https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 39 novih okužb

25.9.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 5.534 PCR testov, potrjenih je bilo 1.005 novih okužb.

V petek, 24. septembra, v Pomurju potrdili 39 novih okužb

V petek so okužbo potrdili v enajstih pomurskih občinah. 15 v občini Ljutomer, 7 v Mestni občini Murska Sobota, 6 v občini Beltinci, 3 v občini Puconci, 2 v občini Črenšovci in Križevci, ena okužba v občini Moravske Toplice, Radenci, Rogašovci in Tišina.

V četrtek, 23. septembra, v Pomurju potrdili 23 novih okužb

V četrtek so okužbo potrdili v trinajstih pomurskih občinah. 7 v občini Beltinci, 3 v občini Turnišče, 2 v občini Moravske Toplice in Murska Sobota, po ena okužba pa v občinah Apače, Cankova, Gornja Radgona, Križevci, Lendava, Radenci, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici in Tišina.

V sredo, 22. septembra, v Pomurju potrdili 32 novih okužb

V sredo so okužbo potrdili v enajstih pomurskih občinah. 6 v občini Ljutomer, 4 v občinah Beltinci, Lendava in Murska Sobota, 3 v občini Gornja Radgona in Radenci, 2 v občinah Križevci, Tišina in Turnišče, eno okužbo so potrdili v občini Cankova in Veržej.

V torek, 21. septembra, v Pomurju potrdili 40 novih okužb

V torek so okužbo potrdili v 17 pomurskih občinah. Šest okužb so potrdili v Lendavi, pet v Beltincih, štiri v Ljutomeru ter po tri v Murski Soboti, Radencih in Tišini. Po dve okužbi so potrdili v Črenšovcih, Moravskih Toplicah, Sv. Jurij ob Ščavnici, Turnišče in Veržej ter po eno okužbo v Apačah, Cankovi, Dobrovniku, Gornjih Petrovcih, Kobilju in Razkrižju.

V ponedeljek, 20. septembra, v Pomurju potrdili 19 novih okužb

V ponedeljek so okužbo potrdili v osmih pomurskih občinah. Osem okužb so potrdili v občini Ljutomer, štiri v Mestni občini Murska Sobota, dve okužbi v občini Tišina in po eno okužbo v občinah Beltinci, Križevci, Lendava, Puconci in Veržej.

V nedeljo, 19. septembra, v Pomurju potrdili 15 novih okužb

V nedeljo so okužbo potrdili v sedmih pomurskih občinah. Štiri okužbe so potrdili v Beltincih, tri okužbe so potrdili v Murski Soboti, po dve novi okužbi pa so potrdili v Gornji Radgoni, Lendavi in Radencih. Po eno okužbo pa so potrdili v Moravskih Toplicah in Puconcih.

V soboto, 18. septembra, v Pomurju potrdili 28 novih okužb

V soboto so okužbo potrdili v 14 pomurskih občinah. Pet okužb so potrdili v Radencih, po štiri v Beltincih in Lendavi ter po dve v Ljutomeru, Moravskih Toplicah, Sv. Juriju ob Ščavnici in Tišini. Po eno okužbo pa so potrdili v Cankovi, Gornji Radgoni, Gradu, Murski Soboti, Odrancih, Puconcih in Rogašovcih.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.09.2021 ob 15:00 gost

      Človek ne more verjeti da imamo toliko tega sranja. Saj smo pa kot če bi nas Slovencev bilo 5 milijonov. Ali pa smo že vsi tretjič okuženi.

      13 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.09.2021 ob 16:19 gost

      To je zaradi teh Trohovih bedakov in eden njegov sodelavec se vedno pojavlja na tem portalu, pravi, da je star 72 let debel 160 kg in visok 203 cm. Te bi bilo potrebno procesuirati, saj zaradi teh trpi slovenski narod pa ne samo zaradi Covid ampak nasplošno, saj hočejo biti pametni, so pa takšni bedaki, da za njimi tulijo risi.

