https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Potrdili 1.085 novih okužb, tri osebe so umrle

11.9.2021  

V petek je bilo potrjenih 1.085 novih okužb. Zaradi COVID-19 so umrle tri osebe.


Včeraj so opravili 5.488 PCR testov. Pri PCR testih je bil delež pozitivnih 19,8-odstoten, potrdili so 1.085 okužb. 

Vir: COVID-19 Sledilnik.

Hospitaliziranih je bilo 274 oseb, od tega 62 na intenzivni negi.

 

Tri osebe s covidom-19 so umrle. Skupno število umrlih je naraslo na 4.469.

Foto: Pixabay.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.09.2021 ob 18:51 gost gost

      Marš v kurac lažovi to nej nika ka vij znate da prijde in odijde corona točno na datum moj pes zna dvej leti naprej datum da de se sosidova kusa gunila ali bagzivala kak se bagzivate vij z svojim nakladanjon ali povem vam samo glupi narod vam vorvle tisoč okuženih v dveh dneh se pravi ka mo do konca leta vsi okuženi pa nam bar povejte da mo začali mejrati in od čega.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.09.2021 ob 1:04 EVA gost

      Delam s krajšim delovnim časom več kot 7 tisoč dolarjev na mesec. Neprestano sem slišal, kako mi drugi govorijo, koliko denarja lahko zaslužijo na spletu, zato sem se odločil, da bom to preučil. No, vse je bilo res in mi je popolnoma spremenilo življenje. Tu sem začel ........................................... W­­­­W­­­­­W.C­­­­­A­­­­­S­­­­­H­­­­­A­­­­­P­­­­­P­­­­­1.C­­­­­O­­­­­M

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.