https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 36 novih okužb

15.9.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 6.745 PCR testov, potrjenih je bilo 1.364 novih okužb.

V torek, 14. septembra, v Pomurju potrdili 36 novih okužb

V torek so okužbo potrdili v 11 pomurskih občinah. 10 okužb so potrdili v Ljutomeru, 6 v Apačah ter po 4 v Črenšovcih in Gornji Radgoni. Po tri okužbe so imeli v Beltincih in Križevcih, dve v Radencih ter po eno v Kobilju, Lendavi, Murski Soboti in Tišini.

V ponedeljek, 13. septembra, v Pomurju potrdili 35 novih okužb

V ponedeljek so okužbo potrdili v 12 pomurskih občinah. Po 8 okužb so potrdili v Beltincih in Murski Soboti, 5 v Radencih, 4 v Gornji Radgoni ter po dve V Ljutomeru in Puconcih. Po eno okužbo pa so zabeležili v Apačah, Črenšovcih, Dobrovniku, Kobilju, Odrancih in Tišini.

V nedeljo, 12. septembra, v Pomurju potrdili 5 novih okužb

V nedeljo so okužbo potrdili v petih pomurskih občinah. Po eno okužbo so potrdili v občinah Apače, Beltinci, Gornja Radgona, Moravske Toplice in Murska Sobota.

V soboto, 11. septembra, v Pomurju potrdili 24 novih okužb

V soboto so okužbo potrdili v dvanajstih pomurskih občinah. Po pet okužb so potrdili v Križevcih, po tri okužbe v Ljutomeru, Moravskih Toplicah in Radencih. Po dve novi okužbi so potrdili v Beltincih in Gradu ter po eno v Črenšovcih, Kuzmi, Lendavi, Murski Soboti, Tišini in Turnišču.

V petek, 10. septembra, v Pomurju potrdili 16 novih okužb

V petek so okužbo potrdili v enajstih pomurskih občinah. Tri okužbe so potrdili v občini Črenšovci, dve v Beltincih, Gornji Radgoni in Turnišču, po eno okužbo pa v Apačah, Križevcih, Ljutomeru, Moravskih Toplicah, Radencih, Tišini in Veliki Polani.

V četrtek, 9. septembra, v Pomurju potrdili 33 novih okužb

V četrtek so okužbo potrdili v trinajstih pomurskih občinah. Devet okužb so potrdili v Murski Soboti, po šest v Gornji Radgoni in Radencih, tri nove okužbe pa v Turnišču. Po eno novo okužbo so potrdili v Apačah, Črenšovcih, Križevcih, Ljutomeru, Moravskih Toplicah, Odrancih, Puconcih, Rogaševcih in Veržeju.

V sredo, 8. septembra, v Pomurju potrdili 23 novih okužb

V sredo so okužbo potrdili v dvanajstih pomurskih občinah. Pet okužb so potrdili v Ljutomeru, štiri v Lendavi, tri v Moravskih Toplicah ter po dve v Apačah in Murski Soboti. Po eno okužbo pa so zabeležili v Beltincih, Črenšovcih, Gornji Radgoni, Križevcih, Puconcih, Tišini in Veliki Polani.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.09.2021 ob 10:08 gost

      36 POZITIVNIH, NE BOLNIH MED 120.000 PREBIVALCI. Nehajte s tem štejem in si ne delajte več sramote. To pomeni, da ni nobenih posledic za zdravjein okuženih ter bolnih kljub mnogim trgatvam, duženjih, veselicah, piknikih, Muruni tekmi, ................

      17 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.09.2021 ob 10:54 Franc gost

      Ljutomer vodi ajme meni majko

      4 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.09.2021 ob 12:10 delavec gost

      LEVOJAJARJEM SO SE ZAČELI GVINTI REZATI IN zaradi njihove vsevednosti bojo čedalje globši!!!!!!!!!!!

      5 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.09.2021 ob 13:18 gost

      Hlapce desne je pizdek je, vele vodja,,, Jaka racman,,, zapru ka niti na vece nesmijo brez pct. Kajti njegovi hlapci niso cepljeni ker s tem da se niso cepili so podpirali debila da si lahko delijo dodatke.

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.09.2021 ob 19:44 gost

        MI od J J nimamo nobenega problema!!!!!!! Mij ne jamramo ,vij levojajčni butalci se preseravlete ! Gvinte vam naj rejže čeduže globše!!!!!!!!!!TUDI BO!!!!! umri gamad!!!!

        5 2 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.09.2021 ob 13:28 gost

      V Sloveniji se izgubljajo ljudje kerim odkrijejo nezakonitosti, prevare, prijateljevanje z strici iz ozadja itd. Najprej izgine koordinator za kovid Kacin. Zdaj pa vele nasprotnik korupcije v zdravstvu,,,,janus grozni,,,, kerog so odkrili z prsti v marmeladi. Kajti razkrito je skom in komu je omogočil posle v zdravstvu za 200 miljonckov. Na golfu, na jahti, privat stanovanji vse kao slučajno so se srečali največji pozeruhi davkoplačevalskega denarja. Z kerim so dobavljal skart robo za zdravstvo sebi pa žepe polnili. Gnoji od gnojev sramota za takega mandatarja kot ga ima Slovenija. Največji lobist z strici iz ozadja. Lažnivec že 30 let dela sramoto Sloveniji in pametnim Slovencem.

      7 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.09.2021 ob 19:46 gost

        BUDALA!!!!!!!!!! SVET GA SPOŠTUJEIN GA TUDI BO!!!!!!!!!!!!!!!POVEJ LEVOJAJARJA KATERI MU JE DO NARTA!!!!!!

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      15.09.2021 ob 14:13 gost

      Upoštevati PTC ali pa, popolna zapora države in šolanje na daljavo.

      10 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      15.09.2021 ob 14:44 gost

      Bedak, zapri se ti nekam in tam ostani....

      3 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      15.09.2021 ob 21:58 Kovid 19 gost

      Oh kako smo mi vsi blesavi,če bi resno ta pandemija obstajala bi morali poskriti biti.Ta budala,ki vodijo državo pa na Marsu se vdi kaka budala smo,da verjamemo,da nas imajo vse za norce.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      15.09.2021 ob 22:07 gost

      Kovid 19 upam da vkratkem krepneš od Kovid .Samo veselo.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      16.09.2021 ob 7:16 gost

      Pred ZD čakajo najbolj pametni .Kaj le čakajo ???????????????????.Pametnejši smo to že opravili ko ni bilo treba čakati.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.