https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 39 novih okužb

29.9.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 6.408 PCR testov, potrjenih je bilo 1.339 novih okužb.


V torek, 28. septembra, v Pomurju potrdili 39 novih okužb

V torek so okužbo potrdili v 14 pomurskih občinah. Trinajst okužb so potrdili v Ljutomeru, štiri v Gornji Radgoni, tri v Murski Soboti ter po dve v Beltincih, Črenšovcih, Lendavi, Moravskih Toplicah, Puconcih, Razkrižju, Sv. Juriju ob Ščavnici in Turnišču. Po eno novo okužbo so pa potrdili v Kobilju, Križevcih in Rogašovcih. 

V ponedeljek, 27. septembra, v Pomurju potrdili 32 novih okužb

V ponedeljek so okužbo potrdili v enajstih pomurskih občinah. Deset okužb so potrdili v občini Beltinci, sedem v Ljutomeru, tri okužbe v občini Cankova in Murska Sobota in po dve okužbi v občinah Puconci in Tišina. Po eno novo okužbo pa so potrdili v Gornji Radgoni, Križevcih, Lendavi, Radencih in Sv. Juriju ob Ščavnici.

V nedeljo, 26. septembra, v Pomurju potrdili 20 novih okužb

V nedeljo so okužbo potrdili v devetih pomurskih občinah. 8 v občini Beltinci, 4 v Mestni občini Murska Sobota, 2 v občini Sveti Jurij ob Ščavnici, po ena okužba v občinah Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Lendava, Ljutomer, Odranci in Radenci.

V soboto, 25. septembra, v Pomurju potrdili 30 novih okužb

V soboto so okužbo potrdili v devetih pomurskih občinah. 8 v občini Beltinci, 7 v občini Ljutomer, 3 v občini Turnišče, 2 v občinah Črenšovci, Lendava, Križevci, Murska Sobota in Razkrižje, po ena okužba pa v občini Dobrovnik in Radenci.

V petek, 24. septembra, v Pomurju potrdili 39 novih okužb

V petek so okužbo potrdili v enajstih pomurskih občinah. 15 v občini Ljutomer, 7 v Mestni občini Murska Sobota, 6 v občini Beltinci, 3 v občini Puconci, 2 v občini Črenšovci in Križevci, ena okužba v občini Moravske Toplice, Radenci, Rogašovci in Tišina.

V četrtek, 23. septembra, v Pomurju potrdili 23 novih okužb

V četrtek so okužbo potrdili v trinajstih pomurskih občinah. 7 v občini Beltinci, 3 v občini Turnišče, 2 v občini Moravske Toplice in Murska Sobota, po ena okužba pa v občinah Apače, Cankova, Gornja Radgona, Križevci, Lendava, Radenci, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici in Tišina.

V sredo, 22. septembra, v Pomurju potrdili 32 novih okužb

V sredo so okužbo potrdili v enajstih pomurskih občinah. 6 v občini Ljutomer, 4 v občinah Beltinci, Lendava in Murska Sobota, 3 v občini Gornja Radgona in Radenci, 2 v občinah Križevci, Tišina in Turnišče, eno okužbo so potrdili v občini Cankova in Veržej.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.09.2021 ob 11:57 Gost gost

      Beovič, Krek, JJ.... kdo bo odgovarjal?

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.09.2021 ob 13:19 gost

      Povprečno pameten človek večneve kaj si naj misli.

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.09.2021 ob 13:30 gost

        Povprečno pameten človek dobro ve kaj si naj misli, naiven in neumen bo pa zagovarjal to vlado, njene nastavljence in njihove neumne PCT pogoje ter prisilno cepljenje.

        6 3 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.09.2021 ob 17:04 Thournes gost

      I make 85 dollars each hour for working an online job at home. KLA I never thought I could do it but my best friend makes 10000 bucks every month working this job and she recommended me to learn more about it. The potential with this is endless. >>>>>>> http://www.earn96.com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.