https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

V Pomurju 24 novih okužb

12.9.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 2.720 PCR testov, potrjenih je bilo 559 novih okužb. 


V soboto, 11. septembra, v Pomurju potrdili 24 novih okužb

V soboto so okužbo potrdili v dvanajstih pomurskih občinah. Po pet okužb so potrdili v Križevcih, po tri okužbe v Ljutomeru, Moravskih Toplicah in Radencih. Po dve novi okužbi so potrdili v Beltincih in Gradu ter po eno v Črenšovcih, Kuzmi, Lendavi, Murski Soboti, Tišini in Turnišču.

V petek, 10. septembra, v Pomurju potrdili 16 novih okužb

V petek so okužbo potrdili v enajstih pomurskih občinah. Tri okužbe so potrdili v občini Črenšovci, dve v Beltincih, Gornji Radgoni in Turnišču, po eno okužbo pa v Apačah, Križevcih, Ljutomeru, Moravskih Toplicah, Radencih, Tišini in Veliki Polani.

V četrtek, 9. septembra, v Pomurju potrdili 33 novih okužb

V četrtek so okužbo potrdili v trinajstih pomurskih občinah. Devet okužb so potrdili v Murski Soboti, po šest v Gornji Radgoni in Radencih, tri nove okužbe pa v Turnišču. Po eno novo okužbo so potrdili v Apačah, Črenšovcih, Križevcih, Ljutomeru, Moravskih Toplicah, Odrancih, Puconcih, Rogaševcih in Veržeju.

V sredo, 8. septembra, v Pomurju potrdili 23 novih okužb

V sredo so okužbo potrdili v dvanajstih pomurskih občinah. Pet okužb so potrdili v Ljutomeru, štiri v Lendavi, tri v Moravskih Toplicah ter po dve v Apačah in Murski Soboti. Po eno okužbo pa so zabeležili v Beltincih, Črenšovcih, Gornji Radgoni, Križevcih, Puconcih, Tišini in Veliki Polani.

V torek, 7. septembra, v Pomurju potrdili 26 novih okužb

V torek so okužbo potrdili v dvanajstih pomurskih občinah. Šest okužb so potrdili v Gornji Radgoni, po štiri okužbe pa v občinah Apače in Murska Sobota. Po dve okužbi so potrdili v Beltincih, Puconcih ter Tišini ter po eno novo okužbo v Ljutomeru, Križevcih, Odrancih, Radencih, Šalovcih in Gradu.

V ponedeljek, 6. septembra, v Pomurju potrdili 18 novih okužb

V ponedeljek so okužbo potrdili v osmih pomurskih občinah. 8 novih okužb so potrdili v občini Ljutomer, 4 v Mestni občini Murska Sobota, po eno okužbo pa v Apačah, Beltincih, Gornjih Petrovcih, Križevcih, Odrancih in na Tišini.  

V nedeljo, 5. septembra, v Pomurju potrdili 20 novih okužb

V nedeljo so okužbo potrdili v enajstih pomurskih občinah. Štiri okužbe so potrdili v Murski Soboti, tri okužbe v Apačah in Svetem Juriju ob Ščavnici, dve okužbi v Gornji Radgoni in Moravskih Toplicah, ena okužba v Beltincih, Lendavi, Puconcih, Razkrižju, Rogašovcih in na Tišini.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.09.2021 ob 10:26 gost

      Koliko jih bo od Murine tekme?

      6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.09.2021 ob 10:29 gost

      Gos. Beovič nas je včeraj necepljene imela za nizko šolane.To še ne pomeni, da smo neumni. Veliko jih je bolj šolanih od nje pa razmišljajo drugače. Denar ljudje, dela svoje.... Še vedno se je najbolje zanesti na zdravo kmečko pamet in malo logično razmišljati.

      21 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.09.2021 ob 10:36 gost

        Ta stara gnusa je pravi kader stranke SDS. Naduta, ošabna, vzvišena, nevedna, ima slab spomin, ker vsak teden govori drugače, uboga ja gospodarja Janšo kot pridni kužek svojega gospodarja. Tegnell, prim. prof. dr. Ivan Eržen, dr. Nina Pirnat, ostali evrepski epidemiologi so za to staro gnuso pravi strokovnjaki. Škoda sonca, ki nanjo posije.

