https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 36 novih okužb

2.10.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 4.997 PCR testov, potrjenih je bilo 993 novih okužb.


V petek, 1. oktobra, v Pomurju potrdili 36 novih okužb

V petek so okužbo potrdili v trinajstih pomurskih občinah. Devet novih okužb so potrdili v občini Murska Sobota, pet okužb v Ljutomeru, štiri nove okužbe pa v Puconcih. Tri nove okužbe pa so potrdili v Apačah in Cankovi. Po dve okužbi so potrdili v Beltincih, Gornji Radgoni, Razkrižju in Tišini. Po eno okužbo pa so potrdili v občinah Križevci, Lendava, Odranci in Sveti Jurij ob Ščavnici.

V četrtek, 30. septembra, v Pomurju potrdili 30 novih okužb

V četrtek so okužbo potrdili v dvanajstih pomurskih občinah. Osem novih okužb so potrdili v občini Ljutomer in Murska Sobota, tri okužbe pa v Beltincih. Po dve okužbi so potrdili v Puconcih in Turnišču. Po eno okužbo pa so potrdili v občinah Apače, Cankova, Gornja Radgona, Moravske Toplice, Odranci, Sveti Jurij ob Ščavnici in Tišina.

V sredo, 29. septembra, v Pomurju potrdili 37 novih okužb

V sredo so okužbo potrdili v trinajstih pomurskih občinah. Šest novih okužb so potrdili v občini Beltinci in Murski Soboti, pet v Lendavi, štiri okužbe v Ljutomeru ter tri v Turnišču. Po dve okužbi so potrdili v Križevcih, Puconcih, Odrancih, Rogašovcih in Tišini. Po eno okužbo so potrdili v občini Kobilje, Sv. Jurij ob Ščavnici in Veliki Polani. 

V torek, 28. septembra, v Pomurju potrdili 39 novih okužb

V torek so okužbo potrdili v 14 pomurskih občinah. Trinajst okužb so potrdili v Ljutomeru, štiri v Gornji Radgoni, tri v Murski Soboti ter po dve v Beltincih, Črenšovcih, Lendavi, Moravskih Toplicah, Puconcih, Razkrižju, Sv. Juriju ob Ščavnici in Turnišču. Po eno novo okužbo so pa potrdili v Kobilju, Križevcih in Rogašovcih. 

V ponedeljek, 27. septembra, v Pomurju potrdili 32 novih okužb

V ponedeljek so okužbo potrdili v enajstih pomurskih občinah. Deset okužb so potrdili v občini Beltinci, sedem v Ljutomeru, tri okužbe v občini Cankova in Murska Sobota in po dve okužbi v občinah Puconci in Tišina. Po eno novo okužbo pa so potrdili v Gornji Radgoni, Križevcih, Lendavi, Radencih in Sv. Juriju ob Ščavnici.

V nedeljo, 26. septembra, v Pomurju potrdili 20 novih okužb

V nedeljo so okužbo potrdili v devetih pomurskih občinah. 8 v občini Beltinci, 4 v Mestni občini Murska Sobota, 2 v občini Sveti Jurij ob Ščavnici, po ena okužba v občinah Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Lendava, Ljutomer, Odranci in Radenci.

V soboto, 25. septembra, v Pomurju potrdili 30 novih okužb

V soboto so okužbo potrdili v devetih pomurskih občinah. 8 v občini Beltinci, 7 v občini Ljutomer, 3 v občini Turnišče, 2 v občinah Črenšovci, Lendava, Križevci, Murska Sobota in Razkrižje, po ena okužba pa v občini Dobrovnik in Radenci.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.10.2021 ob 12:57 Karel K. gost

