https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Pri ŠIC Ljutomer nastaja kolesarski poligon

29.09.2021 ob 6:00  

Pri športni dvorani ŠIC Ljutomer so v tem mesecu pričeli z izgradnjo kolesarskega poligona oziroma pumptracka.

Kolesarski poligon gradi Zavod Alisansa iz Ljubljane. Z deli so pričeli 17. septembra, rok končanja pa je do konca meseca septembra.

Poligon, ki ga sestavljata del asfaltnih površin in del zelenic bo umeščen na okoli 796 m2 površine in bo imel okoli 395 m2 asfaltne vozne površine. Zasnovan pa je na način, da se v največji meri prilagodi obliki razpoložljive površine.

Občina Ljutomer je za izgradnjo kolesarskega poligona s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport pridobila nepovratna sredstva v višini 22.917 evrov. Pogodbena vrednost del pa znaša 72.039,10 evra.

Nadzor nad investicijo izvaja ATRIJ d.o.o. iz Odrancev.

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.09.2021 ob 10:01 prlek gost

      Potem bo na Kamenščaku počasi možno nabirat gobe v gozdu, da te ne zgazi kak kolesar. Da bomo lastniki lahko šli v gozd in opravili svoje delo, ki ga gozd zahteva. Redari in občinska inšpektorica bo mogli začet opravljati svoje naloge, da bomo lasniki imeli svoja zemljišča pod našim nadzorom ne pa pod nadzorom mestnih vagabundov, ki uničujejo privat lastnino.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.09.2021 ob 17:05 Thournes gost

      I make 85 dollars each hour for working an online job at home. KLA I never thought I could do it but my best friend makes 10000 bucks every month working this job and she recommended me to learn more about it. The potential with this is endless. >>>>>>> http://www.earn96.com

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.