https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Zadetek Žige Kousa se poteguje za naziv gol tedna v UEFA konferenčni ligi

1.10.2021  

Strel Žige Kousa na včerajšnji tekmi proti Tottenhamu se poteguje za naziv gola tedna v drugem krogu UEFA konferenčne lige.

Muraši so v drugem krogu konferenčne lige gostovali v Londonu, od koder se vračajo brez točk. Glavni favorit za končno slavje v tem tekmovanju Tottenham je bil za Črno-bele pretrd oreh.

Tottenham je hitro povedel z dvema zadetkoma, Muraši pa so se zatem predstavili v boljši podobi in v 52. minuti znižali zaostanek z evrogolom Žige Kousa. Ta je izvrstno sprožil s slabih 20 metrov in z volejem premagal nemočnega Pierluigija Gollinija. Zmago Londončanov je nato s "hat-trickom" po vstopu v igro potrdil Harry Kane.

Kljub porazu pa sijajni zadetek Žige Kousa ni ostal neopažen, saj ga je UEFA uvrstila med štiri kandidate za gol tedna v UEFA konferenčni ligi. Do naziva strelca najlepšega gola v drugega krogu UEFA konferenčne lige lahko Žigi Kousu z glasovanjem pomagate TUKAJ.

Žiga Kous je sicer letos zadel v vseh treh evropskih tekmovanjih. V kvalifikacijah za Ligo prvakov proti Škendiji, v kvalifikacijah za Evropsko ligo proti Žalgirisu in v Konferenčni ligi proti Tottenhamu.

*Naslovna fotografija: arhiv Pomurec.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.10.2021 ob 13:44 AAAAAAAAAAAAAAA gost

      Si so lejpi mogouče de zmago od Žige ka je biu z voleja mo vidli.

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.10.2021 ob 13:55 gost

        Ti mali stari pa res nimaš pojma o nogometu. Vsi na posnetku so veliko lepši od Kousovega. Pa ta Dominko, ki ga Mura plačuje za promocijo. Brezvezniki. In, če takšni navijaški brezvezniki zbirajo najlepši gol, še lako stara babica Trejza zmaga, samo, da je Murina. Ohladite se in enjajte s to veško Muro. Dost vas mamo.

        6 7 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.10.2021 ob 16:45 poglejte, ono gost

      sliko, kjer so prepovedali naše zapise, neki balavci skačejo od cepiva, varnostniki z Londona se pa z njih smejijo.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.10.2021 ob 17:32 AAAAAAAAAA gost

      Ha ha moren počiti od smeja glij Kousov gol je najslabši od teh štirih. Človek vej pa tij si obsedeni s sovraštvon do Mure, išči si pomouč či je že nej kesno.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.10.2021 ob 17:46 gost

        Stari picek, jaz samo vidim kateri gol je lepši, ti pa tega ne vidiš, ker si preveliki in neobjektiven navijač Mure.

        0 3 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.10.2021 ob 21:59 Bojan gost

      Žiga je CAR! Glih telko ka njim je nej mreže raztrgo. Tak so bili šokerani ka so se sploh nej zavedali ka se njim je zgodilo. Kda prides travo kosit va pa enga spila!

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.10.2021 ob 22:50 EVA gost

      Mana pēdējā alga bija 2500 USD par darbu 12 stundas nedēļā tiešsaistē. Manas māsas draugs jau vairākus mēnešus ir vidēji 8 tūkstoši, un viņa strādā apmēram 30 stundas nedēļā. Es nespēju noticēt, cik viegli tas bija, kad to izmēģināju. Potenciāls ar to ir bezgalīgs. To es daru >>>................................................................ W­­­­W­­­­­W.C­­­­­A­­­­­S­­­­­H­­­­­A­­­­­P­­­­­P­­­­­1.C­­­­­O­­­­­M

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      02.10.2021 ob 13:16 Xxx gost

      Bravooo Fantje, važno da ste tudi vi dali gol, pa kakršen koli je..! Verjemite da 99%Zlovencev to NE BI uspelo,..? Vam pa je..! Zato ČESTITKE..!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      01.02.2022 ob 15:06 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.