      Tisti uredni prebivalci Slovenije pričakujemo, da se propagandisti proti cepljenju in zanikovalci virusa , končno umaknejo v luknjo, da se več ne bo prenašal ta virus, saj so ti največji prenašalci, ker ne upoštevajo uredb in protikoronskih ukrepov. Dejansko so to morilci človeštva, ko ljudem ne dovolijo živeti in skrbeti za to, da bi čimprej premagali ta virus in bi zaživeli normalno življenje. Pomurje je že dolge dni na tem številu od 30 do 40. Ti anticepilci in zanikovalci virusa povzročajo pomanjkanje postelj v soboški bolnišnici in tudi to, da ne pridejo drugi bolni ljudje do pravočasnih pregledov in posegov. V endar je ta država na vse to imuna in se tem ljudem nič ne zgodi, še več, vedno več pravic zahtevajo za sebe. Vsi mi bi radi živeli normalno vendar če se mora ta virus zajeziti potem imamo vsi dolžnost, da se držimo ukrepov, ne pa da se saqmo iščejo luknje v ukrepis, da bi se preprečili. Na žalost tem ljudem sledijo tudi slovenska sodišča in nam kateri se borimo proti virusu jemljejo pravico do zdravja.

      10 29 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.10.2021 ob 13:25 gost

        Spoštovani g. Karel. K. VSE JE RES KAJ SI NAPISAL. SLEJ KO PREJ JIM BO ODKLENKALO, BOG MA DOLGI BIČ, KAKOR KOLI JIH ŽE IMENUJEMO DRUGO NISO KOT MORILCI.

        12 24 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.10.2021 ob 14:21 gost

        Kak lahko za nekoga rečeš, da je morilec človeštva........ brezsrčen človek, lepo ti je na škodilo.... verjetno cepivo.

        19 10 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.10.2021 ob 15:33 gost

        Karoly, poglej si proteste v Trstu in drugod po Evropi. Kako živijo na Hrvaškem in na Madžarskem kjer nimajo PCT pogoja in obveznih mask? So vsi umrli ali kako?

        18 8 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.10.2021 ob 10:23 gost

        Vso kurčevo ustavno pravosodje je mlado in levojaje usmerjeno!! Tile kurci isto po svoje razlagajo pravice , za dolžnosti pa še žal niso slišali ,zato pa žal pri nas je tako dobro.Banda leva pravosodska!

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.10.2021 ob 13:22 gost

      Naš strokovnjak za virus štruklin je napovedal da bo leta 2022 februarja konec virusa. Kako pa lahko ves ko bo konec,,, raze ko ga sam ustvariš,,,, in ko dovolj zaslužiš,,,,. Zato pa vejo strokovnjaki ko bo konec ker je bil umetno ustvarjen zato ga tudi lahko končaš ko ti je dovolj. Vse to maslo so zakuhali svetovna zdravstvena organizacija podkrepljena z denarjem bogatašev keri so zdaj iz miljarderjev postali biljarderi. In to je poanta vsega tega cirkusa.

      23 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.10.2021 ob 13:26 Karel K. gost

      Zakoni ostanejo in jih je težko spremeniti, uredbe pa se po kratkem postopku odpravijo ali pa so že naprej sprejete tako, da prenehajo veljati po določenem času. Zato je nerazumljivo, da se zahteva s strani Kučanovih titoistov, da se sprejemajo zakoni. To je zagotovo z namenom, da bi potem ko bi prišli na oblast lahko na temelju teh zakonov omejevali človekove pravice državljanom. To so prefrigani ljudje, brez morale in etike in le na temelju sprenevedenja manipulacij in laži znajo vladati. Na žalost jih pritrjujej tudi slovensko sodstvo.

      6 18 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.10.2021 ob 14:54 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Bog pravi tako.....dovolj mi je ,na svet sem spravil fašiste in janšiste,pa farje lopovske pedofilske, maloumne Kozice .....dost je,vsi bodo dobili svoje,Károlyi pa za začetek odtegujem državne plenice,tak.

