https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 37 novih okužb

30.9.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 5.753 PCR testov, potrjenih je bilo 1.028 novih okužb.


V sredo, 29. septembra, v Pomurju potrdili 37 novih okužb

V sredo so okužbo potrdili v trinajstih pomurskih občinah. Šest novih okužb so potrdili v občini Beltinci in Murski Soboti, pet v Lendavi, štiri okužbe v Ljutomeru ter tri v Turnišču. Po dve okužbi so potrdili v Križevcih, Puconcih, Odrancih, Rogašovcih in Tišini. Po eno okužbo so potrdili v občini Kobilje, Sv. Jurij ob Ščavnici in Veliki Polani. 

V torek, 28. septembra, v Pomurju potrdili 39 novih okužb

V torek so okužbo potrdili v 14 pomurskih občinah. Trinajst okužb so potrdili v Ljutomeru, štiri v Gornji Radgoni, tri v Murski Soboti ter po dve v Beltincih, Črenšovcih, Lendavi, Moravskih Toplicah, Puconcih, Razkrižju, Sv. Juriju ob Ščavnici in Turnišču. Po eno novo okužbo so pa potrdili v Kobilju, Križevcih in Rogašovcih. 

V ponedeljek, 27. septembra, v Pomurju potrdili 32 novih okužb

V ponedeljek so okužbo potrdili v enajstih pomurskih občinah. Deset okužb so potrdili v občini Beltinci, sedem v Ljutomeru, tri okužbe v občini Cankova in Murska Sobota in po dve okužbi v občinah Puconci in Tišina. Po eno novo okužbo pa so potrdili v Gornji Radgoni, Križevcih, Lendavi, Radencih in Sv. Juriju ob Ščavnici.

V nedeljo, 26. septembra, v Pomurju potrdili 20 novih okužb

V nedeljo so okužbo potrdili v devetih pomurskih občinah. 8 v občini Beltinci, 4 v Mestni občini Murska Sobota, 2 v občini Sveti Jurij ob Ščavnici, po ena okužba v občinah Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Lendava, Ljutomer, Odranci in Radenci.

V soboto, 25. septembra, v Pomurju potrdili 30 novih okužb

V soboto so okužbo potrdili v devetih pomurskih občinah. 8 v občini Beltinci, 7 v občini Ljutomer, 3 v občini Turnišče, 2 v občinah Črenšovci, Lendava, Križevci, Murska Sobota in Razkrižje, po ena okužba pa v občini Dobrovnik in Radenci.

V petek, 24. septembra, v Pomurju potrdili 39 novih okužb

V petek so okužbo potrdili v enajstih pomurskih občinah. 15 v občini Ljutomer, 7 v Mestni občini Murska Sobota, 6 v občini Beltinci, 3 v občini Puconci, 2 v občini Črenšovci in Križevci, ena okužba v občini Moravske Toplice, Radenci, Rogašovci in Tišina.

V četrtek, 23. septembra, v Pomurju potrdili 23 novih okužb

V četrtek so okužbo potrdili v trinajstih pomurskih občinah. 7 v občini Beltinci, 3 v občini Turnišče, 2 v občini Moravske Toplice in Murska Sobota, po ena okužba pa v občinah Apače, Cankova, Gornja Radgona, Križevci, Lendava, Radenci, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici in Tišina.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.09.2021 ob 11:49 gost

      Butalec Karoly boš napisal kakšno norijo? Proti tebi virus potuje. Te je kaj strah? Si kupil zadostno število nagobčnikov?

      10 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.09.2021 ob 12:45 gost

      Karej, bejži, virus ide. Bejži, bejži v Nemčijo.

