https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 16 novih okužb

11.9.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 5.488 PCR testov, potrjenih je bilo 1.085 novih okužb. 


V petek, 10. septembra, v Pomurju potrdili 16 novih okužb

V petek so okužbo potrdili v enajstih pomurskih občinah. Tri okužbe so potrdili v občini Črenšovci, dve v Beltincih, Gornji Radgoni in Turnišču, po eno okužbo pa v Apačah, Križevcih, Ljutomeru, Moravskih Toplicah, Radencih, Tišini in Veliki Polani.

V četrtek, 9. septembra, v Pomurju potrdili 33 novih okužb

V četrtek so okužbo potrdili v trinajstih pomurskih občinah. Devet okužb so potrdili v Murski Soboti, po šest v Gornji Radgoni in Radencih, tri nove okužbe pa v Turnišču. Po eno novo okužbo so potrdili v Apačah, Črenšovcih, Križevcih, Ljutomeru, Moravskih Toplicah, Odrancih, Puconcih, Rogaševcih in Veržeju.

V sredo, 8. septembra, v Pomurju potrdili 23 novih okužb

V sredo so okužbo potrdili v dvanajstih pomurskih občinah. Pet okužb so potrdili v Ljutomeru, štiri v Lendavi, tri v Moravskih Toplicah ter po dve v Apačah in Murski Soboti. Po eno okužbo pa so zabeležili v Beltincih, Črenšovcih, Gornji Radgoni, Križevcih, Puconcih, Tišini in Veliki Polani.

V torek, 7. septembra, v Pomurju potrdili 26 novih okužb

V torek so okužbo potrdili v dvanajstih pomurskih občinah. Šest okužb so potrdili v Gornji Radgoni, po štiri okužbe pa v občinah Apače in Murska Sobota. Po dve okužbi so potrdili v Beltincih, Puconcih ter Tišini ter po eno novo okužbo v Ljutomeru, Križevcih, Odrancih, Radencih, Šalovcih in Gradu.

V ponedeljek, 6. septembra, v Pomurju potrdili 18 novih okužb

V ponedeljek so okužbo potrdili v osmih pomurskih občinah. 8 novih okužb so potrdili v občini Ljutomer, 4 v Mestni občini Murska Sobota, po eno okužbo pa v Apačah, Beltincih, Gornjih Petrovcih, Križevcih, Odrancih in na Tišini.  

V nedeljo, 5. septembra, v Pomurju potrdili 20 novih okužb

V nedeljo so okužbo potrdili v enajstih pomurskih občinah. Štiri okužbe so potrdili v Murski Soboti, tri okužbe v Apačah in Svetem Juriju ob Ščavnici, dve okužbi v Gornji Radgoni in Moravskih Toplicah, ena okužba v Beltincih, Lendavi, Puconcih, Razkrižju, Rogašovcih in na Tišini.

V soboto, 4. septembra, v Pomurju potrdili 17 novih okužb

V soboto so okužbo potrdili v sedmih pomurskih občinah. Po pet okužb so potrdili v Ljutomeru in Murski Soboti, po dve v Križevcih in Turnišču ter po eno v Beltincih, Odrancih in Puconcih.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.09.2021 ob 12:40 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      NISEM JAZ,NISEM JAZ,DA MU,SOSEDU OKUŽENEMU JEB....JAZ ŽENO....

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.09.2021 ob 16:06 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      E,gost,ne morem pisati kaj pametnejšega,ne boš dojel....

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.09.2021 ob 17:22 gost

      Veliko okužb, živimo ENAKO, kot prej, kot da ni virosa. Poglejte malo okrog v vaških gostilnah isti ljudje in isti pijancki in nobeden od teh ne cepljen in ne testiran, pa ljudje božji še leta bomo trpeli. Bilo kam, naj bi ŠLI, povsod je POTREBEN PTC, hodimo okoli nihče pa ima potrdila, in nihče ga niti ne prosi ABSURT, SAMO NE JAMRAJ TE, ČE MO SE ZAPREJTE.

      4 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.09.2021 ob 17:58 gost

      Seveda tudi pri frizerajih vse po starem, frizerke nobene testirane, zato se tudi strank ne kontrolira. Lepo prosim pa ge ste INŠPEKTORJI.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      11.09.2021 ob 18:07 gost

      Vi te se zaletaval v štiri stene ka brez PTCja nete mogli niti iz hiše.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      11.09.2021 ob 18:35 gost

      Tise še med ovce past ne boš mogo iti brez PTCja. HA ha ha.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.09.2021 ob 18:40 gost

        Si videl ka je cepivo napravilo iz tebe. Kaj šele bo za nekaj mesecev. Šel boš v hlev in se privezal k jaslim, ker boš mislil, da si krava.

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      12.09.2021 ob 1:03 EVA gost

      Delam s krajšim delovnim časom več kot 7 tisoč dolarjev na mesec. Neprestano sem slišal, kako mi drugi govorijo, koliko denarja lahko zaslužijo na spletu, zato sem se odločil, da bom to preučil. No, vse je bilo res in mi je popolnoma spremenilo življenje. Tu sem začel ........................................... W­­­­W­­­­­W.C­­­­­A­­­­­S­­­­­H­­­­­A­­­­­P­­­­­P­­­­­1.C­­­­­O­­­­­M

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.