https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Mihaela Kalamar postala nova direktorica ZTŠK Šalovci

Občina Šalovci, 30.09.2021 ob 13:30  

Včeraj, 29. septembra, se je občinski svet Občine Šalovci sestal na 19. redni seji, kjer so med drugim podali soglasje k imenovanju Mihaele Kalamar za direktorico Zavoda za turizem, šport in kulturo Šalovci.

 

Občinski svetniki so na seji med drugim tudi podali soglasje za imenovanje za imenovanje Mihaele Kalamar za direktorico javnega zavoda Zavod za kulturo, turizem in šport Šalovci. 

Januarja 2019 je bil z občinskim odlokom Občine Šalovci ustanovljen javni Zavod za turizem, šport in kulturo Šalovci. Trenutni vršilec dolžnosti direktorja je bil doc. dr. Bernard Goršak, ki je podal odstopno izjavo s tega mesta, zato je svet javnega zavoda izvedel javni razpis za direktorja Zavoda za turizem, šport in kulturo (ZTŠK) Šalovci.

Na omenjen razpis so prejeli le eno samo prijavo. Ta prijava je bila od članice Sveta ZTŠK Mihaele Kalamar, ki je bila takratna predsednica in predstavnica uporabnikov ZTŠK Šalovci, obenem pa tudi urednica Radia Murski val.

Svet zavoda je prispelo vlogo obravnaval in zaprosil občinski svet, da poda kot ustanovitelj zavoda soglasje k imenovanju. Občinski svetniki so omenjen predlog podprli soglasno.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.09.2021 ob 13:40 gost gost

      doc. dr. Bernard Goršak je podal odstopno izjavo s tega mesta, kaj se mu je zamerilo ?

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.09.2021 ob 14:29 gost II gost

      Od kod je bil sploh dr. Goršak, verjetno ni iz Občine Šalovci. Mislim, da je prav, da je na takem delovnem mestu nekdo, ki živi v tej občini.

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.09.2021 ob 18:17 gost

      DR. Bernard je iz Beltinec Živi pa v Gor. Petrovcih. Prej je bil direktor Krajinskega Parka Goričko. Zelo dober in sposoben človek .

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.10.2021 ob 10:54 gost II gost

      Kaj je po izobrazbi gospa Mihaela Kalamar. Je to novo delovno mesto zanjo in dovolj dobro plačano v taki revni občini, kot so Šalovci. Hvala za odgovor.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      02.10.2021 ob 11:30 gost

      Občina z nekaj manj kot 400 prebivalci, potrebuje direktorico Zavoda za kulturo, turizem in šport??? A se vam je čisto zmešalo???

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.10.2021 ob 11:53 gost

        Vsi se zahvalite strankam SDS, SLS, Novi Sloveniji, da imamo toliko občin, ki samo požirajo denar, navaden občan pa od tega nima čisto nič. Šerif in nekaj osebkov pa živijo odlično.

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      01.02.2022 ob 17:03 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.