https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

FOTO: ACH Volley Ljubljana premagal Panvito Pomgrad

Murska Sobota, 3.10.2021  

V soboto, 2. oktobra, so se v športni dvorani OŠ I pomerili domači odbojkarji Panvite Pomgrad proti aktualnim državnim podprvakom ACH Volley Ljubljana.

Panvita Pomgrad - ACH Volley Ljubljana 0:3

(26:28, 22:25, 16:25)

Panvita Pomgrad: Vori, Vinkovič 10, Drvarič 4, Radović, Rojnik 7, Flisar, Lakner 5, Fužir 4, Bedrač, McConnell 16, Grabar, Hafner 1, Vrabl in Novak (oba libero). Trener: Dejan Fujs.

ACH Volley Ljubljana: Pernuš, Šket 12, Rutar, Mašulović 11, Todorović 1, Perunčić , Okroglič 1, Gjorgiev 12, Pokeršnik 11, Videčnik 6, Kők , Kovačič (libero). Trener: Mladen Kašić.

Sodnika: Tomaž Melavc in Jure Vrenko.

V športni dvorani OŠ I v Murski Soboti se je včeraj odvijala pred 50 gledalici borbena tekma, ker so v novi sezoni domačini gostili aktualne državne podprvake ACH Volley Ljubljana.

Po začetni izenačeni izmenjavi točk so gosti hitro naredili razliko in ušli domačinom na 5:8. Domači trener Fujs, je tako bil primoran poseči po svoji prvi minuti odmora. Domačini so se vrnili v igro in približali in predvsem po zaslugi odličnih servisov Rojnika in Dervariča ter učinkovitega bloka izenačili na 12:12. To je bil signal za gostujočega trenerja Kašića, ki je bil vzel minuto odmora. Domači igralci so še naprej odlično blokirali napade gostov iz Ljubljane in držali izenačen rezultat.


Gostje so spet naredili delno razliko 3 zaporednih točk, predvsem o zaslugi bloka na napade mladega novinca v ekipi Panvite Pomgrad, Urbana Fužirja. Trener Fujs je nato v igro namesto Fužirja poslal mladega reprezentanta Vinkoviča. Na servisu je Bedrača zamenjal Hafner in z odličnimi servisi in napadi korektorja McConnella je domačin uspelo izenačiti rezultat na 21:21.

Pri 23:23 je gostujoči trener v igro poslal svojega drugega organizatorja igre Pernuša. Domačini so po dveh dobrih servisih Laknerja povedli 24:23, a so gostje po napaki domače obrambe izenačili. Nadaljevanje je prineslo izenačen rezultat, ko je pri 26:26 trener gostov vrnil v igro prvega organizatorja igre Todorovića. Gostje so nato nekoliko po sreči preko korektorja Gjorgieva uspeli niz zaključiti v svojo korist z rezultatom 26:28.

Drugi set je v začetku, nudil izenačeno igro na obeh straneh, a je v polovici seta gostom vseeno uspelo pobegniti na 11:16. Domači strateg je v igro poslal drugega organizatorja Hafnerja, ki je z odličnimi servisi uspel znižati rezultat na 15:17. Domačinom je uspela vrnitev in so držali priključek s točko zaostanka, ko je trener gostov Kašić pri 22:23 vzel minuto odmora. Po napaki Hafnerja na servisu in napaki domačega bloka so tudi drugi set osvojili gostje iz Ljubljane z 22:25.

Tretji set so gostje pokazali svojo premoč in prek Gjorgieva in reprezentanta Šketa, hitro naredili razliko na 6:12. Trener Fujs je tako vzel iz igre domačega organizatorja Dervariča in v igro poslal Hafnerja. Domačin nikakor ni uspelo sestaviti napada in prednost gostov je naraščala. Pri 8:17 je domači strateg poslal v igro Grabarja, ki je na mestu blokerja zamenjal Laknerja. Gostje se niso zmedli in nadaljevali s svojo igro in set rutinirano pripeljali do konca.

Ne glede na rezultat tretjega niza so domačini danes proti favoriziranim gostom, kjer igrajo trije reprezentanti, pokazili všečno igro in malo je manjkalo pa bi lahko prišlo na uvodni tekmi nove sezone do presenečenja. Naslednje kolo Panvita Pomgrad gostuje v Novem mestu pri Krki.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.10.2021 ob 14:14 AJAJAJAJAJ gost

      Kdo je ta 16 pri Panviti? Ga gledam že nekaj časa in mi zgleda, da mora biti neki vrhunski igralec, po tem kako se nosi in obnaša. Čudi me, da ni v prvi postavi, res.

      4 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.10.2021 ob 16:20 Gost gost

        Ge si ga te gledau že nekaj časa, če sploj nej špilau cejlo prejšnjo sezono, pa nej na toj tekmi????

        7 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.02.2022 ob 14:31 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.