        20 7 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.09.2021 ob 11:32 gost

        Ne samo, da ste neumni, ste tudi največji strahopetci kateri lažete in širite neresnice,, hujskate itd. Res ste SIROMACEKI.

        9 14 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.09.2021 ob 13:14 Karel K. gost

        Za tebe je po tej logiki cela svetovna strokovna srenja "Gos" in kader SDS. Zares si bolan in bi te morali cepiti iz drugih razlogov, ne pa zaradi okužbe z Covid-19. Za tebe izobrazba nič ne pomeni. Zagotovo si starec iz bivšega sistema DF kateri misli, da je pameten samo zaradi tega ker so mu takrat partijski sekretarji rekli, da je pameten, ker je bil dober čuvaj zaposlenih v taklratnih DO. Ti se samo zanašaj na ZKL in tovrstno razmišljanje. Seveda je logika pomembna, vendar mora biti tudi znanje poleg, ti pa tega drugega nimaš.

        8 8 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.09.2021 ob 14:00 gost

        Karel naštej nekaj teh svetovni strokvnjakov, ki mislj tako kt Beovićeva. Boš zmogel? Verjetno ne, ker kljub dvema diplomama ( kj si jih kupil? ) nimaš pojma o ničemer: Resnični svetovni strokovnjak za epidemije Tegnell misli in dela popolnoma drugače kot nastavljenka Beovićeva, kiniti epidemiologinja ni. Vsi ti, ki trenutno vodijo naše zdravstvo, so SDS kader. Poklukar, Bregant, Forte, Godec, Vindišar, Beović, Logar, Bitenc, Mlakar. Krek je pa tako samo nastavljena lutka. Že naš prim. prof. dr. Ivan Eržen je za te naštete tata mata v znanju. Se vidi po neuspehu dela teh " strokovnjakov ", da ne vedo ravno veliko epidemijah. Pol leta policijska ura, šole zaprte, gosilne in kavarne zaprte, mali obrtniki zaprti, turizem zaprt, ljudje zaprti v občine, povsod obvezna maska, prepovedao druženje ljudi, neumni in neustavni PCT pogoji, .............. na koncu pa veliko več mrtvih na število prebivalcev od Švedske, kje niso imeli nobenega ukrepa, ki smo jih imeli mi. Jaki ti tvoji " strokovnjaki ". V steno se zaleti, s svojo plesnivo lubenico naprej.

        10 3 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.09.2021 ob 11:24 gost

      JESTE BUDALE!!!!!!!!!!!!! Če nebi bilo teh (revežev) ki se morajo z vami kreteni trgati , bi bilo stanje zelo dobro pri pogrebni službi!!!! Saj druge boljše alternative si tudi vi levojajarski golopizdiči NE zaslužite!!!!!! Metek debelega dreka usred čela!!! majmuni!!!!!!!!!!!

      6 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.09.2021 ob 11:32 gost

      Ta stara babura je predlagala, da bi ljudi zaprli v stanovanja in jim omogočili v določenem času gibanje v razdalji do 50 metrov od stanovanja. Dobro, da so ostali bili prisebni in tega niso sprejeli.

      19 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.09.2021 ob 11:43 gost

        Že od rojstva si med tistimi manj pametnimi. Zdaj, ko so te pošprickali, se ti je pa utrgalo. Ubogi, ubogi.

        17 5 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.09.2021 ob 12:03 gost

      Se vidi kdo je Bogi, bogi, strahopetci in seronje, kateri se šlepajo na račun nas cepljenih. Čakajo da nas bo čim več cepljenih da se njim nebo treba.

      7 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.09.2021 ob 12:38 gost

        Še huje je s tabo, kot sem mislil, da bo. Če se ne boš pomiril, te bodo dali v prisilni jopič.

