https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 33 novih okužb

7.10.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 5.336 PCR testov, potrjenih je bilo 968 novih okužb.


V sredo, 6. oktobra, v Pomurju potrdili 33 novih okužb

V sredo so okužbo potrdili v petnajstih pomurskih občinah. 8 v občini Ljutomer, 7 v občini Beltinci, 4 v občini Cankova, 2 v občini Križevci in Veržej, po ena okužba pa v občinah Apače, Dobrovnik, Gornja Radgona, Lendava, Moravske Toplice, Murska Sobota, Radenci, Razkrižje, Rogašovci in Sveti Jurij ob Ščavnici.

V torek, 5. oktobra, v Pomurju potrdili 46 novih okužb

V torek so okužbo potrdili v 15 pomurskih občinah. Deset okužb so potrdili v občini Ljutomer, šest v Mestni občini Murska Sobota, štiri v občinah Beltinci, Gornja Radgona, Moravske Toplice in Turnišče ter tri v občini Lendava. Po dve okužbi so potrdili v občinah Apače, Puconci in Velika Polana, po eno pa še v občinah Črenšovci, Križevci, Radenci, Razkrižje in Sv. Jurij ob Ščavnici.

V ponedeljek, 4. oktobra, v Pomurju potrdili 35 novih okužb

V ponedeljek so okužbo potrdili v 13 pomurskih občinah. Sedem okužb sopotrdili v občini Ljutomer, šest v občini Beltinci, štiri v občini Sv. Jurij ob Ščavnici ter po tri v občinah Gornja Radgona, Murska Sobota in Radenci. Po dve okužbi so potrdili v občinah Lendava in Moravske Toplice ter po eno v občinah Apače, Cankova, Odranci, Puconci in Rogašovci.

V nedeljo, 3. oktobra, v Pomurju potrdili 15 novih okužb

V nedeljo so okužbo potrdili v osmih pomurskih občinah. Štiri okužbe so potrdili v občini Beltinci, tri v mestni občini Murska Sobota ter po dve v občinah Kobilje in Radenci. Po eno okužbo pa so potrdili v občinah Apače, Gornja Radgona, Ljutomer in Turnišče.

V soboto, 2. oktobra, v Pomurju potrdili 42 novih okužb

V soboto so okužbo potrdili v enajstih pomurskih občinah. Devet novih okužb so potrdili v občini Ljutomer, osem okužb v Murski Soboti, šest novih okužb pa v Cankovi in Lendavi. Štiri nove okužbe pa so potrdili v Beltincih, tri nove okužbe pa v Turnišču. Po dve okužbi so potrdili v Križevcih, po eno okužbo pa so potrdili v občinah Črenšovci, Puconci, Velika Polana in Moravske Toplice.

V petek, 1. oktobra, v Pomurju potrdili 36 novih okužb

V petek so okužbo potrdili v trinajstih pomurskih občinah. Devet novih okužb so potrdili v občini Murska Sobota, pet okužb v Ljutomeru, štiri nove okužbe pa v Puconcih. Tri nove okužbe pa so potrdili v Apačah in Cankovi. Po dve okužbi so potrdili v Beltincih, Gornji Radgoni, Razkrižju in Tišini. Po eno okužbo pa so potrdili v občinah Križevci, Lendava, Odranci in Sveti Jurij ob Ščavnici.

V četrtek, 30. septembra, v Pomurju potrdili 30 novih okužb

V četrtek so okužbo potrdili v dvanajstih pomurskih občinah. Osem novih okužb so potrdili v občini Ljutomer in Murska Sobota, tri okužbe pa v Beltincih. Po dve okužbi so potrdili v Puconcih in Turnišču. Po eno okužbo pa so potrdili v občinah Apače, Cankova, Gornja Radgona, Moravske Toplice, Odranci, Sveti Jurij ob Ščavnici in Tišina.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.10.2021 ob 10:34 gost

      Lotmerk ne popušča. Vsaka vam čast.

      9 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.10.2021 ob 11:22 Ljutomer gost

      Organizacija na OŠ v Ljutomeru grozno , okužbe prihajajo samo od tam, pa kaj dela to vodstvo? Če niso ažurni?

      10 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.10.2021 ob 11:22 Marko gost

      Ravnatelja poslati se učit v DSO Ljutomer, kako se vodi, poraz kaj delajo na tej OŠ

      10 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.10.2021 ob 12:13 gost

      Potem pa so tu še učitelji, ki se niso cepili. Kaj so prišli iz srednjega veka?

      13 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.10.2021 ob 12:22 gost

        Tebe lahko še 10x cepijo pa boš s pametjo ostal še vedno v srednjem veku. Nikjer v Ustavi, v zakonih ne piše, da se moramo vsi prisilno cepiti. Konvencija EU 2361 pravi celo drugače od prisile Janše in njegovih nastavljencev. A to je že preveč za tvojo malo pamet. Švedska in Danska sta včeraj prepovedali cepljenje mlajših od 30 let s cepivom Moderna, s cepivom Jansen mlajše od 50 let pa že zdavnaj. Zakaj nimamo cepiva Sputnik V ali kitajskih cepiv? Ker smo nemški in ameriški hlapci. Amen.

        7 13 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.10.2021 ob 12:53 gost

      Učiteljem ni cilj cepljenje njim je cij da se učijo od doma in za nič dela dobijo plačo. Zato niso odgovorni in se ne mislijo cepiti. Meli du pa vsi ponarejene teste ko bo trezino senje.

      7 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      07.10.2021 ob 16:15 gost

      To je LEVOJAJA GAMAD!!!!!!!!!učitelji iz njihovih jazbin so zelo socialni zato cepiva ne rabijo---štakori!

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.