https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

V Pomurju 23 novih okužb

9.9.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 4.912 PCR testov, potrjenih je bilo 1.016 novih okužb. 


V sredo, 8. septembra, v Pomurju potrdili 23 novih okužb

V sredo so okužbo potrdili v dvanajstih pomurskih občinah. Pet okužb so potrdili v Ljutomeru, štiri v Lendavi, tri v Moravskih Toplicah ter po dve v Apačah in Murski Soboti. Po eno okužbo pa so zabeležili v Beltincih, Črenšovcih, Gornji Radgoni, Križevcih, Puconcih, Tišini in Veliki Polani.

V torek, 7. septembra, v Pomurju potrdili 26 novih okužb

V torek so okužbo potrdili v dvanajstih pomurskih občinah. Šest okužb so potrdili v Gornji Radgoni, po štiri okužbe pa v občinah Apače in Murska Sobota. Po dve okužbi so potrdili v Beltincih, Puconcih ter Tišini ter po eno novo okužbo v Ljutomeru, Križevcih, Odrancih, Radencih, Šalovcih in Gradu.

V ponedeljek, 6. septembra, v Pomurju potrdili 18 novih okužb

V ponedeljek so okužbo potrdili v osmih pomurskih občinah. 8 novih okužb so potrdili v občini Ljutomer, 4 v Mestni občini Murska Sobota, po eno okužbo pa v Apačah, Beltincih, Gornjih Petrovcih, Križevcih, Odrancih in na Tišini.  

V nedeljo, 5. septembra, v Pomurju potrdili 20 novih okužb

V nedeljo so okužbo potrdili v enajstih pomurskih občinah. Štiri okužbe so potrdili v Murski Soboti, tri okužbe v Apačah in Svetem Juriju ob Ščavnici, dve okužbi v Gornji Radgoni in Moravskih Toplicah, ena okužba v Beltincih, Lendavi, Puconcih, Razkrižju, Rogašovcih in na Tišini.

V soboto, 4. septembra, v Pomurju potrdili 17 novih okužb

V soboto so okužbo potrdili v sedmih pomurskih občinah. Po pet okužb so potrdili v Ljutomeru in Murski Soboti, po dve v Križevcih in Turnišču ter po eno v Beltincih, Odrancih in Puconcih.

 V petek, 3. septembra, v Pomurju potrdili 14 novih okužb

V petek so okužbo potrdili v desetih pomurskih občinah. Tri okužbe so potrdili v občini Črenšovci, dve v Murski Soboti in Turnišču, po eno okužbo pa v Beltincih, Gornji Radgoni, Lendavi, Ljutomeru, Puconcih, Razkrižju in Svetem Juriju ob Ščavnici.

V četrtek, 2. septembra, v Pomurju potrdili 10 novih okužb

V četrtek so okužbo potrdili v sedmih pomurskih občinah. Tri okužbe so potrdili v Murski Soboti, po dve v Črenšovcih, in po eno novo okužbo v Beltincih, Lendavi, Moravskih Toplicah, Razkrižju in Gornjih Petrovcih.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.09.2021 ob 11:45 100-100 gost

      Rad man Prekmurje in naš prekmurski jezik, zatou mi je nej vseeno za nikoga od nas. Malo nas je, ešče menje nas bou, či nas nedo drujgi vničili, mo se sami in toga se nabole bojin. Zavolo norosti štere razširjajo lidge šterin pravimo ANTIVAKSERI de nas Prekmurcof ešče menje, lejko tüj napišen fsej Slovencof menje. Dajte lidge, zaščitite se

      11 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.09.2021 ob 12:13 Tina gost

      No Ljutomer ka pa že pa delate

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.09.2021 ob 12:35 Marko gost

      od ka prireja podzupan koncerte v golobijaki brez pogojev pct je to tou

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.09.2021 ob 13:01 gost

        Bravo podžupan, ne rabimo nikakršnih testov. Če si zdrav je OK, če pa si bolan, pa ti itak ne bo volja za nobeno prireditev. Je tak?

        2 6 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.09.2021 ob 12:44 Franc gost

      Niti prijava je ne prireditev, nihce baje ne gleja pct-ja, ni obvestil obesenih nic od nic, sice pa lidi tudi nega 15 lidi sedi v tem posranem golobijaki ja

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      09.09.2021 ob 12:57 gost

      Seveda zdravniki ne vejo nič o virusih in epidemiji. Poslušati je treba tiste, ki so se vsega naučili na facebooku (FB).

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      09.09.2021 ob 13:09 Maša gost

      Ni lotmerk edini, kjer se ne preverja pct. Nikjer nihce ne preverja, niti napisano nimajo. Keri podzupan prireja vinoteko? Ovi mladi gi tak hudo gleja, ka si misli ka je najleps? eh ka pa de toti bizgec naj ostone v Panorgnici in da plačo delavcom

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      09.09.2021 ob 21:57 kilonja gost

      DEBELUHAR..BIDEN bo nocoj odredil obvezno cepljenje za milijone ameriških javnih uslužbencev...vidiš bedak levi, pa si crkaval ko je bil Trump na oblasti, Trump je bil proti cepljenju če si pozabil ;) .

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.