https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju pet novih okužb

13.9.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 1.657 PCR testov, potrjenih je bilo 282 novih okužb. 


V nedeljo, 12. septembra, v Pomurju potrdili 5 novih okužb

V nedeljo so okužbo potrdili v petih pomurskih občinah. Po eno okužbo so potrdili v občinah Apače, Beltinci, Gornja Radgona, Moravske Toplice in Murska Sobota.

V soboto, 11. septembra, v Pomurju potrdili 24 novih okužb

V soboto so okužbo potrdili v dvanajstih pomurskih občinah. Po pet okužb so potrdili v Križevcih, po tri okužbe v Ljutomeru, Moravskih Toplicah in Radencih. Po dve novi okužbi so potrdili v Beltincih in Gradu ter po eno v Črenšovcih, Kuzmi, Lendavi, Murski Soboti, Tišini in Turnišču.

V petek, 10. septembra, v Pomurju potrdili 16 novih okužb

V petek so okužbo potrdili v enajstih pomurskih občinah. Tri okužbe so potrdili v občini Črenšovci, dve v Beltincih, Gornji Radgoni in Turnišču, po eno okužbo pa v Apačah, Križevcih, Ljutomeru, Moravskih Toplicah, Radencih, Tišini in Veliki Polani.

V četrtek, 9. septembra, v Pomurju potrdili 33 novih okužb

V četrtek so okužbo potrdili v trinajstih pomurskih občinah. Devet okužb so potrdili v Murski Soboti, po šest v Gornji Radgoni in Radencih, tri nove okužbe pa v Turnišču. Po eno novo okužbo so potrdili v Apačah, Črenšovcih, Križevcih, Ljutomeru, Moravskih Toplicah, Odrancih, Puconcih, Rogaševcih in Veržeju.

V sredo, 8. septembra, v Pomurju potrdili 23 novih okužb

V sredo so okužbo potrdili v dvanajstih pomurskih občinah. Pet okužb so potrdili v Ljutomeru, štiri v Lendavi, tri v Moravskih Toplicah ter po dve v Apačah in Murski Soboti. Po eno okužbo pa so zabeležili v Beltincih, Črenšovcih, Gornji Radgoni, Križevcih, Puconcih, Tišini in Veliki Polani.

V torek, 7. septembra, v Pomurju potrdili 26 novih okužb

V torek so okužbo potrdili v dvanajstih pomurskih občinah. Šest okužb so potrdili v Gornji Radgoni, po štiri okužbe pa v občinah Apače in Murska Sobota. Po dve okužbi so potrdili v Beltincih, Puconcih ter Tišini ter po eno novo okužbo v Ljutomeru, Križevcih, Odrancih, Radencih, Šalovcih in Gradu.

V ponedeljek, 6. septembra, v Pomurju potrdili 18 novih okužb

V ponedeljek so okužbo potrdili v osmih pomurskih občinah. 8 novih okužb so potrdili v občini Ljutomer, 4 v Mestni občini Murska Sobota, po eno okužbo pa v Apačah, Beltincih, Gornjih Petrovcih, Križevcih, Odrancih in na Tišini.  

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.09.2021 ob 11:27 gost

      Spomladi sem zapisal, da bo Janša zaprl državo zopet 9. septembra. Pri datumu sem se malenkost zmotil, zato sem se zadnjič tudi opravičil. A glej vraga, 6 dni pozneje, kot sem napovedal, bo Janša storil nekaj, česar nismo imeli vse od leta 1945. Vzel nam bo svobodo, demokacijo, pravice. Uživajte v novem družbenem redu, saj ste ga nekateri hoteli. Pozdrav DF.

      14 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.09.2021 ob 12:58 gost

      TIJ KRETEN--Pojma nimaš kaj je svoboda in kaj demokracija!!!!!!!!!!! Tole kar samo tebi paše je egoizem!!!!!!!! Poberi se v svet pa boš videl kako se živi!!! DREKAČ!!!

      7 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.09.2021 ob 13:06 gost

        Sva z ženo pred kratkim bila dva tedna na morju v Dalmaciji. Noben kreten tam nama ni gozil z masko ali PCT pogojem kot to kreteni v Sloveniji zahtevajo. Dvakrat sva se peljala čez mejo brez PCT pogoja. Je lepo biti HLAPEC? Si ponosen, da si HLAPEC?

        10 9 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.09.2021 ob 14:11 gost

      Problem te države je da tako zvani vele vladni vodja,,,, Jaka racman,,, noče da se kovid konca zato njegovi desni cucki niso cepljeni. In se niti ne mislijo cepiti ker njim je tiran drkator te države tako skomandiral. Kajti manj bo cepljenih več bo okuženih in posledično vlada, stroka, podmladek SDS, celjska bolnišnica, itd dobijo večje dodatke. Kere pa bodo vračali davkoplačevalci do leta 2090.

