https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Potrdili 1.005 novih okužb, pet oseb je umrlo

25.9.2021  

V petek je bilo potrjenih 1.005 novih okužb.


Včeraj so opravili 5.534 PCR testov. Pri PCR testih je bil delež pozitivnih 18,2-odstoten, potrdili so 1.005 okužb. 

Hospitaliziranih je bilo 381 oseb, od tega 102 na intenzivni negi. 

Pet oseb s covidom-19 je umrlo. Skupno število umrlih tako znaša 4.531.   

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.09.2021 ob 22:26 se malo, pa bo konec gost

      saj se bo Janušo Groznemu istekel mandat, itak 2,5 leti vodi vlado na ODLOKIH ob pomoči strank, katerih več ne bo na božji svetlosti. Mislim pa, da bi Janš moral voditi državo še 10 let, da bi poravnal dolgove. Smo v situaciji kot ob razpadu Jugoslavije - nič se ni delalo, denar se je tiskal, danes pa gospodarstvo vrag jemlje ( VIDNO BO DRUGO LETO, KO NE BO DOMAČIH VAVČER TURISTOV), Janša pa se hvali z porastom gospodarstva- budala pa pozablja, da je gospodarstvu delil izposojen denar.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.09.2021 ob 0:18 AMY gost

      Delam s krajšim delovnim časom več kot 7 tisoč dolarjev na mesec. Neprestano sem slišal, kako mi drugi govorijo, koliko denarja lahko zaslužijo na spletu, zato sem se odločil, da bom to preučil. No, vse je bilo res in mi je popolnoma spremenilo življenje. Tu sem začel ........................................................... W­­­­W­­­­­W.C­­­­­A­­­­­S­­­­­H­­­­­A­­­­­P­­­­­P­­­­­1.C­­­­­O­­­­­M

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.