https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 23 novih okužb

24.9.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 5.471 PCR testov, potrjenih je bilo 941 novih okužb.

V četrtek, 23. septembra, v Pomurju potrdili 23 novih okužb

V četrtek so okužbo potrdili v trinajstih pomurskih občinah. 7 v občini Beltinci, 3 v občini Turnišče, 2 v občini Moravske Toplice in Murska Sobota, po ena okužba pa v občinah Apače, Cankova, Gornja Radgona, Križevci, Lendava, Radenci, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici in Tišina.

V sredo, 22. septembra, v Pomurju potrdili 32 novih okužb

V sredo so okužbo potrdili v enajstih pomurskih občinah. 6 v občini Ljutomer, 4 v občinah Beltinci, Lendava in Murska Sobota, 3 v občini Gornja Radgona in Radenci, 2 v občinah Križevci, Tišina in Turnišče, eno okužbo so potrdili v občini Cankova in Veržej.

V torek, 21. septembra, v Pomurju potrdili 40 novih okužb

V torek so okužbo potrdili v 17 pomurskih občinah. Šest okužb so potrdili v Lendavi, pet v Beltincih, štiri v Ljutomeru ter po tri v Murski Soboti, Radencih in Tišini. Po dve okužbi so potrdili v Črenšovcih, Moravskih Toplicah, Sv. Jurij ob Ščavnici, Turnišče in Veržej ter po eno okužbo v Apačah, Cankovi, Dobrovniku, Gornjih Petrovcih, Kobilju in Razkrižju.

V ponedeljek, 20. septembra, v Pomurju potrdili 19 novih okužb

V ponedeljek so okužbo potrdili v osmih pomurskih občinah. Osem okužb so potrdili v občini Ljutomer, štiri v Mestni občini Murska Sobota, dve okužbi v občini Tišina in po eno okužbo v občinah Beltinci, Križevci, Lendava, Puconci in Veržej.

V nedeljo, 19. septembra, v Pomurju potrdili 15 novih okužb

V nedeljo so okužbo potrdili v sedmih pomurskih občinah. Štiri okužbe so potrdili v Beltincih, tri okužbe so potrdili v Murski Soboti, po dve novi okužbi pa so potrdili v Gornji Radgoni, Lendavi in Radencih. Po eno okužbo pa so potrdili v Moravskih Toplicah in Puconcih.

V soboto, 18. septembra, v Pomurju potrdili 28 novih okužb

V soboto so okužbo potrdili v 14 pomurskih občinah. Pet okužb so potrdili v Radencih, po štiri v Beltincih in Lendavi ter po dve v Ljutomeru, Moravskih Toplicah, Sv. Juriju ob Ščavnici in Tišini. Po eno okužbo pa so potrdili v Cankovi, Gornji Radgoni, Gradu, Murski Soboti, Odrancih, Puconcih in Rogašovcih.

V petek, 17. septembra, v Pomurju potrdili 30 novih okužb

V petek so okužbo potrdili v 14 pomurskih občinah. Pet okužb so potrdili v Gornji Radgoni in Ljutomeru, štiri v Beltincih, tri v Črenšovcih ter po dve v Kobilju, Radencih in Tišini. Po eno okužbo pa so zabeležili v Apačah, Cankovi, Križevcih, Murski Soboti, Odrancih, Puconcih in Turnišču.. 

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.09.2021 ob 14:59 gost

      V torniščaj ni kaj drugo nemaju kak vsak dan več kovidekov. Bar to če že ni kaj drugo se njim ne dogaja. To je verjetno tan v fabriki ge se naj trbej testejrati nej mask nositi nej cepiti nikaj od nikaj.

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.09.2021 ob 15:04 miška gost

      si ti celi kovidek

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.