https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Začela se je rekonstrukcija ceste Murska Sobota- Gederovci

30.09.2021 ob 9:20  

Z Občine Tišina sporočili, da so se začela izvajati gradbena dela v okviru izvedbe projekta rekonstrukcije državne ceste Murska Sobota – Gederovci.

V okviru izvedbe projekta rekonstrukcije državne ceste R2-441/1298 Murska Sobota – Gederovci so se začela izvajati gradbena dela. Rekonstrukcija omenjene ceste se izvaja od križišča državne ceste s cesto v vas Veščico, pred avto centrom Andrejek, pa do državne meje z Republiko Avstrijo. Dela bodo predvidoma zaključena v sredini decembra leta 2022.

Naročnik gradbenih del je Republika Slovenija, Direkcija RS za infrastrukturo (DRI). Občina Tišina in Mestna občina Murska Sobota sta v projektu udeleženi kot sofinancerki. Izvajalec gradbenih del pa je podjetje Pomgrad d. d. s partnerjem Strabag d.o.o. Dela se bodo izvajala tudi s podizvajalci. Gradbeni nadzor bo vodil ZIL inženiring d. d., Kersnikova 6, Ljubljana in podizvajalec GRAMUR Zlatko Murko s. p., Marčičeva ulica 7 iz Maribora.

V okviru projekta se bo izvedla rekonstrukcija voziščne konstrukcije z asfaltno prevleko. Izven naseljih pa se bo izvedla kolesarska steza na desni strani iz smeri Murska Sobota proti Gederovcem. Znotraj naselij bo v desni strani iz smeri Murska Sobota proti Gederovcem narejena mešana cona za kolesarje in pešce, ne levi strani cesta pa bo izveden pločnik za pešce. Urejena bo nova ulična razsvetljava in položeno bo tudi novo vodovodno omrežje. Med potekom rekonstrukcije bo delo potekalo na več odsekih – gradbiščih.

Zaradi zagotovitve varnosti in nemotenega poteka gradbenih del bo v času izvajanja projekta večkrat spremenjen prometni režim, kjer so predvidene tudi delne zapore ceste.

Ker se bodo med potekom del vsekakor pojavila vprašanja in da ne bi kaka dilema oziroma vprašanje bilo nerešeno so se z izvajalcem dogovorili, da se vse zadeve urejajo preko delovodja na gradbišču, to je Janko Cetl iz podjetja Pomgrad d. d. Če imate kakršnakoli nerešena vprašanja ga lahko kontaktirate na telefonsko številko 041-870-581. Ob tem pa podajajo tudi stike drugih odgovornih na tem projektu: vodja projekta: Tatjana Munih iz podjetja Pomgrad d. d., telefonska številka 041-347-821. Nadzor: Murko Zlatko iz podjetja Gramur s. p., telefonska številka 031-688-250 in stik iz Občine Tišina, župan Franc Horvat, ki je dosegljiv na telefonsko številko 031-384-877.

Vse občanke in občane pa prosijo ob spremenjeni prometni ureditvi in izvedbi rekonstrukcije državne ceste R2-441/1298 Murska Sobota – Gederovci za razumevanje in strpnost.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.09.2021 ob 12:18 GOST gost

      ČI BI BILI LEVI NA NA VLADI BI ŠE ČAKALI 10 LET

      20 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.07.2022 ob 20:36 As gost

        Katastrofalno narejeno. Tako slabe ceste v naselju nisem še videl, medtem ko je pločnik tako visoko da sem si poškodoval avto. Čas za pritožbo

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.09.2021 ob 12:27 gost

      LEVI SO --gamad, telebani! pa vijdite kako se obnašajo!!! smrad od smrada večijna na socialki!!!!!!!!

      13 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.07.2022 ob 20:41 As gost

        Aja, jaz sem politično levo , morda levo sredinsko. Pa delam, več kot 90% Slovencev. En kviz ka ste vsi tak. 'dEsni' naštejte mi tri leve in tri desne stranke

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.09.2021 ob 14:27 en občan gost

      Ja če bi bili levaki na vladi bi še čakali na to obnovo še mekaj let. Tak da hvala tej Vladi RS, poslancu Jožefu Horvat, Civilni iniciativi - Feriju Gibičar, županu Horvatu in vsem, ki so se trudili da se ta obnova zdaj začne.

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.09.2021 ob 15:01 Fred fred gost

      Ta je nujno potrebna obnove in širitve vsaj za meter bravo!!!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      30.09.2021 ob 15:20 merkur gost

      Kaj pa državna cesta M.Sobota Markišavci skozi vas ?Da bi vsaj črte naredili ,ker se eni že vozijo skoro z polovico avta po nasprotni strani .In kdaj mislijo prepovedati vožnjo vlačilcem ,ki vozijo v Puconce ?Za Puconce se ve ,kje je cesta za vlačilce

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      01.02.2022 ob 14:58 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.