https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Objavljen razpis za stanovanja na Kocljevi ulici

13.09.2021 ob 6:05  

Stanovanjski sklad Republike Slovenije je nedavno v središču Murske Sobote dokončal 27 novih javnih najemnih stanovanj na Kocljevi ulici v Murski Soboti, ki so sedaj na voljo za najem.

Na voljo je 14 dvosobnih, 8 trisobnih in 5 štirisobnih stanovanj, katerih uporabna površina se giblje med 45,7 m2 in 104,4 m2. Vsem stanovanjem pripadajo balkoni, shrambe ter parkirna mesta v kleti stanovanjskega objekta.

Cene najema stanovanj so za dvosobna stanovanja med 341 in 460 evrov na mesec, za trisobna stanovanja med 545 in 574 evrov na mesec ter za štirisobna stanovanja med 675 in 730 evrov na mesec.

Vsi zainteresirani lahko oddajo prijavo na Javni razpis Najem stanovanj na podlagi razpisa SSSR do 22. septembra 2021 na povezavi tukaj. Vse dodatne informacije pa si lahko pridobijo na telefonski številki 01 470 1500 ali preko e-pošte: ssrsinfo@ssrs.si.

Vsa stanovanja si lahko ogledate tukaj.

Foto: Stanovanjski sklad Republike Slovenije

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.09.2021 ob 8:33 gost

      V ta stanovanja lahko gredo le bogataši. Nenormalno viske najemnine ( glede na naše plače ) + elektrika, ogrevanje, odvoz smeti, drugi stroški in gre za najem dvosobnega stanovanja cela plača. Na koncu je pa to vstran vržen denar, ke ni možnosti odkupa. Za vse tiste, ki znate najbolj pljuvati po Jugoslaviji in socializmu, vedite, da je bila takrat stanarina novega stanovanja z vsemi stroški največ 15 - 20 % plače ( odvisno od mesta stanovanja ). Vse je zajebal DEMOS, ki je na stotisoče državnih stanovanj prodal po 10 % vrednosti teh stanovanj. Od takrat mladi, družine, starejši, invalidi, ne pridejo do normalnega stanovanja. Najhujši kapitalizem na celi fronti stanovanjske politike. V socializmu je bila v Ustavi zapisana pravica do stanovanja, danes je stanovanje luksuz.

      24 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.09.2021 ob 10:03 gost

        Ti ne veš kaj kapitalizem, kaj DEMOS, kaj stanovanjska politika...znaš pa pisati neumnosti. Za tiste, ki znajo poprijeti za delo in so pridni niso nedosegljiva ne stanovanja ne hiše. Poskusi, se splača.

        7 12 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.09.2021 ob 10:17 gost

        Če si neizobražen, nerazgledan, ti nisem jaz kriv. Rodil sem se leta 1950 in sem vse to skozi dal,zato vem kaj pišem. Preberi si kaj o Jazbinškovem zakonu, vprašaj kaj starejše. Stanovanjski milijonarji in bogataši so nekateri postali na podlagi tega zakona, mlade družine pa imajo to - skoraj dve plači za večje stanovanje s stroški vred.

        8 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.09.2021 ob 15:17 gost

        10:03, kako dolgo še misliš živeti v hotelu mama? Da pa ne poznaš zgodovine svoje domovine, je pa sramota.

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.09.2021 ob 16:04 gost gost

        10:03, kako dolgo še misliš živeti v hotelu mama? Da pa ne poznaš zgodovine svoje domovine, je pa sramota. So pač eni ki vedo cecati dokler gre, glavno je, da ima demokracijo in človekove pravice, tudi prej ni bilo vse rožnato, ko ti je proletariat non stop nekaj diktiral , smo samoupravljali in so eni upravljali drugi pa delali !

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.02.2022 ob 16:33 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.