https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Jesenska ulica popestrila dopoldan mladim in starim

Slovenska ulica, 11.09.2021 ob 15:30  

V središču Murske Sobote se je v soboto, 11. septembra, odvil festival za vse generacije Jesenska igriva ulica. Slovenska ulica je bila polna mladih in najmljajših obiskovalcev.

Za zabavo, glasbo in ples so poskrbeli Miša, Romana Kranjčan in cirkuški artisti Cirkus Arbadakarba.

Na stojnicah so se predstavili lokalni ponudniki Kmetija Küčan, Medene zgodbe, Sušilnica sadja Vratuša, Posestvo Passero, Naša bauta in Hranilnica prekmurskih dobrot. Za kulinarično doživetje sta poskrbela Langoš Vinarium in Koru sladoled. 

Obiskovalci so lahko spoznali zgodbo nastanka medu, pomen sadja in zelenjave za naše zdravje, zeleno zlato - bučno olje ter nakupovanje brez embalaže.

Najmlajši, starši, babice in dedki so se preizkusili v ustvarjalnih delavnicah in športnih spretnostih, cirkuški artisti pa so obiskovalce poučili o žongliranju in drugih cirkuških trikih.


Namen festivala je mestu približati lokalne pridelovalce in izdelke ter družine seznaniti, kako lahko z izdelki iz lokalnega okolja poskrbimo za zdravje.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.09.2021 ob 18:32 gost

      Meni se zdi da je staršan bolj do tega srečanja kot tem malčkom. Kajti tukaj se spet lahko malo pokažejo in postavijo pred drugimi.

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.09.2021 ob 18:36 gost

        Gre za druženje, ki ga v teh norih časih še kako potrebujemo. Če ti tega ne razumeš.............. Imaš male otroke?

        6 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.09.2021 ob 18:38 Tinc gost

      A res? Si odo gledat kak se što držij kak je što oblečeni pa s ken što gučij. Si vse na tekočem si zdaj vredi?

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.09.2021 ob 19:36 niso časi nori gost

      nor je Janša IN SKUPINA, KI NISO STROKOVNJAKI ZA BOLEZNI , MI JIH PA GLEDAMO, KAJ POČNEJO PRVI NA SVETU. vSI ODPIRAJO, MI ZAPIRAMO.

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.09.2021 ob 20:30 Joužek gost

        Odpirajo tisti, ki so se dovolj precepili. Ker se mi nismo, se bomo še bolj zapirali. Zaradi takih, kot si ti.

        6 2 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.09.2021 ob 1:02 EVA gost

      Delam s krajšim delovnim časom več kot 7 tisoč dolarjev na mesec. Neprestano sem slišal, kako mi drugi govorijo, koliko denarja lahko zaslužijo na spletu, zato sem se odločil, da bom to preučil. No, vse je bilo res in mi je popolnoma spremenilo življenje. Tu sem začel ........................................... W­­­­W­­­­­W.C­­­­­A­­­­­S­­­­­H­­­­­A­­­­­P­­­­­P­­­­­1.C­­­­­O­­­­­M

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.02.2022 ob 15:17 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.