https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Potrdili 632 novih okužb, tri osebe so umrle

17.10.2021  

V soboto je bilo potrjenih 632 novih okužb. 

Včeraj so opravili 2.274 PCR testov. Pri PCR testih je bil delež pozitivnih 27,8-odstoten, potrdili so 632 okužb.

Vir: COVID-19 Sledilnik

Hospitaliziranih je 411 oseb, od tega 122 na intenzivni negi.

3 osebe s covidom-19 so umrle. Skupno število umrlih tako znaša 4.638.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.10.2021 ob 11:26 gost

      Na koliko ciklov imate napravljene te teste, ker ti vaši podaki so nemogoči? Po teh vaših podatkih pomeni, da PCT pogoji ne delujejo. Kako je kaj na Madžarskem kjer nimajo PCT pogojev in ne nosijo mask?

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.10.2021 ob 12:18 gost

      ,,, januš grozni,,, se je slabo pozanimal pri Orbani kako sistem deluje. Ali mu pa zaveznik Orban ni raskril vseh kart. Zdaj ga pa itak ne rajo najti vladnega debila ker se je skril pred evropsko komisijo. Kajti sam vrag Neve v kero vokojebino se je zavlekel.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.10.2021 ob 12:27 gost

      Že se pozna Trejzeno senje, več kot enkrat manj testiranih pa več okuženih. Na žalost tega zdaj ne ve DF saj bi se zgrozil in bi se opravičil za vse norosti katere je pisal v preteklosti, da ni kovida, da se nihče naj ne cepi, saj bo baje v nekaj letih umrl in podobne norosti, katere ni moč več našteti, ne more si jih človek natančno zapomniti. Opravičil se bo, ko mu bodo sneli ventilator. Naj čimprej bode zdrav.

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.10.2021 ob 12:43 gost

        Tebe se verjetno že kažejo posledice cepljenja. Niti enega smiselnega stavka več nisi sposoben napisati. Če bi kaj vedel, bi vedel, da imajo v razvitih državah na intenzivni negi približno 10 % krona bolnikov, pri nas pa več kot 30 %. Že to kaže na verjetnost, da gre pri nas za zaslužek bolnišnic. Če pa starejšega človeka daš na ventolator, je verjetnost njegovega preživetja samo 10 %. Je zato Slovenija med državami z največ smrti korona bolnikov?

        5 4 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.10.2021 ob 12:53 Karel K. gost

      Ti gornji, nisi napisal vzpodbudne besede za DF-ja, ki je će tudi stari okrog 72 let. Upajmo, da bo on med temi 10%. Če se mu kaj zgodi, kdo pa bo potem nadaljeval njegovo poslanstvo na tem portalu.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.