https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Na gradu Grad priredili grajski bazar z goričkimi meštri

03.10.2021 ob 6:00  

15. Grajski bazar z goričkimi meštri, ta lepa jesenska prireditev na gradu Grad je potekala v soboto, 2. oktobra 2021, v družbi ponudnikov izdelkov in pridelkov, domače obrti in dejavnosti "goričkih meštrov".

Dogodek, kjer se v 31. Dnevih evropske kulturne dediščine in 9. Tednu kulturne dediščine povezuje varovanje kulturne dediščine in ljudske ustvarjalnosti z odgovornostjo za ohranjanje zdravja in narave, ki skrbi za preživetje ljudi, rastlin in živali v kulturnem življenjskem prostoru.

Jesenska prireditev na gradu Grad v prijetni družbi ponudnikov izdelkov in pridelkov, domače obrti in dejavnosti "goričkih meštrov"je nudila obilo užitkov obiskovalcem. Na stojnicah so se predstavili: Geza Kisilak, Gostilna Marič, Koloman Gomboc, Vlado Vlaj, Štefan Županek, Melita Bačič, Lilalom, Kmetija Zavec, Franko Franc, Jožica Celec, Sadjarstvo Ficko, Angela Vratuša, Eva Tivadar, Anton Žökš, Irena Podpečan in Goričko drüjštvo za lepše vütro.

 

Sejemsko ponudbo so obogatili člani Goričkoga drüjštva za lepše vütro s sprehodom z zeliščarjem in fračarijo. Odvilo se je tekmovanje za naslov Naj fračar/ka 2021, ki je še posebej razveselil mlade in mlade po srcu. Sledila je podelitev priznanj in nagrad za Naj travnik in Naj ograček z brajdo 2021.

V gradu so si obiskovalci lahko ogledali tudi več razstav, Magično naravo 2019, Goričko živi z Naturo 2000, razstavo jabolk in hrušk starih sort iz dežele vulkanov in v jesenskem grajskem parku razstavo Biodiverziteta Slovenije.

Kulinarična ponudba je bila v rokah Gostilne-pizzerije Raj.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.10.2021 ob 10:15 pišta gost

      Falijli so samo Lajkoši pa Gorički Klantoši !! No vidiš Ižakoskoga Holcmanovoga Draša mužikaša ki je imel kolarno pa je dal sin na razstavo na Goričko nej v Beltince!!!? Tou je somar !

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.10.2021 ob 10:18 gost

      Slabo obložene stojnice!! Goričonci , neven če je tou značilno za vas !!???? Obiskovalcev pa jako malo !?

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.10.2021 ob 12:02 gost

        Zaraščeno Goričko je več nej zanimivo ,posebno pa tej grad ,kateri bi naj imel tejko sob kelko dni ima leto.ja Celeca itak vidim od varaša pa do zaraščenoga goričkoga.

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.10.2021 ob 11:06 gost

      Zato pa Nej bilo jocuja Horvata satelita debilnoga vladnega,,,, janusa groznuga,,,. Kajti on samo gre tja kjer se na veliko je in pije pa tri vrečke za domov dobi.

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.10.2021 ob 20:01 gost

      tele crkni

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      03.10.2021 ob 20:22 gost

      Bazar je v orientalskem okolju tržni prostor s cenenimi izdelki. Za naziv prireditve pa bi se res lahko bolj potrudili.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      01.02.2022 ob 16:49 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.