https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

V Pomurju 30 novih okužb

14.10.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 5.366 PCR testiranj, potrjenih je bilo 1.081 novih okužb. 

V sredo, 13. oktobra, v Pomurju potrdili 30 novih okužb

V sredo so okužbe potrdili v devetnajstih pomurskih občinah. 5 novih okužb so potrdili v Mestni občini Murska Sobota, 4 v Črenšovcih in Ljutomeru, 3 v Beltincih in Turnišču, 2 v Križevcih, Lendavi in Tišini, 1 v Dobrovniku, Moravskih Toplicah, Odrancih, Puconcih in Razkrižju.

V torek, 12. oktobra, v Pomurju potrdili 58 novih okužb

V torek so okužbe potrdili v osemnajstih pomurskih občinah. 14 novih okužb so potrdili v Mestni občini Murska Sobota, 9 v Turnišču, 6 v Lendavi, 5 v Ljutomeru, 4 v Moravskih Toplicah, 2 v občinah Beltinci, Dobrovnik, Križevci, Puconci, Razkrižje, Sveti Jurij ob Ščavnici in Velika Polana, eno okužbo so odkrili v občinah Apače, Cankova, Odranci, Radenci, Rogašovci in Tišina. 

V ponedeljek, 11. oktobra, v Pomurju potrdili 34 novih okužb

V ponedeljek so okužbo potrdili v trinajstih pomurskih občinah. 9 v občini Gornja Radgona, 5 okužb so potrdili v občini Ljutomer, 4 v občini Moravske Toplice, 3 v Mestni občini Murska Sobota, 2 v občinah Beltinci, Cankova, Lendava in Sveti Jurij ob Ščavnici, eno okužbo so potrdili v občinah Grad, Puconci, Rogašovci, Turnišče in Veržej. 

V nedeljo, 10. oktobra, v Pomurju potrdili 18 novih okužb

V nedeljo so okužbo potrdili v 9 pomurskih občinah. 6 v občini Lendava, 3 v občini Radenci, 2 v občini Gornja Radgona in Rogaševci ter po ena okužba v občinah Ljutomer, Murska Sobota, Puconci, Tišina in Turnišče. 

V soboto, 9. oktobra, v Pomurju potrdili 23 novih okužb

V soboto so okužbo potrdili v 13 pomurskih občinah. Štiri okužbe so potrdili v občini Ljutomer, tri v občinah Lendava in Moravske Toplice ter po dve v občinah Beltinci, Rogašovci in Turnišče. Po eno okužbo pa so potrdili v občinah Cankova, Črenšovci, Križevci, Murska Sobota, Puconci, Radenci in Veržej.

V petek, 8. oktobra, v Pomurju potrdili 33 novih okužb

V petek so okužbo potrdili v 15 pomurskih občinah. 7 v občini Radenci, 5 v občini Ljutomer, 4 v občini Razkrižje, 3 v Mestni občini Murska Sobota in Svetem Juriju ob Ščavnici, 2 v občini Križevci in ena okužba v občinah Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Lendava, Moravske Toplice, Puconci, Rogašovci, Tišina in Turnišče.

V četrtek, 7. oktobra, v Pomurju potrdili 27 novih okužb

V četrtek so okužbo potrdili v 12 pomurskih občinah. Pet okužb so potrdili v občini Ljutomer, po tri v občinah Gornja Radgona, Lendava, Moravske Toplice in Murska Sobota, po dve v občinah Beltinci, Križevci in Puconci ter po eno v občinah Razkrižje, Rogašovci, Tišina in Veržej.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.10.2021 ob 10:55 gost

      Cepljeni niso imuni. Je pa verjetnost za težji potek zmanjšana za 80 - 90%. Neglede na to, tudi ko se okužijo, trosijo naokoli virus s 3X manjšo intenzivnostjo. Same dobre stvari. Boljšega pristopa zaenkrat še ni. Še kaj?

      14 18 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.10.2021 ob 11:11 gost

        Najbolj neumni ljudje najbolj verjamete v pravljice. Vaše je Noriško kraljestvo. Uživajte v njem, ostale pa pustite na miru.

        15 12 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.10.2021 ob 11:16 gost

      V času gripe bo veliko več ljudi okuženih z gripo kot s covidom. Boste tudi vsakodnevno poročali o teh številkah, vi prodani novinarčki?

      17 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.10.2021 ob 15:32 Karel K. gost

      Gripa je tudi težka infekcijska okužba vendar ni tako smrtonosna in bolezen ne poteka tako komplicirano kot Kovid. Tudi proti gripi se lahko vsak cepi in je prav tako zaščiten okrog 60 odtotno. Kot izgleda bo dobil tudi potrdilo za PTC. Torej je povezava med obema, kar se tiče kužnosti in nevarnosti za življenje neobjektivna in to lahko primerja le človek kateri nima niti osnovnih pojmov o zdravstveni stroki.

      4 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.10.2021 ob 15:49 gost

        Karoly, leta 2013 je bilo v slovenskih bolnišnicah 3.600 bolnikov zaradi gripe. Kaj misliš so bili tam zaradi lepšega ali zaradi potrebnega zdravljenja? Pa zdravniški sitem ni razpadel. Zdaj panimajo niti 500 korona bolnikov in neprestano grozijo z razpadom sistema. Zakaj cepljenje proti gripi ni prisilno kot je proti covidu? Boste se vsi desničarji cepili proti gripi, da zaščitite sebe in druge? Malo se pozanimaj koga vse štejejo za umrlega s korono in presenečen boš nad tem - navadno strašenje, laganje in zavajanje ljudi.

        8 3 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.10.2021 ob 19:14 gost

      gost 11:11 nega ti pomoči.Ormož poje in pleše.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.