https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

To so top službe tega tedna v Pomurju

28.09.2021 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas preverili tudi tokrat, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju. V zadnjem tednu je objavljenih več kot 110 novih prostih delovnih mest, preverite jih, morda je katero ustrezno ravno za vas.

PANORGANIX LJUTOMER išče MARKETING/KOMERCIALISTA ZA PRODAJO. Zahtevajo visokošolsko 2. stopnjo izobrazbe oziroma visokošolsko univerzitetno izobrazbo ter 5 let delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so znanje angleškega in nemškega jezika, napredno računalniško znanje, izkušnje z upravljanjem spletne trgovine, zaželeno pa je tudi znanje hrvaškega jezika, ni pa pogoj. Delo poteka v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 3-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 12. oktobra 2021. 

KOSEDNAR MURSKA SOBOTA išče RAČUNOVODJO. Za to delovno mesto se zahteva višješolska izobrazba oziroma višja strokovna izobrazba ter 1 leto delovnih izkušenj. Delo poteka v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12 mesecev, s 3-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 29. septembra 2021. 

ZDRAVSTVENI DOM MURSKA SOBOTA išče ZDRAVNIKA SPECIALISTA DRUŽINSKE MEDICINE. Zahtevajo visokošolsko 2. stopnjo izobrazbe oziroma visokošolsko univerzitetno izobrazbo ter 4 leta delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so znanje slovenskega jezika, osnovno računalniško znanje, opravljen strokovni izpit za poklic, veljavno licenco za samostojno opravljanje dela ter poznavanje in spoštovanje pacientovih pravic. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 3-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 27. septembra 2021. Prav tako iščejo ZDRAVNIKA SPECIALISTA MEDICINE DELA, PROMETA IN ŠPORTA. Za to delovno mesto se zahteva visokošolska 2. stopnja izobrazbe oziroma visokošolska univerzitetna izobrazba ter 4 leta delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so znanje slovenskega jezika, osnovno računalniško znanje, potrdilo o opravljenem strokovnem izpitu, specialističnem izpitu, zdravniško licenco in odločbo o veljavnosti licence. Delo poteka v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za določen čas, s 3-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 30. septembra 2021. Prav tako imajo razpisano delovno mesto še za ZDRAVNIKA SPECIALISTA OTROŠKE IN MLADOSTNIŠKE PSIHIATRIJE. 

KMETIJSKO GOSPODARSTVO LENDAVA išče UPRAVNIKA NA OE GINJEVEC. Zahtevajo visokošolsko 1. stopnjo izobrazbe oziroma visokošolsko strokovno izobrazbo ter 1 leto delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit F in B kategorije. Delo poteka v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 3-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 2. oktobra 2021. 

RAZVOJNI ZAVOD OBČINE PUCONCI išče DIREKTORJA JAVNEGA ZAVODA. Za to delovno mesto se zahteva visokošolska 1. stopnja izobrazbe oziroma visokošolska strokovna izobrazba ter 5 let delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so znanje angleškega in nemškega jezika in osnovno računalniško znanje. Celotno besedilo javnega razpisa je objavljeno na spletni strani Občine Puconci. Ponujajo zaposlitev za določen čas 60 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 9. oktobra 2021. 

ELRAD ELECTRONICS GORNJA RADGONA išče SODELAVCA V RAZVOJNEM ODDELKU. Zahtevajo visokošolsko 1. stopnjo izobrazbe oziroma visokošolsko strokovno izobrazbo. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so znanje angleškega jezika, zahtevno računalniško znanje, poznavanje ICT in Flying Probe test sistemov ter poznavanje delovanja elektronskih elementov in komponent. Delo poteka v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 12. oktobra 2021. 

AVTO CENTER ANDREJEK išče AVTOMEHANIKA. Za to delovno mesto se zahteva srednja poklicna izobrazba ter 1 leto delovnih izkušenj. Delo je enoizmensko. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 6-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 14. oktobra 2021. Prav tako iščejo KONTROLORJA TEHNIČNIH PREGLEDOV. Zahtevajo srednjo strokovno izobrazbo oziroma srednjo splošno izobrazbo ter 3 leta delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Prav tako se za to delovno mesta zahteva računalniško znanje. Delo je dvoizmensko. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 6-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 1. oktobra 2021. 

Veliko prostih delovnih mest v Pomurju razpisujejo tudi šole, zdravstveni domovi in bolnišnice ter domovi za starejše občane. Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

FOTO: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.09.2021 ob 7:17 Čergoli gost

      Jashari razpisuje delovno mesto visoko kvalificiranega čistilca auspucha.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Za komentiranje se morate prijaviti!

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.