https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Soboška bolnišnica prepoveduje obiske

10.09.2021 ob 12:55  

V Splošni bolnišnici Murska Sobota od petka, 10. septembra 2021, pa do nadaljnjega prepovedujejo obiske.

V Splošni bolnišnici Murska Sobota so zaradi slabše epidemične slike spet primorani prepovedati obiske.

Zavedamo se težkih razmer in želje svojcev, da bi obiskali svoje bližnje, vendar se epidemične razmere v regiji slabšajo in na žalost to ni mogoče, saj bi se lahko virus usodno razširil med bolniki in zaposlenimi. Zato vas prosimo za razumevanje in potrpljenje, so spročili iz SBMS.

Prepoved velja za obiske vseh bolnikov, razen obiskov na Otroškem oddelku ter obiske iz pietetnih razlogov, kjer so obiski omejeni na eno zdravo osebo na dan za največ 15 minut s pisno dovolilnico zdravnika, ki zdravi obolelega, ob upoštevanju pogoja PCT (preboleli, cepljeni, testirani).

Ob sobotah in nedeljah obiski niso dovoljeni. Poslovni obiski so prav tako dovoljeni le ob upoštevanju pogoja PCT. Parter je ob izpolnjevanju pogoja PCT lahko prisoten pri porodu. Naročila in informacije o zdravstvenem stanju pacientov so možne samo na javno objavljenih telefonskih številkah.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.09.2021 ob 14:53 123 gost

      Soboška bolnica je prva pri kasiranju vse termine odpovedujejo,dočim v ukc maribor ni tega opaziti ,sem preveril zase,vse je odvisno od ustanove,Grabar je slabši od korošca,še kakšen obisk vlade pa bo napredoval

      19 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.09.2021 ob 15:01 gost

      Zdaj, ko so v bolnišnico navozili okužene Primorce, so prepovdali obiske za domače ljudi. Zdaj se domači bolnik niti svojcem ne bo mogel potožiti, Janša bo pa z narobe oblečenim zaščitnm plaščem lahko mirno korakal po bolnišnici. Za milijardo evrov, ki so šli za kovid dodatke, bi lahko zgradili več nabojbolj moderni bolnišnic za kovid bolnike, osebje pa uvozili, ne pa, da imamo te bolnike raztepene po celi državi. Tista štala v Ljubljani za kovid bolnike je sramota za človeka v letu 2021. V bolnišnici Izola pa imajo normalno obiske, mi pa zdravimo njihove bolnike in smo prikrajšani za obiske. Direktor Grabar lahko ti mirno spiš?

      16 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.09.2021 ob 18:01 123 gost

      Malo si zgrešil, soboško so odprli pred par dnevi, zdaj pa še izolsko, postopoma pa vse drugo, glede Grabara sva pa na istem, osebje tu ni nič krivo, ker so prijazni razen zdravnikov ki te niti do konca ne posluša, zato pa tudi diagnoza ne more biti točna

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.09.2021 ob 8:27 g gost

      adijo pamet g. direktor!

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.09.2021 ob 10:30 gost

        Kaj ni ravno ta gospod direktor Grabar bil tisti, ki v bolnišnico, ki je državna last, ni hotel sprejeti bolnih ljudi iz ljutomerskega doma starostnikov?

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.02.2022 ob 16:42 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.