https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 27 novih okužb

8.10.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 4.709 PCR testov, potrjenih je bilo 838 novih okužb.


V četrtek, 7. oktobra, v Pomurju potrdili 27 novih okužb

V četrtek so okužbo potrdili v 12 pomurskih občinah. Pet okužb so potrdili v občini Ljutomer, po tri v občinah Gornja Radgona, Lendava, Moravske Toplice in Murska Sobota, po dve v občinah Beltinci, Križevci in Puconci ter po eno v občinah Razkrižje, Rogašovci, Tišina in Veržej.

V sredo, 6. oktobra, v Pomurju potrdili 33 novih okužb

V sredo so okužbo potrdili v petnajstih pomurskih občinah. 8 v občini Ljutomer, 7 v občini Beltinci, 4 v občini Cankova, 2 v občini Križevci in Veržej, po ena okužba pa v občinah Apače, Dobrovnik, Gornja Radgona, Lendava, Moravske Toplice, Murska Sobota, Radenci, Razkrižje, Rogašovci in Sveti Jurij ob Ščavnici.

V torek, 5. oktobra, v Pomurju potrdili 46 novih okužb

V torek so okužbo potrdili v 15 pomurskih občinah. Deset okužb so potrdili v občini Ljutomer, šest v Mestni občini Murska Sobota, štiri v občinah Beltinci, Gornja Radgona, Moravske Toplice in Turnišče ter tri v občini Lendava. Po dve okužbi so potrdili v občinah Apače, Puconci in Velika Polana, po eno pa še v občinah Črenšovci, Križevci, Radenci, Razkrižje in Sv. Jurij ob Ščavnici.

V ponedeljek, 4. oktobra, v Pomurju potrdili 35 novih okužb

V ponedeljek so okužbo potrdili v 13 pomurskih občinah. Sedem okužb sopotrdili v občini Ljutomer, šest v občini Beltinci, štiri v občini Sv. Jurij ob Ščavnici ter po tri v občinah Gornja Radgona, Murska Sobota in Radenci. Po dve okužbi so potrdili v občinah Lendava in Moravske Toplice ter po eno v občinah Apače, Cankova, Odranci, Puconci in Rogašovci.

V nedeljo, 3. oktobra, v Pomurju potrdili 15 novih okužb

V nedeljo so okužbo potrdili v osmih pomurskih občinah. Štiri okužbe so potrdili v občini Beltinci, tri v mestni občini Murska Sobota ter po dve v občinah Kobilje in Radenci. Po eno okužbo pa so potrdili v občinah Apače, Gornja Radgona, Ljutomer in Turnišče.

V soboto, 2. oktobra, v Pomurju potrdili 42 novih okužb

V soboto so okužbo potrdili v enajstih pomurskih občinah. Devet novih okužb so potrdili v občini Ljutomer, osem okužb v Murski Soboti, šest novih okužb pa v Cankovi in Lendavi. Štiri nove okužbe pa so potrdili v Beltincih, tri nove okužbe pa v Turnišču. Po dve okužbi so potrdili v Križevcih, po eno okužbo pa so potrdili v občinah Črenšovci, Puconci, Velika Polana in Moravske Toplice.

V petek, 1. oktobra, v Pomurju potrdili 36 novih okužb

V petek so okužbo potrdili v trinajstih pomurskih občinah. Devet novih okužb so potrdili v občini Murska Sobota, pet okužb v Ljutomeru, štiri nove okužbe pa v Puconcih. Tri nove okužbe pa so potrdili v Apačah in Cankovi. Po dve okužbi so potrdili v Beltincih, Gornji Radgoni, Razkrižju in Tišini. Po eno okužbo pa so potrdili v občinah Križevci, Lendava, Odranci in Sveti Jurij ob Ščavnici.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.10.2021 ob 11:06 BOJČI gost

      Hja,tu smo,zraven smo!😊

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.10.2021 ob 15:04 gost

      Ni virus tisti keri bo uničil svet. To so tisti keri so v tem času iz miljarderjev postali biljarderi. Se pa požvižgajo na uničenje sveta z svojimi svinjarijami ki jih počnejo samo da so še bolj bogati.

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.10.2021 ob 15:50 Ker mi lahko! gost

      Ljudje, ki jim je odrejena karantena se prosto gibljejo po Lendavi. Aja oni so SDS in lahko to delajo.

      7 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.10.2021 ob 16:04 Zaskrbljena gost

      Kaj se dogaja v Ljutomeru, da je toliko okuženih?

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      08.10.2021 ob 17:27 gost

      Tam so učitelji glavni keri se niso cepili se

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.10.2021 ob 18:49 123 gost

        Ali bomo zdaj dobili odškodnino v šolstvu ker ste nas cepili z astra zeneko ki ga zdaj ponujate na lastno odgovornost banda neizobražena na NIJZ, tak ste kak pomurska bolnica, ge ti najdejo tisto ka nemaš, ključne stvari pa spregledajo

        6 4 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      08.10.2021 ob 17:35 gost

      Vladni pizdek vele vodja Slovenije,,,, januš grozni,,, je komentiral še ene brce v rit od ustavnega sodišča. Gdo ni nosil maske in so ga kaznovali je bilo protizakonito. Seveda debil s tem ni zadovoljen in sodnike označil za večje zdravstvene strokovnjake kot jih je on sam postavil na nijz. Sam pa pozabil da že eno in pol ne posluša stroke svoje ampak on odloča kaj je za Slovence kao dobro. V resnici pa vse narobe.

      7 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.10.2021 ob 17:56 Gorki Masleša gost

        Ne znaš brati, gre za vrhovno in ustavno sodišče. Ne znaš pisati, piše se kdo in Gdo. Znaš pa žaliti. Po vsem svetu so maske predpisane in učinkovite, pri nas pa pravni problem. Pandemija ni stvar prava, virusu dol visi za take drugačne odloke in predpise. Če bi bilo levici v Sloveniji kaj mar za lastno ljudstvo in njegovo zdravje, bi pa tudi eni trije dvignili roko v parlamentu za zakon. Ne, ne bodo, za ljudstvo se borijo le z gobcem. Naj Janši crkne krava, pardon, umirajo sodržavljani. Mi si umijemo roke. Pa še ena stvar, poserjem se na sklepe sodnika Masleše, ki je hvalil vojake, ko so ubijali nesrečnike ob nezakonitem prehodu meje. In tak danes razlaga pravo. Bljak. Beri malo, seznani se, boš bolje razumel.

        8 5 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      09.10.2021 ob 1:40 JuanFarmer gost

      Plačam več kot 87 USD na uro, ko delam od doma z dvema otrokoma doma. Nikoli si nisem mislil, da mi bo to uspelo, vendar moja najboljša prijateljica s tem TYr zasluži več kot 10.000 evrov in me je prepričala, da poskusim. Potencial pri tem je neskončen. Tukaj sem delal ... Www.SmartPay1.Com

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      09.10.2021 ob 2:21 Jaz gost

      Neresnični podatki, poznan človeka iz Turnišča, ki je okužen v četrtek pa nigi nič

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      09.10.2021 ob 9:04 gost

      Dol mi visijo vsi RDEČUHARJI.Naj krepa vsak rdečko smrad smrdljivi.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.