      4 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.09.2021 ob 16:44 gost

        Karel Kozic iz vasi pri madžarski meji, kar se Trohe tiče je bil Troha dokazano pri tebi doma. Le kaj sta vidva naklepala? Midva s Troho se ne poznava in nimava nobenih stikov. Drug mesec se boš moral tretjič v enem letu cepiti proti bolezni, ki ima manj kot 0,05 % smrtnost. Boš vesel ponovnega pikanja? Še vedno v svoji hiši in pri spanju nosiš masko? Si gledal Tarčo v četrtek, ko si je Janševa državna sekretarka, učiteljica, snela masko, ker je po koncu oddaje mislila, da so kamere iklopljene? In taki primitivci in zajebanti so tebi vzor? Si videl kaplara Ivana Janeza Janšo, ki je bil na državnozborovski komisiji, ki jo vodi poslanec Pavšič, z masko, katere gumico je imel na polovici ušesa in tega še občutil ni? Na suknjiču je pa imel narobe zataknjeno ( obrnjeno ) slovensko zastavo!!!!!!! TAK OSAMOSVOJITELJ IN DOMOLJUB?????!!!!!!!!! In ti mu slediš kot ovca. Sram te bilo v dno duše.

        8 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.09.2021 ob 17:36 Karel K. gost

        Kaj ti meni pripisuješ lastnosti svojih vzornikov Janše, Trohe in Godčeve. Malo preberi svoje zmazke na tem portalu in boš ugotovil, da si njim enak. Si gledal Okornov film včeraj? Potem vidiš, da ta bolezen ni hec, kot ti. Janša dela zate in za tvoje titoiste in na ta način vzdržuje ta titoizem pri življenju. Ko Kučan-Pahorjevi zavozijo z vodenjem države, ko zmanjkuje denarja, potem ustvarijo pogoje za to, da Janša postane predsednik vlade. Izkoriščajo Janševo bolno pohlepnost po oblasti, katera ga daje že iz titovih mladinskih let v bivšem sistemu pred letom 1990. Tako se je zgodilo tudi Januarja 2020 ko je Šarec dirigirano s strani Kučan-Pahorjevih vrgel puško v koruzo. Istočasno pa so že imeli pripravljene brodolomce v strankah DESUS in SMC, da so z Janševo SDS in NSI ustvarili vladno koalicijo. V tem trenutku trije DESUS-ovi poslanci držijo to koalicijo na oblasti, zato so deležni grdih obtožb s strani Kučan-Pahorjevih.

        2 9 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.09.2021 ob 17:47 gost

        Zdaj se pa ne čudim več, da si v nekaterih pogledih tako neumen. Človek, ki verjame v te laži, ki jih je Okorn prikazal v nekšnem filmu, pač nima urejenega podstrešja. Moram te pa povaliti, ker si veliko resnice napisal o kaplaru Ivanu Janezu Janši. Zdaj pa bodi še tako prijazen in napiši še kaj o tem kako si Jožeta Pučnika vozil k Rajhu žret in pit.

        8 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.09.2021 ob 18:07 Karel K. gost

        Iatočasno sem s tem opisal tudi tebe. Ti imaš iste človeške lastnosti, ne upoštevaš nekih pametnih nasvetov in znanosti le svojo telebansko pamet. Seveda ti dokazuješ, da tista pripoved o naseljevanju Prekmurja še vedno drži. Sedanja slovenska politična elita se obnaša kot bivša, titova. Zaobiti hoče sosede in prostor kamor spadamo, to pa je srednja in zahodna Evropa in se povezuje z oddaljenimi državami, kateri nam nikoli niso bili neki vdani zavezniki. Za njih je srednja in zahodna Evropa še vedno gnili kapitalizem. Kako bi to izgledalo, če bi se Švica, Luksemburg, Danska povezovalno naslanjali na Rusijo, Kitajsko, Poljsko, Madžarsko. Koliko nas smatrajo za slovanske brate in prijatelje je pokazal nedavni odbojkarski Evropski turnir na Poljskem. Ker je Slovenija premagala Poljsko so poljski gledalci iz srda navijali za Italijo. Seveda je to izbira posameznika, vendar če res čutiš neko bratstvo in prijateljstvo do nekoga, do sorodnega naroda ga ne zavržeš zaradi tega, da je boljši od tebe. Tudi Tito je šel na pot po prijatelje v Afriko, Azijo, Južno Ameriko in snoval klub neuvrščenih z tamkajšnjimi diktatorskimi režimi, namesto, da bi iskal prijatelje v Evropi pri sosedih. Seveda se tega ni smel niti mogel poslužiti, saj so sosednje države bile vsestransko razvite in politično demokratično urejene, njegova Jugoslavija pa je bila uboga zaradi njega, kar se tiče političnega in gospodarskega razvoja. Zato mu voditelji teh držav nebi dovolili, da bi njegova bedasta, spletkarska butica in osebnost imela glavno vodilno besedo pri upravljanju z temi državami. Torej je potrebno na vsak način z vsemi sredstvi Slovenijo postaviti pod vodstvo umsko sposobnih ljudi z razčiščeno in nehinavsko ter nediverzantsko osebnostjo da se bo pospešeno razvijala in bo čimprej dosegla nivo razvoja zahodnih, nam sosednjih držav.