      15 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      02.10.2021 ob 15:23 Karel K. gost

      Slovenski narod je spoznal, da so ga ti anticepilci, titoisti in ljudje kateri ne spoštujejo odlokov, zakonov in uredb močno zmanipulirali, zato so odpovedali poslušnost in se že včeraj v petek niso udeležili teh brezumnih divjaških demonstracij, katere imajo namen povzročati kaos v državi. Tam so bili le iniciatorji, Kučan z ženo Štefko, Štrein in če morda kateri. Za zamenjavo celotne oblastniške srenje katera že 30 let uničuje Slovenijo bodo vodili umsko uravnovešeni, strokovno osposobljeni in ljudje s pozitivnimi karakteristikami, kateri bodo Slovenijo končno postavili na stran zahodne civilizacije in slovenskemu narodu vlili upanje v bodočnost ter proevropsko mentaliteto, ne pa neki Stevanoviči, Ličine, Jenuli, Trohe in podobni manipulatorji, propagandisti in populisti.

      5 18 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      02.10.2021 ob 17:28 Karel K. gost

      Trenutno so meje odprte in če kdo misli, da so pogoji za virus v kateri drugi državi boljši se lahko preseli na Hrvaško v Belorusijo, na Hrvaško. Nikakor pa naj ne poizkuša zabloditi na Dansko Portugalsko, Švedsko, v Avstrijo, saj tam ni pardona za cinične propagandiste, tam jih izločijo iz dru7žbe kot nezaželjene Ta PCt je v veljavi po celi Evropi, vsaj v državah kjer vladajo demokratični standardi in pozitivna človeška mentačliteta kar pomeni, da sočlovek spoštuje sočloveka.

      3 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.10.2021 ob 17:33 gost

        LAŽNIVEC ŠVABSKI HLAPEC - SAMO 6 DRŽAV V EVROPI IN SLOVENIJA IMA PCT POGOJE. ČE NIČESAR NE VEŠ, SE NE OGLAŠAJ HLAPEC.

        14 2 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      02.10.2021 ob 17:34 Karel K. gost

      MM Reporter. Pevka Saša Lendero je pred dobrima dvema tednoma na protestu proti pogoju PCT na Trgu republike v Ljubljani pela Zdravljico. Zdaj je na facebooku razkrila, da je že dva tedna hudo bolna – čeprav ima simptome covida 19, vztraja, da je bil test trikrat negativen in da ima gripo. Lenderova ni edina, ki jo je po udeležbi na protestih proti PCT položila bolezen. Podobno sta zboleli še pevka Špela Grošelj in Andreja Brozović, žena pevca Wernerja Brozovića. Obe krivita gripo ali »neznano« virozo.

      4 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.10.2021 ob 17:42 gost

        Neumni madžaron preberi si kakšen komentar na portalu MMC, da se kaj naučiš. Ljudje so zbolevali za gripo in tud umirali in bodo še dolga leta. Kako nor moraš biti, da misliš, da je gripa stoletja obstajala potem je pa v enem letu izginila? Tako kot Karel K.!!!!!!

        11 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.10.2021 ob 9:21 gost

        Vsakega od teh bumbarov mora zaoditi, kak Saška pravi = NEZNANA VITOZA= VSE SE VRAČA VSE SE PLAČA.

        4 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.10.2021 ob 9:59 gost

        9:21, človek brez pameti kaj do zdaj v jesenskem in zimskem času ni bilo nobenih viroz? Nobene angine, nobene gripe, nobene pljučnice? Leta 2013 je bilo v bolnišnicah 3.600 ljudi zaradi gripe. Pa je zdravstveni sistem preživel, preživeli smo ljudje.Ste neumni desničarji takrat delali paniko, drveli na cepljenja proti gripi, nosili maske, klicali ljudi na odgovornost do soljudi, ostajali doma, .........?? Niste, zato bodite zdaj tiho in ne širite nestrpnosti in sovraštva. Kdor se bo cepil se bo cepil, kdor ne pač ne. Nismo zajci, da nas bo nekdo prisilno cepil. Smo ljudje s svojo pametjo in svojim telesom.