        7 6 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      12.09.2021 ob 12:12 gost

      V Vuhani vse vredi v Afriki vse vredi ,samo v tej pofukanoj evropi,je kao kaos,diktature take pa one.Velike laži in to od najbolj šolanih golazni.Kdo koga plačuje v Sloveniji za te laži.Korona ka ste nouri,kak so hitro te gnojšnjice skup zmejšali vsak nekaj po svojem,pa nej preverjeno,stestirano samo ajde cepiti jih pa ko jih jebe,če se tu pa tam kdo vtegne,glavno ka se služi.Mi pa slovenci kot narod ,ki ni složen gremo tem barabam zelo na roko,saj delajo z nami,kar hočejo.Dvigajo cene v trgovinah,na bencinskih servisih goriva pa spet mi nič,kot da nam to paše.Kdo je država ljudje slovenci ali teh nekaj podgan.Narod treba bo se zediniti,složiti in narediti revolucijo.

      11 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      12.09.2021 ob 12:44 gost

      Ka tij zadni komentator , ka si malo gesaprina spil pa se zdaj obnašaš kot stari podganjšček , ker ti si dokazano med večjimi retatdiranci , skratka da ne dužim , glup si ko Šarčev spolni organ , kar je model sam povedal ,hi hi,hi , mislim , za tebe pod nujno najti posteljo vsaj v Hrastovcu.

      5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      12.09.2021 ob 13:00 CB gost

      Zakaj bi se cepil zaradi nekoga, ki si na račun eksperimentalnega cepiva, nezanesljivih testov, ter neučinkovitih pleničk polni žepe in žepe prijateljev, ter na drugi strani za nekoga, ki se je cepil, da lahko potuje in bluzi naokoli, ter to pričakuje tudi od mene, a ravno tako prenaša enako količino virusa, zboli, tudi umre, nositi mora masko in na koncu se bo moral tudi testirati in hoditi po nove doze, če bo hotel obdržati lažnivi status polnocepljene osebe. Kam ste usekali z glavami, da se še niste zbrihtali?

      14 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      12.09.2021 ob 13:37 gost

      Cepljeni v Sloveniji niso vsi desni pizdek nesposobna vlada, stroka, desni podporniki samega,,, adeka,,,. Zakaj, ker njim je tako skomandiral tiran, diktator,,, Januš grozni,,,kajti dlje traja virus več si oni razdelijo denarja. Kajti kovid je kokoš kera nese zlata jajca. 10 moijard je bilo že zadolženo v Evropi za Slovenijo od tega 7 milijard za dodatke vse vrstne. Plačajo pa itak glupi narod.

      10 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      12.09.2021 ob 15:20 Obvezno gost

      Amerika že uvedla obvezno cepljenje, kmalu jim bomo sledili. Zdaj naša kao zelo strokovna skupina posnema ukrepe Avstrije, če nede zaleglo pa prešalta na USA. Bruh, kašne ne logične ukrepe nam vsiljujejo, še deca se jim smejijo.

      8 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      12.09.2021 ob 16:44 gost

      Karel Kozic in vsi drugi Janševi verniki, drug teden bomo v praksi videli resnico teh groženj in laži o tem strašno nalezljivem in smrtonosnem virusu, ki nam ji vsakodnevno širij0 Janševi nastavljeni strokovnjaki. Po vseh teh trgatvah bogračijadah, veselicah, Murini tekmi, neprestano polnih trgovinah, gostinah, poni Soboti, .......................... mora biti pol Prekmurja bolnega in četrt Prekmurja v bolnišnicah. Ne iskat izgovora, da so vsi cepljeni, ki smo se družili, ker pametni vemo, da to ni res. Enkrat je Murina fešta postavila na laž te Janševe " strokovnjake ". Kako bo tokrat, bomo za teden dni videli.

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      12.09.2021 ob 18:39 gost

      Poglejte si poletni tabor stranke Nove Slovenije. Nikjer nobene maske, razdalje. Nas, male ljudi, pa bodo jebali v živ mozag in nas dobesedno zaprli v hiše. Marš banda ena podkupljena.

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      12.09.2021 ob 20:48 Penzlin gost

      Idemo na morjeee :)

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.09.2021 ob 21:02 gost

        Imaš prav. Ko nama z ženo poteče karantena, ideva v Dalmacijo na uživancijo. Janša pa naj izvaja svoje psihopatske odloke. Če se mu mladi ne uprejo, zakaj bi se jaz stari sekiral. Z ženo imava dovolj, da greva tja kamor hočeva.

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.