        1 10 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.09.2021 ob 19:14 gost

        Karoly, ne spreminjaj zgodovine po svoji želji. Mi smo Slovani, ne Germani. Ti si pač nemški hlapec, zato si se pač sam odločil zaradi svojih interesov. Napiši kako si nekoč zelo zagrizenega komunista Jožeta Pučnika ( še bolj zagrizen od Janše je bil, oba sta pa želela postati drugi Tito ) vozil k Rajhu žret in pit ( dokazano je, ni laž ).

        8 4 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.09.2021 ob 19:46 Karel K. gost

      Od tebe ne morem zahtevati, da bi bil malo bolj spoštvljiv do Pučnika in tudi mene in nebi govoril o žretju, saj si ti neuravnovešen človek. Nihče nikogar ni vozil nikamor žret. Ti pa boš vedno imel dokaze, saj za tebe ne veljajo civilizacijski standardi ampak le nasilje.

      3 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.09.2021 ob 20:15 gost

        Zakaj bi pa moral biti spoštljiv do Pučnika? Ker je bil pokvarjenec, ki je hotel biti najprej prvi v Jugoslaviji? Ker mu to ni uspelo, je pobegnil v Nemčijo, kjer je postal nemški hlapec. Ko je po njegovi presoji napočil pravi čas, se je vrnil v Slovenijo, oziroma poslala ga je neka tajna služba v Nemčiji, da bi postal prvi v Sloveniji. Ko mu tudi to ni uspelo, jo je zopet ucvrl nazaj v Nemčijo. Bil je pa svoj čas zelo zariban komunist. Nimam res nobene potrebe, da bi takega človeka spoštoval. Ti si pa sanjal kako bosta s Pučnikom vodila Slovenijo, zato tudi do tebe, ki še danes pod posteljo vidiš komuniste, komunista v Pučniku pa nisi videl, nimam spoštovaja, temveč mržnjo. Ti bi za par evrov Slovenijo prodal Nemčiji. Marš, sram te bilo v dno duše. Dobro veš, da si Pučnika vozil k Rajhu jest in pit. Ne laži več.

        8 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.09.2021 ob 8:39 gost

        Pučni je bil najbolj maščevalen človek na ozemlju SFRJ, hujši on Miloševiča in Janše. Zraven tega pa zabit. Ko je napisal diplomo zaradi katere so ga zaprli so mu vsi hoteli pomagati, tudi komunisti na visokih položajih, vendar od nadutosti ni hotel.

        6 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.09.2021 ob 12:17 gost

        Karoly, Pučnika še njegova prva žena ni spoštovala. Ko je spoznala kakšen pokvarjen in maščevalen človek je, ga je zapustila in odšla na svoje. Tudi Janševa prva žena je odšla od Ivana Janše. Takšnega človeka, ki ne zna zadržati svoje družine, lahko spoštuje samo bedak ali njegov vernik. Da narcisoida Pahorja ne omenjam. Ljudje, ki jim je družina propadla ali je sploh niso imeli bi radi vodili ali vodijo državo. Narobe svet. In takšen ločenec ( Janša ) je par dni nazaj nekje zagovarjal družinsko življenje. Kaj se vam mora zgoditi, da boste spregledali te lumpe?