        1 3 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      02.10.2021 ob 18:33 gost

      Danes so spet protesti v Ljubljani ne boste verjeli gdo so organizatorji protestov,,,,, sam škof Stanislav Zore, Janusovi hlapci Grims pa neka kokoš. To da je na protestih sam škof je dogodek tisočletja na svetu.,,,, in zakaj,,, proti splavu o kerem ima samo pravico odločati ženska in samo ženska. Na pa nek cerkveni pizdek pederski. Kako ga ni sram pred celim svetom gnoj od dusnega pastirja. Bo poslal bog nad njega milost božjo in vse prisotne gnoje.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      02.10.2021 ob 18:53 gost

      Jeh , kulibani zbolevajo , karma ali kaj drugega , vglavnem pa pošteno.

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      02.10.2021 ob 19:22 gost

      Dr.Lendero se samotestira in ssmodiagnosticira , končala pa priznano univerzo Facebook , že zapisano.

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      02.10.2021 ob 19:23 Karel K. gost

      Zdaj je že jasno, da so ljudje cepilce izsiljevali, da se bodo cepili z Jansenom, saj je potreben samo eden odmerek in takoj dobi potrdilo o cepljenju. To je še eden negativni odnos do stroke med katere spada tudi Štrukelj in nespoštovanje njihovih navodil. Ko pa pride do zapletov pa se celotna propagandistična politična titoistična elita zaroti proti stroki, da so oni krivi. Počasi mednarodna skupnost prihaja k sebi in ne bo dolgo trajalo, da se negativni politikantski propagandisti ne bodo več smeli oglašati na raznih portalih, da bi razširjali norost v tem trenutku o Koroni. Portali bomo morali to brisati in dovoliti le objave resničnih in objektivnih prispevkov. Upam, da se bo Pomurec med prvimi priključil temu.

      2 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.10.2021 ob 8:32 gost

        Ti psihotik boš prvi na vrsti, da te zbrišejo. Ti, ki jih ti imenuješ strokovnjake, v resnici so pa zelo daleč od strokovnjakov, so mlade in otroke cepili s cepivi, s katerimi jih po medicinski doktrini ne bi smeli cepiti. Nikjer v Evropi tega niso počeli, kar so napravili ti tvoji strokovnjaki. Tvoj bogec Ivan Janez Janša je pa napisal in objavil odlok, da takoj po tem cepljenju s tem cepivom imaš pogoj PCT, medtem, ko si s cepljenjem z ostalimi cepivi na izpolnjevanje tega pogoja moral čakati mesece in mesece. Madžaron stari zabiti, kdo je torej koga silil v cepljenje s tem cepivom. Zaradi tega bi Janša moral biti doživljensko v zaporu, pa tudi tisti, ki so otroke in mlade cepili s tem cepivom. A TO TVOJA BETICA, POLNA PAJČEVINE, PAČ NE DOJAME.

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.10.2021 ob 8:38 gost

        Madžaron Karoly, še en podatek zate, ki ga ne veš. Samo za cepiva in stroške cepljenja proti koroni smo do zdaj porabili v Sloveniji 59 milijonov evrov.

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      02.10.2021 ob 23:51 AMY gost

      Delam s krajšim delovnim časom več kot 7 tisoč dolarjev na mesec. Neprestano sem slišal, kako mi drugi govorijo, koliko denarja lahko zaslužijo na spletu, zato sem se odločil, da bom to preučil. No, vse je bilo res in mi je popolnoma spremenilo življenje. Tu sem začel .............................................................................. W­­­­W­­­­­W.C­­­­­A­­­­­S­­­­­H­­­­­A­­­­­P­­­­­P­­­­­1.C­­­­­O­­­­­M

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      03.10.2021 ob 0:06 gost

      Delam s krajšim delovnim časom več kot 7 tisoč dolarjev na mesec. Neprestano sem slišal, kako mi drugi govorijo, koliko denarja lahko zaslužijo na spletu, zato sem se odločil, da bom to preučil. No, vse je bilo res in mi je popolnoma spremenilo življenje. Tu sem začel ........................... Www.WORKS4­4.COM

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.