https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Potrdili 531 novih okužb, pet oseb je umrlo

3.10.2021  

V soboto je bilo potrjenih 531 novih okužb. Pet oseb s covidom-19 je umrlo. 


Včeraj so opravili 2.438 PCR testov. Pri PCR testih je bil delež pozitivnih 21,8-odstoten, potrdili so 531 okužb. 

Vir: COVID-19 Sledilnik.

Hospitaliziranih je bilo 428 oseb, od tega 123 na intenzivni negi.

Pet oseb s covidom-19 je umrlo. Skupno število umrlih tako znaša 4.574.

Naslovna fotografija: Pixabay.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.10.2021 ob 10:30 gost

      Še naprej velike številke, obnašanje pa se naprej po otroško. Poglejte glavno ambasadorka g. Lendero že dva tedna z vročino, le kaj je to za ene viroze??? A je pri normalni gripi tako dolgi potek z vročino??? Isti primer pri našem sosedu, dva tedna vročine potem bolnica ni diagnoza covid 19, potem pljučna embolija in nato smrt. Prej brez drugih boleznih star 49 let, in kaj je to??? Uzela ga magla. Isto ne želim nikomur, ne se pa obnašat kot se pač eni obnašate.

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.10.2021 ob 10:45 gost

        Za tiste ljudi, ki so umrli zaradi posledic gripe, tudi zelo mladi, zdravi, športniki, ti še nikoli nisi slišal? Ta strah, ki živi v vas zaradi leto in pol laganja, strašenja, ... s korono preko medijev in tiskovnih konferenc vedno enih in istih ljudi ( tistih, ki z dokazi mislijo drugače in so res strokovnjaki na svojih področjih, zraven ne spustijo ), vas bo uničil. Korona je trenutno zelo donosen biznis.

        4 7 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.10.2021 ob 11:01 gost

      Biznis gor ali dol, ali viros je ali ni mi je čisto vse eno. Trenutno stanje v svetu je in traja že predolgo in ni samo pri nas boli me kdo si polni žepe jaz od tega nemam koristi, nisem faus. Dejstvo je da trpimo vsi celi svet ni nor, a pri nas so pa najpametnejši, pa lepo vas prosim, nehajte in spreglejte že enkrat, jaz sem cepljen in veliko drugih okoli sebe, ampak vseeno jebem takšno življenje.

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.10.2021 ob 16:59 Nenad gost

      Vsak odloca kaj je za njega prav.....vendar vcasih nesmemo bit trmoglavi in hoditi svojo pot.... ker casu korone ni vec stranskih poti....ce ze ne bos ogrozal sebe bos pa druge...verjemite tretji odmerek za starejse ni brez pomena....ker vsak podarjen dan zivljenja je pomemben...Glede stroke ...zmedena od politike in juznih bratov....

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.10.2021 ob 18:30 gost

      Zakaj sem se cepil in kolikokrat se bom še cepil je čisto moja odločitev, in ti se v to ne vmesavli, kot se ne jaz v tvoje. Ni mi pa jasno zakaj se toliko javno izpostavljate in se bunite, saj vas nihče ne more prisiliti k cepljenju. Kaj bi bilo če bi se mi kateri smo cepljeni in upoštevamo ukrepe, šli demonstrirat si predstavljate neredov. Vsak sam se naj odloči v sebi ne rabi se ispostavljati na ulicah in delati sanja, zato temu pravim jebeni život.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      03.10.2021 ob 21:37 gost

      Saška Landero je pač zbolela, pa kaj... verjetno ni prvič in ne zadnjič. Pozitivna na kovid ni, zaj pa jo vsi kritizirajo, ker je pač bila na protestih. Bravo Saška, tudi ta prehlad bo minil... vso srečo, se vidimo v torek v Ljubljani.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.