https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Murska Sobota prejela dve najvišji priznanji

14.10.2021 ob 6:10  

Na Dnevih slovenskega turizma se je v Postojni, 13. oktobra 2021, odvil zaključek prireditve 30. tekmovanja Moja dežela - lepa in gostoljubna, na kateri so najbolj urejeni in gostoljubni slovenski kraji prejeli priznanje Turistične zveze Slovenije. Murska Sobota je edino mesto v Sloveniji, ki je tokrat prejelo kar dve najvišji priznanji. 

Zaključne prireditve tekmovanja Moja dežela - lepa in gostoljubna se je udeležil tudi predsednik republike Borut Pahor, kot častni pokrovitelj tekmovanja. Pahor je ob 30-letnici izvajanja tega programa Turistični zvezi Slovenije vročil zahvalo za spodbujanje slovenskih mest in krajev k urejenemu in gostoljubnemu okolju s poudarkom na zelenem turizmu in trajnostnem razvoju, kar je tudi njena zelena nit, poroča STA.

Župan Mestne občine Murska Sobota se je zahvalil vsem, ki prispevajo, da je Murska Sobota tako čudovito mesto, v katerem je lepo živeti, saj je kot kraj, prejela kar dve prestižni priznanji na Dnevih slovenskega turizma, in sicer prvo mesto za mestno jedro, posebno priznanje pa za Regijski promocijski center Expano. 


Expano pa je prejel eno izmed dveh posebnih priznanj Turistične zveze Slovenije. "Izjemno ponosni smo", so zapisali.  

 

 Naslovna fotografija: MOMS

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.10.2021 ob 9:46 urbanizem gost

      Ja, čestitamo, predvsem za preureditev centra, pa seveda za priznanje tudi. To sprehajališče je Soboto povsem spremenilo. Prej je zgledala kot malo komunistično rusko mestece. Zdaj je treba umakniti nekam drugam še tisti militantni ruski spomenik na pokopališče ali pa k vojašnici, ker tisto s posranima topovoma pa dvema naoroženima cirkusantoma stvarno ne sodi v noben evropski center mesta v 21. stoletju.

      10 19 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.10.2021 ob 22:33 antiur gost

        URBANIZEM vzemi si učbenik "zgodovina" in ga beri..... Verjetno bi ga prestavil v Turjak. Namesto edinega Ruskega spomenika v Slovenji bi pa najverjetneje postavil Grb s kranjskim orlom.?!?.

        7 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.10.2021 ob 21:53 gost

      Man že vas pun k...c z tejmi vašimi okvirjenimi paperami vtaknite si že ta vaša kao priznanja nekam,pa se spravite nekaj delat za v dobro slovenskoga ljudstva.Ja priznanje bi morali dati za naj cesto med Mursko soboto in Noršinci in industrijski ulici od pokopališča do rondoja.Direkt za uničevanje podvozja avtomobilov.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.10.2021 ob 11:22 prekmurec gost

      G. Jevšek, najprej si uničil RRA Muro, da si lahko pobral razvojni denar Pomurja za Soboto in nekaj izbranih podjetnikov - osiromašil pa ostale občine. Zdaj se pa dičiš z priznanji. Včeraj smo na Tv Slovenija vse lepo čuli.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.10.2021 ob 11:32 gost

        Od leta 2010 do leta 2019 je prišlo v Pomurje skoraj 500 milijonov evrov. Le kam je šel ta denar, kdo ga je dobil in kje se je razgubil? Za nova delovna mesta sigurno ni bil potrošen. So ga kmetje in kmečki turizmi popapali, pa en gradbenik v Prekmurju?

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.02.2022 ob 16:43 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.