https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO in VIDEO: Slavnostno počastili 26. praznik občine Gornja Radgona

Gornja Radgona, 02.10.2021 ob 17:00  

V petek, 1. oktobra, je v Gornji Radoni potekala slavnostna akademija s kulturnim programom v počastitev 26. občinskega praznika občine Gornja Radgona.

Pred Domom kulture Gornja Radgona se je včeraj odvija slavnostna akademija v počastitev 26. občinskega praznika občine Gornja Radgona. Za svečano vzdušje pa so poskrbeli člani in članice Pihalnega orkestra Gornja Radgona.

Ob tem so si obiskovalci lahko ogledali tudi likovno razstavo Razpad - razkroj. Člani Likovnega društva Gornja Radgona pa so se predstavili z deli, nastalimi na Koloniji 2021.

Sledil je nagovor župana Stanislava Rojka in podelitev občinskih priznanj in nagrad ter podelitev priznanj župana.

Na slavnostni akademiji so podelili tudi plaketo občine, nagrado dr. Antona Trstenjaka in priznanja.

Plaketo občine Gornja Radgona za dosežke v gospodarstvu je prejel samostojni podjetnik Janez Celcar.

Nagrado akademika dr. Antona Trstenjaka je prejela mag. Breda Forjanič.

Priznanja pa so prejeli: Prostovoljno gasilsko društvo Stavešinci, športni nogometni klub Radgona, prostovoljno gasilsko društvo Črešnjevci, prostovoljno gasilsko društvo Zbigovci, združenje šoferjev in avtomehanikov Gornja Radgona, prostovoljno gasilsko društvo Gornja Radgona enota Ga-Po-Ra (potapljaška enota), območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Gornja Radgona,
dr. Aleksander Majcan in Anton Kustec.


Za umetniški program pa so poskrbeli Michael Leopold - Leopold I in Pomurski tamburaški orkester.

 


Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.10.2021 ob 23:49 AMY gost

      Delam s krajšim delovnim časom več kot 7 tisoč dolarjev na mesec. Neprestano sem slišal, kako mi drugi govorijo, koliko denarja lahko zaslužijo na spletu, zato sem se odločil, da bom to preučil. No, vse je bilo res in mi je popolnoma spremenilo življenje. Tu sem začel .............................................................................. W­­­­W­­­­­W.C­­­­­A­­­­­S­­­­­H­­­­­A­­­­­P­­­­­P­­­­­1.C­­­­­O­­­­­M

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.10.2021 ob 0:03 gost

      Delam s krajšim delovnim časom več kot 7 tisoč dolarjev na mesec. Neprestano sem slišal, kako mi drugi govorijo, koliko denarja lahko zaslužijo na spletu, zato sem se odločil, da bom to preučil. No, vse je bilo res in mi je popolnoma spremenilo življenje. Tu sem začel ........... Www.WORKS4­4.COM

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.10.2021 ob 10:33 gost

      Ka delaš ???? PEDER si aktiven? tukaj je bera dokaj dobra, vsaj tako pravijo.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.02.2022 ob 16:58 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.