https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 40 novih okužb

22.9.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 5.930 PCR testov, potrjenih je bilo 1.186 novih okužb.

V torek, 21. septembra, v Pomurju potrdili 40 novih okužb

V torek so okužbo potrdili v 17 pomurskih občinah. Šest okužb so potrdili v Lendavi, pet v Beltincih, štiri v Ljutomeru ter po tri v Murski Soboti, Radencih in Tišini. Po dve okužbi so potrdili v Črenšovcih, Moravskih Toplicah, Sv. Jurij ob Ščavnici, Turnišče in Veržej ter po eno okužbo v Apačah, Cankovi, Dobrovniku, Gornjih Petrovcih, Kobilju in Razkrižju.

V ponedeljek, 20. septembra, v Pomurju potrdili 19 novih okužb

V ponedeljek so okužbo potrdili v osmih pomurskih občinah. Osem okužb so potrdili v občini Ljutomer, štiri v Mestni občini Murska Sobota, dve okužbi v občini Tišina in po eno okužbo v občinah Beltinci, Križevci, Lendava, Puconci in Veržej.

V nedeljo, 19. septembra, v Pomurju potrdili 15 novih okužb

V nedeljo so okužbo potrdili v sedmih pomurskih občinah. Štiri okužbe so potrdili v Beltincih, tri okužbe so potrdili v Murski Soboti, po dve novi okužbi pa so potrdili v Gornji Radgoni, Lendavi in Radencih. Po eno okužbo pa so potrdili v Moravskih Toplicah in Puconcih.

V soboto, 18. septembra, v Pomurju potrdili 28 novih okužb

V soboto so okužbo potrdili v 14 pomurskih občinah. Pet okužb so potrdili v Radencih, po štiri v Beltincih in Lendavi ter po dve v Ljutomeru, Moravskih Toplicah, Sv. Juriju ob Ščavnici in Tišini. Po eno okužbo pa so potrdili v Cankovi, Gornji Radgoni, Gradu, Murski Soboti, Odrancih, Puconcih in Rogašovcih.

V petek, 17. septembra, v Pomurju potrdili 30 novih okužb

V petek so okužbo potrdili v 14 pomurskih občinah. Pet okužb so potrdili v Gornji Radgoni in Ljutomeru, štiri v Beltincih, tri v Črenšovcih ter po dve v Kobilju, Radencih in Tišini. Po eno okužbo pa so zabeležili v Apačah, Cankovi, Križevcih, Murski Soboti, Odrancih, Puconcih in Turnišču.

V četrtek, 16. septembra, v Pomurju potrdili 33 novih okužb

V četrtek so okužbo potrdili v 12 pomurskih občinah. Osem okužb so potrdili v Murski Soboti, po štiri v Beltincih in Ljutomeru ter po tri v Apačah in Črenšovcih. Po dve okužbi so potrdili v Cankovi, Lendavi, Puconcih in Tišini po eno pa v Radencih, Rogašovcih in Veržeju. 

V sredo, 15. septembra, v Pomurju potrdili 42 novih okužb

V sredo so okužbo potrdili v 16 pomurskih občinah. Devet okužb so potrdili v Beltincih, po šest v Ljutomeru, Murski Soboti in Radencih ter po dve v Gornji Radgoni, Puconcih in Tišini. Po eno okužbo pa so potrdili v Apačah, Črenšovcih, Gradu, Lendavi, Moravskih Toplicah, Rogašovcih, Sv. Juriju ob Ščavnici, Turnišču in Veliki Polani. 

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.09.2021 ob 16:11 Maria gost

      Mene su v Lendva cepili sa virusz Fajzer, bolje sad videla i srala lažje . Samo da povedala svoja zggodba, virus dobra naredila, pa betežna sam nisam več.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.09.2021 ob 16:39 Maria gost

        Kaj ste jezna !bila v Lentibe pa sam brala časopison ka dobra cepilna zgodba se more deliti po ljudeh tudi na internetu vi ka ste nej cepljena pa vsi jezna vedno jaz samo povedala da po cepljenjem viruso sam bolja kaj zdaj ?

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.09.2021 ob 16:32 gost

      Naj crkne vsaki kristuš keri se ne cepi ..več bo placa na sveti in manj smradetin smrdljivih …

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.09.2021 ob 16:34 Maria gost

      Moja mož Ferenc tudi bila bolje srala , imala sad formirana drek a prej drisku mela dostakrat . a somsida Klara nej se cepila pa pravila ka raje zaprta bo ka one se nem cepila sa janša virus. Pa dobro sam rekla tvoja drek tvoja čreva puknila da ne bi potem orban kriva i janša.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.09.2021 ob 19:23 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Preveri se, seveda nisi kreten s svojim "zapisom",si nekaj več,dno,dno,greznica.......Mária...

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.09.2021 ob 16:40 Maria gost

      vsi jezna jaz več nem pisala tu

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.09.2021 ob 19:18 gost

      TuRBA GORI .

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      22.09.2021 ob 19:38 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Tipičen zapis hotiškega izobraženca,tan si ge nega več pámeti.....Juj,Stankec je nej na ton nivoji,tak je velki kak jemi je pamet.......ka ne gučin u udnosi du ...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      23.09.2021 ob 0:33 EVA gost

      Delam s krajšim delovnim časom več kot 7 tisoč dolarjev na mesec. Neprestano sem slišal, kako mi drugi govorijo, koliko denarja lahko zaslužijo na spletu, zato sem se odločil, da bom to preučil. No, vse je bilo res in mi je popolnoma spremenilo življenje. Tu sem začel ..................................................................................... W­­­­W­­­­­W.C­­­­­A­­­­­S­­­­­H­­­­­A­­­­­P­­­­­P­­­­­1.C­­­­­O­­­­­M

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.