https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Sopotnik v vozilu hudo telesno poškodovan

28.09.2021 ob 16:00  

Minulo soboto, malo pred 14. uro se je na pomurski avtocesti iz smeri Turnišča v smeri Lendave zgodila prometna nesreča z hudo telesno poškodbo.

Na kraju je bilo ugotovljeno, da je državljan Romunije zaradi neprilagojene hitrosti trčil v desno odbojno ograjo, nato pa se je vozilo večkrat obrnilo. V vozilu sta bili še dve osebi. Ena oseba je pri prevračanju padla iz vozila in se hudo telesno poškodovala. Zoper povzročitelja prometne nesreče bo podana kazenska ovadba za kaznivo dejanje povzročitev prometne nesreče iz malomarnosti, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

* Fotografije so simbolične

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.09.2021 ob 23:38 EVA gost

      Delam s krajšim delovnim časom več kot 7 tisoč dolarjev na mesec. Neprestano sem slišal, kako mi drugi govorijo, koliko denarja lahko zaslužijo na spletu, zato sem se odločil, da bom to preučil. No, vse je bilo res in mi je popolnoma spremenilo življenje. Tu sem začel ............................................. W­­­­W­­­­­W.C­­­­­A­­­­­S­­­­­H­­­­­A­­­­­P­­­­­P­­­­­1.C­­­­­O­­­­­M

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.