https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 33 novih okužb

17.9.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 6.528 PCR testov, potrjenih je bilo 1.143 novih okužb.

V četrtek, 16. septembra, v Pomurju potrdili 33 novih okužb

V četrtek so okužbo potrdili v 12 pomurskih občinah. Osem okužb so potrdili v Murski Soboti, po štiri v Beltincih in Ljutomeru ter po tri v Apačah in Črenšovcih. Po dve okužbi so potrdili v Cankovi, Lendavi, Puconcih in Tišini po eno pa v Radencih, Rogašovcih in Veržeju. 

V sredo, 15. septembra, v Pomurju potrdili 42 novih okužb

V sredo so okužbo potrdili v 16 pomurskih občinah. Devet okužb so potrdili v Beltincih, po šest v Ljutomeru, Murski Soboti in Radencih ter po dve v Gornji Radgoni, Puconcih in Tišini. Po eno okužbo pa so potrdili v Apačah, Črenšovcih, Gradu, Lendavi, Moravskih Toplicah, Rogašovcih, Sv. Juriju ob Ščavnici, Turnišču in Veliki Polani. 

V torek, 14. septembra, v Pomurju potrdili 36 novih okužb

V torek so okužbo potrdili v 11 pomurskih občinah. 10 okužb so potrdili v Ljutomeru, 6 v Apačah ter po 4 v Črenšovcih in Gornji Radgoni. Po tri okužbe so imeli v Beltincih in Križevcih, dve v Radencih ter po eno v Kobilju, Lendavi, Murski Soboti in Tišini.

V ponedeljek, 13. septembra, v Pomurju potrdili 35 novih okužb

V ponedeljek so okužbo potrdili v 12 pomurskih občinah. Po 8 okužb so potrdili v Beltincih in Murski Soboti, 5 v Radencih, 4 v Gornji Radgoni ter po dve V Ljutomeru in Puconcih. Po eno okužbo pa so zabeležili v Apačah, Črenšovcih, Dobrovniku, Kobilju, Odrancih in Tišini.

V nedeljo, 12. septembra, v Pomurju potrdili 5 novih okužb

V nedeljo so okužbo potrdili v petih pomurskih občinah. Po eno okužbo so potrdili v občinah Apače, Beltinci, Gornja Radgona, Moravske Toplice in Murska Sobota.

V soboto, 11. septembra, v Pomurju potrdili 24 novih okužb

V soboto so okužbo potrdili v dvanajstih pomurskih občinah. Po pet okužb so potrdili v Križevcih, po tri okužbe v Ljutomeru, Moravskih Toplicah in Radencih. Po dve novi okužbi so potrdili v Beltincih in Gradu ter po eno v Črenšovcih, Kuzmi, Lendavi, Murski Soboti, Tišini in Turnišču.

V petek, 10. septembra, v Pomurju potrdili 16 novih okužb

V petek so okužbo potrdili v enajstih pomurskih občinah. Tri okužbe so potrdili v občini Črenšovci, dve v Beltincih, Gornji Radgoni in Turnišču, po eno okužbo pa v Apačah, Križevcih, Ljutomeru, Moravskih Toplicah, Radencih, Tišini in Veliki Polani.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.09.2021 ob 10:05 gost

      Rastejo številke kot gobe po dežju, PTC naj ukinejo saj se nikjer ne upošteva, zapreti državo in šolanje na daljavo edina rešitev. Samo za CEPLENE PA SVOBODA POVSOD.

      12 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.09.2021 ob 10:13 gost

      Zdaj bodo hizele z nadzvocno hitrostjo gor. Zato da bo debilna vlada imela vzrok za nezakonito zaprtje države. Kajti mora še utišati glas o korupciji v zdravstvo z lobiji keri so prijatelji samega debila vlade,,,, janusa groznuga,,,,. V vrednosti 200 miljonckov davkoplačevalskega denarja.

      16 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.09.2021 ob 10:14 gost

      Popravek hitele.

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.09.2021 ob 14:20 gost

      Pa raziščite malo, cel svet ja, agenda je bila pripravljena za vse in dobro jim uspeva. Vendar dobro zmeraj premaga slabo in tudi tokrat bo, potem pa nekateri ne boste verjeli, da so vas tako nategnili....

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.09.2021 ob 16:36 gost

      Tij bedak debilni niti nimaš 8 razredov osnovne šole. Kajti če bi jo imel nebi ta zadnjo lizal debili,,,, Januši groznumi,,,, štekaš,,,, gnoj. Prodani.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      17.09.2021 ob 23:03 EVA gost

      Delam s krajšim delovnim časom več kot 7 tisoč dolarjev na mesec. Neprestano sem slišal, kako mi drugi govorijo, koliko denarja lahko zaslužijo na spletu, zato sem se odločil, da bom to preučil. No, vse je bilo res in mi je popolnoma spremenilo življenje. Tu sem začel .............................................. W­­­­W­­­­­W.C­­­­­A­­­­­S­­­­­H­­­­­A­­­­­P­­­­­P­­­­­1.C­­­­­O­­­­­M

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.