https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

V Pomurju 18 novih okužb

11.10.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 1012 PCR testov, potrjenih je bilo 186 novih okužb.


V nedeljo, 10. oktobra, v Pomurju potrdili 18 novih okužb

V nedeljo so okužbo potrdili v 9 pomurskih občinah. 6 v občini Lendava, 3 v občini Radenci, 2 v občini Gornja Radgona in Rogaševci ter po ena okužba v občinah Ljutomer, Murska Sobota, Puconci, Tišina in Turnišče. 

V soboto, 9. oktobra, v Pomurju potrdili 23 novih okužb

V soboto so okužbo potrdili v 13 pomurskih občinah. Štiri okužbe so potrdili v občini Ljutomer, tri v občinah Lendava in Moravske Toplice ter po dve v občinah Beltinci, Rogašovci in Turnišče. Po eno okužbo pa so potrdili v občinah Cankova, Črenšovci, Križevci, Murska Sobota, Puconci, Radenci in Veržej.

V petek, 8. oktobra, v Pomurju potrdili 33 novih okužb

V petek so okužbo potrdili v 15 pomurskih občinah. 7 v občini Radenci, 5 v občini Ljutomer, 4 v občini Razkrižje, 3 v Mestni občini Murska Sobota in Svetem Juriju ob Ščavnici, 2 v občini Križevci in ena okužba v občinah Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Lendava, Moravske Toplice, Puconci, Rogašovci, Tišina in Turnišče.

V četrtek, 7. oktobra, v Pomurju potrdili 27 novih okužb

V četrtek so okužbo potrdili v 12 pomurskih občinah. Pet okužb so potrdili v občini Ljutomer, po tri v občinah Gornja Radgona, Lendava, Moravske Toplice in Murska Sobota, po dve v občinah Beltinci, Križevci in Puconci ter po eno v občinah Razkrižje, Rogašovci, Tišina in Veržej.

V sredo, 6. oktobra, v Pomurju potrdili 33 novih okužb

V sredo so okužbo potrdili v petnajstih pomurskih občinah. 8 v občini Ljutomer, 7 v občini Beltinci, 4 v občini Cankova, 2 v občini Križevci in Veržej, po ena okužba pa v občinah Apače, Dobrovnik, Gornja Radgona, Lendava, Moravske Toplice, Murska Sobota, Radenci, Razkrižje, Rogašovci in Sveti Jurij ob Ščavnici.

V torek, 5. oktobra, v Pomurju potrdili 46 novih okužb

V torek so okužbo potrdili v 15 pomurskih občinah. Deset okužb so potrdili v občini Ljutomer, šest v Mestni občini Murska Sobota, štiri v občinah Beltinci, Gornja Radgona, Moravske Toplice in Turnišče ter tri v občini Lendava. Po dve okužbi so potrdili v občinah Apače, Puconci in Velika Polana, po eno pa še v občinah Črenšovci, Križevci, Radenci, Razkrižje in Sv. Jurij ob Ščavnici.

V ponedeljek, 4. oktobra, v Pomurju potrdili 35 novih okužb

V ponedeljek so okužbo potrdili v 13 pomurskih občinah. Sedem okužb sopotrdili v občini Ljutomer, šest v občini Beltinci, štiri v občini Sv. Jurij ob Ščavnici ter po tri v občinah Gornja Radgona, Murska Sobota in Radenci. Po dve okužbi so potrdili v občinah Lendava in Moravske Toplice ter po eno v občinah Apače, Cankova, Odranci, Puconci in Rogašovci.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.10.2021 ob 11:22 Čergoli gost

      Jashari se je baje ukozil, posral........

      0 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.10.2021 ob 13:26 gost

      Vsi okuženi so v teh balonih ker jih nese pitaj boga kam.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.