https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Potrdili 559 novih okužb, smrtnih žrtev ni bilo

12.9.2021  

V soboto je bilo potrjenih 559 novih okužb. Zaradi COVID-19 ni nobena oseba umrla.


Včeraj so opravili 2.720 PCR testov. Pri PCR testih je bil delež pozitivnih 20,6-odstoten, potrdili so 559 okužb. 

Vir: COVID-19 Sledilnik.

Hospitaliziranih je bilo 292 oseb, od tega 70 na intenzivni negi.

Nobena oseba s covidom-19 ni umrla. Skupno število umrlih je  4.469.

Foto: Pixabay.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.09.2021 ob 11:58 Penzlin gost

      V kmpaj je še fraj, pa bone tuj trbej potrošite, ajmo!

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.09.2021 ob 13:06 gost

      Karel Kozic, kaj je s tabo, da se nič ne oglasiš? Kot 3x cepljeni nisi mogel zboleti. Ali vseeno si?

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.09.2021 ob 13:30 gost

      Dokler bodo testi na voljo bo veliko okuženih. To pa najbolj ustreza vladi nesposobni in stroki. Kajti dlje traja dlje si bodo delili dodatke. Zato naj traja, naj traja, naj traja. Adek že ve kaj dela. Plačajo itak glupi davkoplačevalci. Za 10 milijard so nas že zadolžili. In od tega 7 milijard za dodatke pitaj boga kaj vse se plačuje z tem denarjem.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.09.2021 ob 13:52 gost

        Da bi se samo to dogajalo pri nas potem bi si mislil da je kriv samo ata Janez. Ste slepi v drugih državah so ateki še hujši, spreglejte že enkrat.

        4 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.09.2021 ob 16:19 gost

        Ne upravičuj tega psihopata. Še kako je on kriv. Mimo zdravstvene stroke on sam sprejema ukrepe. On sam je nastavil vse te drekomešače. Poglej mu dobro faco in videl boš psihopata. Pametne in dobre epidemiologe je zamenjal z infektologi takoj, ko e prišel na oblast. Ko ti obramboslovec, infektologinja, pediatrinja, gastrokopinja, učiteljica vodjo bo proti epidemiji, imaš to sranje kar imaš v Sloveniji. Hrvti pa mrno uivajo brez PCT. Da ne omenjam Švedske, Danske, Belorusije, Kitajske, Floride, Texasa, ..................................................................................

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.09.2021 ob 13:51 gost

      Tote teste smo jim že itak preplačali, tak, da dobiček je. Pa kaj za boga plačujemo zdravstveno zavarovanje, naj se krije s tem denarjem. Pa še vam ni jasno, kako nas motajo okrog prsta,al kaj.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.