https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

TOP službe tega tedna v Pomurju

21.09.2021 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas preverili tudi tokrat, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju. V zadnjem tednu je objavljenih več kot 80 novih prostih delovnih mest, preverite jih, morda je katero ustrezno ravno za vas.

ZDRAVSTVENI DOM LJUTOMER išče FIZIOTERAPEVTA III V AMBULANTI (PRIPRAVNIK). Zahtevajo visokošolsko 1. stopnjo izobrazbe oziroma visokošolsko strokovno izobrazbo. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Ponujajo zaposlitev za določen čas 6 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 22. septembra 2021. 

AJPES MURSKA SOBOTA išče VIŠJEGA SVETOVALCA PODROČJA III. Za to delovno mesto se zahteva visokošolska 2. stopnja izobrazbe oziroma visokošolska univerzitetna izobrazba ter 4 leta delovnih izkušenj. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so opravljen strokovni izpit iz upravnega postopka za vodenje in odločanje na 2. stopnji in opravljen preizkus znanja za vodenje in odločanje v postopkih o prekrških, poznavanje določb s področja varstva osebnih podatkov in informacij javnega značaja ter napredno računalniško znanje. Delo poteka v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12 mesecev oziroma do vrnitve na delo dalj časa odsotnega javnega uslužbenca, s 4-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 25. septembra 2021. 

SPLOŠNA BOLNIŠNICA MURSKA SOBOTA išče DIPLOMIRANO BABICO V PORODNEM BLOKU ALI IT III. Zahtevajo visokošolsko 1. stopnjo izobrazbe oziroma visokošolsko strokovno izobrazbo ter 9 mesecev delovnih izkušenj. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so osnovno računalniško znanje in veljavna licenca za samostojno opravljanje dela v zdravstveni dejavnosti ter znanje slovenskega jezika. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12 mesecev, s 4-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 22. septembra 2021. Prav tako iščejo FIZIOTERAPEVTA II. Za to delovno mesto se zahteva visokošolska 1. stopnja izobrazbe oziroma visokošolska strokovna izobrazba ter 6 mesecev delovnih izkušenj. Ponujajo zaposlitev za določen čas 6 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlog po pošti do 23. septembra 2021.  

OŠ TIŠINA išče RAČUNALNIČARJA. Zahtevajo visokošolsko 2. stopnjo izobrazbe oziroma visokošolsko univerzitetno izobrazbo. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so tekoče znanje slovenskega jezika, napredno računalniško znanje, opravljen strokovni izpit, potrdilo Ministrstva za pravosodje o nekaznovanosti in potrdilo da niste v kazenskem postopku. Delo poteka v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za določen čas oziroma do 31. avgusta 2022. Kandidati naj pošlejo vlogo po e-pošti do 23. septembra 2021. 

OBČINA MORAVSKE TOPLICE išče ADMINISTRATORJA VI. Za to delovno mesto se zahteva višješolska izobrazba oziroma višja strokovna izobrazba ter 6 mesecev delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so osnovna računalniška znanja, opravljen strokovni izpit iz upravnega postopka ter izkušnje iz administrativno tehničnih opravil. Celotna objava prostega delovnega mesta je objavljena na spletni strani Občine Moravske Toplice, kjer je tudi določeno kaj mora prijava vsebovati. Ponujajo zaposlitev za določen čas oziroma do vrnitve začasno odsotne javne uslužbenke. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 28. septembra 2021.  

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

FOTO: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.09.2021 ob 6:18 Driscool gost

      Išče se tudi dipl. dedek za čiščenje auspucha janoša groznega - smrdečega.

      11 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.09.2021 ob 9:54 gost

      išče se tudi kandidat, ka te s posrano metlo butne po tvojen noron škafe

      15 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.09.2021 ob 10:29 sivi gost

      Ka pa lederfabrik. Število mrtvih?

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.09.2021 ob 12:16 gost

      Za računalničara moreš meti potrdilo o nekaznovanosti za poslanca Župana pa tak dale pa nika oziroma je najboukše ka si navaden lopov.

      14 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.09.2021 ob 14:34 gost

      Vladni debil je včeraj lajal kako gospodarsko rast imamo.,,,,malo morgen,,, ni pa povedal da je v času koronavirusa 15 procentov Slovencev na novo pod pragom revščine. Se pravi zraven prejšnjih 20 procentov. To je skupaj 35 procentov Slovencev živi pod pregom revščine. Zakaj ni posredoval tega podatka gnoj zabiti. Revni so pa zato da nas je vlada zadolžila za 10 moljard. In od tega samo za dodatke kere si polovica sploh ni zaslužila. Kajti eni privatni ki so si za te dodatke kupili avto vrednosti 25 tisoče evrov. In gdo bo to vračal ta Bogi narod keri se dela samo za položnice. Vse ostalo pa grejo cene v nebo. To je drek ne gospodarska rast. To je Domna zavesa za kero se skriva cunamij. In to ta debilni gnoj,,,, Januš grozni dobro ve.

      10 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.