in bo realnost z sedanjo ali novo vladno politiko.

      9 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.09.2021 ob 15:22 B gost

        Ne razumem, čemu tako veselje, skoraj orgazmiranje ob obetu 3.odmerka. Vsa cepiva, so narejena po alfi, zdaj imamo delto dosti okužnih na novo je bilo cepljenih. Primer Izraela, Islandije in Sejšelov. Večina parlamentarnih politikov pa je res višek inteligence, vsekakor so v glavnem dobri vojaki, ki ubogajo navodila... To pa vsekakor. Za vse ostalo je treba uporabiti glavo.

        6 5 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      06.09.2021 ob 16:18 gost

      Cepiva so naročena že za leti 2022 in 2023. Pripravit se, da vas bodo redno šprickali. Proti gripi se cepiš enkrat letno in mir, proti koroni s boš moral 4x letno cepiti. Najbogatejši rabijo še več denarja.

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.09.2021 ob 7:21 gost

        Neverjetno koliko epidemiologov se je v zadnjem letu izobrazilo na FB, naenkrat se vsi spoznajo na viruse in gripe. Doštudirali pa so v enem letu na FB vernerovi in potrčovi fakulteti.

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.09.2021 ob 8:11 gost

        7:21, na takšnih neumnežih kot si ti bogatini denar služijo. Niti eden od teh pri nas, ki vodijo boj proti epidemiji, ni epidemiolog. Žalostno toda resnično.

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.