https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: V Ižakovcih razpravljali o digitalni prihodnosti na podeželju

Otok ljubezni, 09.09.2021 ob 11:00  

Informacijska točka Europe Direct Pomurje je v petek, 3. septembra, na Otoku ljubezni v Ižakovcih izvedla evropski piknik na temo digitalne prihodnosti na podeželju. 

Informacijska točka Europe Direct Pomurje je na Otoku ljubezni v Ižakovcih izvedla evropski piknik na temo digitalne prihodnosti na podeželju. "Še bolj moramo izkoristiti znanje, ki je v regiji že prisotno, in uvajati pametne rešitve po meri ljudi. Evropske vasi lahko ponudijo primerljivo kakovost življenja kot mesta", udeleženci sporočajo sorojakom in Evropi.

Osrednji gostje razprave so bili evropski poslanec, Franc Bogovič, župan Občine Beltinci, Marko Virag in Stanislav Sraka iz Razvojne agencije Sinergija. Veliko besede v razpravi pa so imeli tudi domačini. Dogodek je potekal v občini Beltinci, ki svojo vizijo razvoja vse bolj temelji na konceptu pametnih skupnosti.

Evropski pikniki v sproščenem vzdušju spodbujajo razpravo o temah, ki so pomembne za lokalno okolje in obenem za prihodnji razvoj EU. Dogodek je del debat državljank in državljanov po vsej Evropi, ki potekajo v okviru Konference o prihodnosti Evrope. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

FOTO: Boštjan Rous.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.09.2021 ob 12:20 STROKOVNJAKI ZA VSE gost

      Nobeden od teh "veških" strokovnjakov POJMA NIMA o temi kateri so razpravljali, če so že hoteli narediti kaj v tej smeri bi poklicali strokovnjake ne pa da izgleda tako da se eni na vse razumejo kaj se dogaja v občini - rezultat tega pa je stanje v občini Beltinci, zelo slabo.

      19 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.09.2021 ob 21:30 gost gost

        V Ižakovcih razpravljali o digitalni prihodnosti na podeželju ? O tem razpravljamo že 20 let in še kar naprej mlatimo prazno slamo.

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.09.2021 ob 12:31 gost

      Kaj niste povabili posranca Jožefa Horvata, da bi vam to pametno razložil. On je na svojem telefonu opazil, da ga zasleduje policija povsod, tudi pri polnočnici. Vam povem, da je on strokovnjak nad strokovnjaki.

      19 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.09.2021 ob 17:13 Geza Mezga gost

        Če me spomin ne vara je nekoč - pred davnimi časi veliki Yusuf delal v AOP - ju v Muri in takratni AOP Mure je za celo regijo obdeloval ogromno podatkov, med drugim tudi plače........je pa bil v samem slovenskem kot tudi jugoslovanskem vrhu - mišljeno na AOP. Ko se zamenjevali sistem so starega prodali v Unior Zreče.

        8 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.09.2021 ob 18:23 gost

        Jaz pa vem, da je bil ta Jožef v Muri informatik. Ko se je zgodila " osamosvojitev " Slovenije in je oblast prevzel DEMOS, je ta informatik takoj postal eden od direktorjev Mure. Samo, da si naš.

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.09.2021 ob 13:31 gost

      TUDI JE!!!! Tij pa posrač---neumen drekač ki se vvse razume najbolj pa na svinjsko rit trampetati!!!! fuj kreten !!

      4 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.09.2021 ob 14:18 gost

        Si sploh končal posebno šolo? Idi pa debelemu lažnivcu vsak dan smrdečo posrano rit liži.

        5 2 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.09.2021 ob 14:07 gost

      DF ta Horvat ti je novi fetis? Je zasencil celo tvojega ljubljencka Janeza?

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      09.09.2021 ob 17:00 Davkoplačevalec gost

      Brez večnega Makija, Marjana Maučeca pa itak nič ne mine. Že več kot pol življenja v lokalni in državni politiki, za pokazati pa nima nič, ČISTA NULA!!!

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.09.2021 ob 18:27 gost

        On in brata Podobnik iz SLS - to je bil trio. Preselili arhiv pod vodo, potem pa je voda zalila ves arhiv, ............................

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      09.09.2021 ob 19:18 gost

      VIJ STE BUDALE V KMICI!!!!!!!!!!!!!! Vij živite na takšni nogi kak maki ali pa dr. Podobniki in njim podobni!!??? Jebete se z drobtinicami ki vam jih država vrže , tile pa so gospodje in imajo VELIKO za pokazati ,samo NOČEJO!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      10.09.2021 ob 11:40 gost

      Portal Pomurec.com omogoča primitivne in žaljive komentarje, kakršnih zlepa ne zasledimo v drugih slovenskih medijh. Pomurec.com postaja tako prava sramota za Mursko Soboto in Pomurje

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      10.09.2021 ob 18:19 gost

      In ka ima veze Bogovič z digitalizacijo ?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.