      8 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.09.2021 ob 13:35 Karel K. gost

      Upam, da bo Pomurec končno ukrepal odgovorno in bo tega DF-ja ustavvil in izločil, kot je to pravkar storil Yutub in še nekateri portali. Kriminalci ne smejo biti vodilni javnomnenjski propagatorji kot je ta DF. Če tegsa Pomurec ne bpo storil, bo morala ta država ukrepati proti Pomurcu, da dovoli to kriminalno propagando0 v povezavi z kovidom. Pomurec ne sme dovoliti takšnega poknižanja mene, kot ga je pravkar predstavil v gornjih dveh stavkih. To je sramota za ta portal in njegovo uredništvo. Za mesec dni tega človeka blokirajte in boste videli kaj pomeni normalno komentiranje tem.

      6 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.09.2021 ob 13:54 gost

        Vidim, da te je zelo strah. Že imaš polne gate. Zdaj boš moral zraven skladišča mask še plenice kupiti. Česa se bojiš, če si 3x cepljen in povsod - še pri spanju - nosiš masko? Ali prpa ti dela. Prav je tako. Naj te bo strah. Mogoče malo k pameti prideš. Pa kdo si ti ščene, da bo uredništvo zaradi tebe onemogočalo komentatorje? Niko i ništa. Glej, nisem cepljen, ne nosim maske, pa me ni strah. Ti pa kot pravijo tvoji " strokovnjaki " zaščiten in od strahu trepečeš kot šiba na vodi. Strah je najboljše zdravilo za neumnost. Hi,hi,hi,hi . Zadnjič si napisal, da sem urednik Pomurca. Kaj naj zdaj sam sebe blokiral? Ej, Karoly, s tabo res ni vse dobro. Pa na pritisk pazi, ne razburjaj se preveč. V tvoje pravljice in norije pa tako nihče ne verjame. Preberi si komentarje proti tvoji pameti in poglej minuse pod svojimi komentarji. Niko i ništa si.

        8 12 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.09.2021 ob 15:06 Karel K. gost

      Tudi zaradi mene te morajo blokirati, saj sem odgovoren xdržavljan in v imenu vseh odgovornih državljanov. Ti si sovražnik tega naroda in te ddržave, Jaz sem za tebe Bog in kij", ne sezeš mi niti do gležnjev kar se tiče znanja in sposobnosti katero mora imeti odgovoren državljan. Kar se pa tiče minusov pa se jaz za to ne sekiram, čimveč minusov imam temvebolj sem prepričan, da sem te prizadel, saj jih le tidaješ pa če si sam urednik ali pa si s tem urednikovm v političnem sorodstvu.

      7 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      30.09.2021 ob 15:28 uii gost

      Upam, da bo Pomurec končno ukrepal odgovorno in bo tega DF-ja ustavvil in izločil, kot je to pravkar storil Yutub in še nekateri portali. Kriminalci ne smejo biti vodilni javnomnenjski propagatorji kot je ta DF. Če tegsa Pomurec ne bpo storil, bo morala ta država ukrepati proti Pomurcu, da dovoli to kriminalno propagando0 v povezavi z kovidom. Pomurec ne sme dovoliti takšnega poknižanja mene, kot ga je pravkar predstavil v gornjih dveh stavkih. To je sramota za ta portal in njegovo uredništvo. Za mesec dni tega človeka blokirajte in boste videli kaj pomeni normalno komentiranje tem....www.smartcash1.com

      2 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.09.2021 ob 16:09 Karel K. gost

        Zdaj pa res ne razumem več tega Pomurca, to je neko leglo manipulatorjev. Jaz sem napisal gornji komentar in se ni objavil. Zdaj pa je naenkrat objavljen pod psevdonimom "uii". Neverjetno kakšna banda se tu vmešava, morda tista z Bangladeša kjer je baje doma DF.

        3 7 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      30.09.2021 ob 16:13 gost

      Karel - nemški hlapec, kaj boš zdaj napisal, ko je Ustavno sodišče zadržalo odločbo o pogoju PC?? Pizda švabska zdaj bodi glasen. Kreten.