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.09.2021 ob 20:46 gost

      Karel Kozic, si vedel, da je Norveška danes ukinila vse ukrepe proti kovidu? Ti, ki gledaš napredne evropske medije, bi to moral vedeti. Te novice ne išči na napredni Novi24TV, ker je tam ne boš našel. Hi, hi, hi. Neumnež nemški.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.09.2021 ob 22:23 Karel K. gost

        Pa tij se popoln idiot ali pa si umsko iztiril. Ti in Troha sta glavna voditelja proti spoštovanju ukrepov in cepljenju, na Norveškem ljudje upoštevajo ukrepe, se cepijo in se vedno obnašati. Ti pa se obnašaš kot norec, analfabet, doma pa si iz neke vasice, saj praviš, da je Mura vaški klub. Saj ne veš kaj govoriš, vendar ti ni za oprostiti, toliko si nor. Mislim, da ti sploh druge TV ne gledaš kot Nova 24.

        1 6 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      25.09.2021 ob 20:52 gost

      gost 16:44 pridi pa mi ga POPUŠI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Če tebe moti gumica na maski in odpeta zaponka na zastavi se dol streli če ne vidiš drugih problemov v SLO. Takih magarcev je na levi strani na tone in ti si med njimi.

      1 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.09.2021 ob 8:27 gost

        Teliček Janšev, daj si gumico maske na pol ušesa in se vprašaj, če čutiš, to. Normalen človek to takoj občuti, veliki in vedno nedolžen Ivan Janet tega ni občutil. Vprašaj se zakaj. Značko - zastavo Slovenije - je paimel narobe vtaknjeno, barve so bile obrnjene in grb na desni strani. Moral ga je poslanec Pavšič na to opozoriti, veliki vodja jebil v nekem transu in tega sploh ni opazil. Edini osamosvojitelj in tak domoljub - ne ga srat, ta človek je še zelo daleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeč od tega.

        6 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.09.2021 ob 9:12 gost

        Teliček Janšev, na portalu MMC imaš posnetek te seje. Poglej si na posnetku Janševo masko in narobe obrnjeno zastavo. In takšni nam vodijo vlado, zdravstvo in življenje? Sramota.

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      25.09.2021 ob 20:54 gost

      20:46 pametnjakovič, pa povej kakšno PRECEPLJENOST imajo Norveženi.

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.09.2021 ob 9:07 gost

        Dumbek, v Texasu so že 10. marca!!!!!!!! ukinili vse korona ukrepe, ko ni bilo tam nobene precepljenosti ljudi. Jebo vas vaša precepljenost, s katero vas filajo Janševi nastavljenci, in nora glava. Švedska je lani brez cepiv živela svobodno, brez mask, brez zapiranj, brez groženj,

        6 0 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      25.09.2021 ob 21:09 gost

      20:15 totalni IDIOT.Sram te je naj da si tak NOR.

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.09.2021 ob 8:42 gost

        Preberi si kje v uradnih zgodovinskih virih kdo je bil Jože Pučnik, kaj je delal v Jugoslaviji, kaj je delal v Nemčiji in s kakšnim namenom je prišel v Slovenijo in zakaj je potem zopet pobegnil v Nemčijo. Pa ne desne laži. Bil je pa še bolj zagrizen komunist kot Ivan Janez Janša. Kučan ga je na volitvah povozil., kar kaže, da ga Slovenci nismo marali. Iz njegovih malih oči je sijalo takšno sovraštvo in maščevanje kot ga nisem videl še pri nobenem človeku,( pa sem star 72 let ). Dobesedno je dejal: " Kat ste vi v komunizmu zgradili in napravili, bomo mi prodali ali uničili. Zdaj ste vi nas jebali 50 let, zdaj vas bomo pa mi jebali 50 let." To so njegove besede, ki so bile tudi v medijih.

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      25.09.2021 ob 21:12 gost

      17:36 piši v LJ tudi BEDAKI prejemajo nagrade.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      26.09.2021 ob 0:17 AMY gost

      Delam s krajšim delovnim časom več kot 7 tisoč dolarjev na mesec. Neprestano sem slišal, kako mi drugi govorijo, koliko denarja lahko zaslužijo na spletu, zato sem se odločil, da bom to preučil. No, vse je bilo res in mi je popolnoma spremenilo življenje. Tu sem začel ........................................................... W­­­­W­­­­­W.C­­­­­A­­­­­S­­­­­H­­­­­A­­­­­P­­­­­P­­­­­1.C­­­­­O­­­­­M

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.