      10 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.09.2021 ob 15:10 gost

      Uspelo je Janši spreti ljudi. Z lažmi je dosegel sovraštvo med cepljenimi in necepljenimi. Ima nekaj svojih plačanih pisunov, ki po vseh medijih to širjo, se norčujejo iz necepljejih. Kot nekoč potomce partizanov in potomce domobrancev. Ljudje ne nasedajte temu, združite se in odnesite to skrajno desno vlado na smetišče zgodovine. Za leto ali dve bo prepozno.

      10 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.09.2021 ob 16:16 Orwell1984 gost

      Trditev, da bodo samo injekcije COVID-19 končale neskončno "pandemijo", in laži, da so bolnišnice več kot 90% polne necepljenih ljudi, se uporablja kot opravičilo za obvezno množično cepljenje. Ne potrebujete veliko lastnih raziskav, da bi obšli korporativne medije in razkrili, da lažejo ter da obstajajo številna poročila, ki pravijo, da se v ZDA in svetu dogaja ravno obratno stanje, da so bolnišnice polne bolnikov že cepljenih proti COVID-19 in da tisti, ki so preživeli, zdaj polnijo naše bolnišnice. To je razvidno iz zadnje objave podatkov v vladni zbirki poročil o neželenih dogodkih (VAERS), ki od prejšnjega petka kaže, da je bilo po injekcijah COVID-19 13.911 smrtnih primerov, 18.098 trajnih invalidnosti, 76.160 nujnih obiskov, 56.912 hospitalizacij, 2.933. 377 simptomov stranskih učinkov in 14.327 smrtno nevarnih posledic.

      9 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      13.09.2021 ob 16:18 Orwell1984 gost

      Prejšnji teden je Toronto Sun objavil zgodbo, v kateri piše, da je bilo več kot 100 mladih iz Ontarija poslanih v bolnišnico zaradi težav s srcem, povezanih s cepivom. Poročilo, ki ga je prejšnji teden tiho objavilo javno zdravstvo Ontarija (PHO), povzema število ljudi v provinci, ki so bili po cepljenju z mRNA premeščeni v bolnišnico s srčnimi boleznimi, pa tudi dejstvo, da je vedno več mladih trpijo zaradi stranskih učinkov. Od 7. avgusta je bilo pri državljanih Ontarija, mlajših od 25 let, 106 primerov miokarditisa / perikarditisa.

      10 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      13.09.2021 ob 16:21 Orwell1984 gost

      Izrael je ena najbolj cepljenih držav na svetu. 80% Njihovega u prebivalstva je bilo cepljenih, kar je precej nad nekoč veljavno stopnjo "čredne imunosti", potrebno za vrnitev življenja v normalno stanje. Kljub uspehu pri injiciranju prebivalstva s poskusnimi zdravili država trpi zaradi velikega povečanja števila primerov. Beležijo največje število novih primerov, ki jih je imela država od začetka pandemije.

      10 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.09.2021 ob 18:47 gost

        Nega problema za prebolele pa CEPLENE, sploj se ne obremenjujem s tem. Ostali se pa je...........

        4 3 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      13.09.2021 ob 16:24 Orwell1984 gost

      Večina Izraelcev je menila, da je COVID premagan. Vse omejitve so bile odpravljene. Dva meseca pozneje: Izrael je v torek poročal o 9.831 na novo odkritih primerih, kar ni daleč od najslabše dnevne številke v državi - 10.000 - na vrhuncu tretjega vala. V prvih treh tednih avgusta je zaradi bolezni umrlo več kot 350 ljudi. Na tedenski tiskovni konferenci so direktorji sedmih javnih bolnišnic sporočili, da ne morejo več sprejemati bolnikov s koronavirusom. Ker 670 bolnikov s COVID-19 potrebuje intenzivno nego, so njihovi oddelki prenatrpani, osebje pa preobremenjeno. "Nočem vas prestrašiti," je v izraelskem parlamentu ta teden dejal dr. Salman Zarqa. "Toda to so podatki. Na žalost številke ne lažejo. "

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      13.09.2021 ob 21:25 gost

      Hi,hi,hi , ka pa si delo v Dalmaciji , aja hodo si Iskrine števce gledat , bil si ti v Dalmaciji , verjetno z prstom po zemljevidi , hi,hi,hi

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      13.09.2021 ob 22:25 Čergoli gost

      Prekleta, črna fašistična banda.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      14.09.2021 ob 5:51 gost

      Za ceplene no problem - -ostali pa na oni svet - - no problem.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.