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.09.2021 ob 16:37 kilonja gost

        Samo tebi in levim bedakom še ni jasno da so odločitve ustavnega sodišča izrazito POLITIČNE, vse kar sprejme vlada, vse negirajo, to je kot bi živel v Severni Koreji kjer ima 1 človek v vsem prav in lahko dela kar hoče. Vemo da je ustavno sodišče v Sloveniji izrazito komunajzersko, temu primerne so odločitve le tega . Ti pa se naslanjaš na njihove odločitve kot da jih ne poznamo že v naprej .

        6 8 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.09.2021 ob 17:09 gost

        Kilonja ne smeši se. Ko je Ustavno sodiče rešilo tvojega bogeca in pastirja Ivana Janeza Janšo ( dr. Ernest Petrič ) dolgoletnega zapora, jepa to bilo najboljše in najbolj pošteno sodišče na svetu. Primitivec desni.

        5 6 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      30.09.2021 ob 17:10 Karel K. gost

      Še vedno si svoboden in na prostosti DF. Še malo pa boš vklenjen, že so na poti, da te spravijo za zapahe. Sem ti rekel, da ne komentiraj strokovne zadeve, odločitev US in zdravstvene stroke. Ustavno sodišče je odločilo s preglasovanjem. Moralo je tako odločiti, ko pa ste bili tam zunaj rjoveli, policija vas je morala zaustavljati, da niste vdrli v prostore US kot Troha v RTV. Vi ste rablji slovenskega naroda.

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.09.2021 ob 17:41 Karel K. gost

        Človek kateri s svojimi trditvami preprečuje zdravkjenje slovenskega naroda in zaničuje stroko nebi smel biti na svobodi. To je kriminal, kar ti počneš na tem portalu in kakšna zaničevanja in žalitve si dovoliš, ne da bi te kdo onemogočil.

        4 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.09.2021 ob 17:46 gost

        Karel, odslužene prostitutke, zombiji, trenirkarji, Pobegli iz LJ-Polje - dan odprtih vrat, poslanca pošiljal v psihiatričo kliniko, lenuhi, svinje, mevže, ................ te to na kaj spominja? Predsednik vlade in minister.

        3 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.09.2021 ob 18:44 Karel K. gost

        To kar ti naštevaš nima nič skupnega s Korono ampak je to politično vprašanje, ti pa zlostavljaš zdravstveno stroko in slovenskemu narodu preprečuješ s svojo negativno propagando, da bi se zdravil in da bi zaščitil sebe in svoje vližnje, svoje soljudi. Ne izmotavaj se zdaj, ko imaš nataknjeno omčo na vratu, saj bodo morali pri Pomurcu počasi odpovedati tebi poslušnost in te odstraniti z tega portala. Še enkrat to kar počneš s svojim negiranjem, klevetami, žalitvami manipuliranjem je klasična oblika kriminala.

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      30.09.2021 ob 17:21 Karel K. gost

      Nihče ne reče, da US ni pošteno odločilo, vendar je odločilo pod političnim pritiskom v bojazni za svoja življenja. Ta osločitev nima nič skupnega z rešitvijo Janše v zadevi Patrija. Tedaj je to vodil Ustavni sodnik Mozetič, če se ne motim. in je to bila tudi politična odločitev, saj je Ustavno sodišče povedalo, da ni primerno, da je vodja opozicije v zaporu. Bil je obsojen na dve leti zapora ne pa na dolgoletni zapor. Takrat je šlo za enega človeka, zdaj pa gre za zdravje slovenskega naroda za 2 milijona ljudi.

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      30.09.2021 ob 18:45 Chelsea Rose gost

      bistvu na spletu zaslužim približno 8000 USD-12 000 USD. Dovolj je, da udobno nadomestim dohodek iz starih delovnih mest, še posebej, če od doma delam le 10-13 ur na teden. Bil sem presenečen, kako enostavno je bilo, potem ko sem poskusil kopirajte spodaj na spletu >>>>> 𝐖𝐖𝐖.𝐖𝐎𝐑𝐊𝐉𝐎𝐈𝐍𝟏.𝐂𝐎𝐌

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.