https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 30 novih okužb

26.9.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 2.310 PCR testov, potrjenih je bilo 444 novih okužb.

V soboto, 25. septembra, v Pomurju potrdili 30 novih okužb

V soboto so okužbo potrdili v devetih pomurskih občinah. 8 v občini Beltinci, 7 v občini Ljutomer, 3 v občini Turnišče, 2 v občinah Črenšovci, Lendava, Križevci, Murska Sobota in Razkrižje, po ena okužba pa v občini Dobrovnik in Radenci.

V petek, 24. septembra, v Pomurju potrdili 39 novih okužb

V petek so okužbo potrdili v enajstih pomurskih občinah. 15 v občini Ljutomer, 7 v Mestni občini Murska Sobota, 6 v občini Beltinci, 3 v občini Puconci, 2 v občini Črenšovci in Križevci, ena okužba v občini Moravske Toplice, Radenci, Rogašovci in Tišina.

V četrtek, 23. septembra, v Pomurju potrdili 23 novih okužb

V četrtek so okužbo potrdili v trinajstih pomurskih občinah. 7 v občini Beltinci, 3 v občini Turnišče, 2 v občini Moravske Toplice in Murska Sobota, po ena okužba pa v občinah Apače, Cankova, Gornja Radgona, Križevci, Lendava, Radenci, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici in Tišina.

V sredo, 22. septembra, v Pomurju potrdili 32 novih okužb

V sredo so okužbo potrdili v enajstih pomurskih občinah. 6 v občini Ljutomer, 4 v občinah Beltinci, Lendava in Murska Sobota, 3 v občini Gornja Radgona in Radenci, 2 v občinah Križevci, Tišina in Turnišče, eno okužbo so potrdili v občini Cankova in Veržej.

V torek, 21. septembra, v Pomurju potrdili 40 novih okužb

V torek so okužbo potrdili v 17 pomurskih občinah. Šest okužb so potrdili v Lendavi, pet v Beltincih, štiri v Ljutomeru ter po tri v Murski Soboti, Radencih in Tišini. Po dve okužbi so potrdili v Črenšovcih, Moravskih Toplicah, Sv. Jurij ob Ščavnici, Turnišče in Veržej ter po eno okužbo v Apačah, Cankovi, Dobrovniku, Gornjih Petrovcih, Kobilju in Razkrižju.

V ponedeljek, 20. septembra, v Pomurju potrdili 19 novih okužb

V ponedeljek so okužbo potrdili v osmih pomurskih občinah. Osem okužb so potrdili v občini Ljutomer, štiri v Mestni občini Murska Sobota, dve okužbi v občini Tišina in po eno okužbo v občinah Beltinci, Križevci, Lendava, Puconci in Veržej.

V nedeljo, 19. septembra, v Pomurju potrdili 15 novih okužb

V nedeljo so okužbo potrdili v sedmih pomurskih občinah. Štiri okužbe so potrdili v Beltincih, tri okužbe so potrdili v Murski Soboti, po dve novi okužbi pa so potrdili v Gornji Radgoni, Lendavi in Radencih. Po eno okužbo pa so potrdili v Moravskih Toplicah in Puconcih.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.09.2021 ob 21:58 Risto Kubura gost

      Robertino Celenzio kako kaj minil vikend??? Si ga potegnil puklastemu?

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.09.2021 ob 22:55 EVA gost

      Delam s krajšim delovnim časom več kot 7 tisoč dolarjev na mesec. Neprestano sem slišal, kako mi drugi govorijo, koliko denarja lahko zaslužijo na spletu, zato sem se odločil, da bom to preučil. No, vse je bilo res in mi je popolnoma spremenilo življenje. Tu sem začel ............................................... W­­­­W­­­­­W.C­­­­­A­­­­­S­­­­­H­­­­­A­­­­­P­­­­­P­­­­­1.C­­­­­O­­­­­M

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.