https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

V Pomurju 46 novih okužb

18.10.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 1.355 PCR testiranj, potrjenih je bilo 364 novih okužb. 

V nedeljo, 17. oktobra, v Pomurju potrdili 46 novih okužb

V nedeljo so okužbe potrdili v 15 pomurskih občinah. 7 v Murski Soboti in Svetem Juriju ob Ščavnici, 6 v Radencih, 5 v Beltincih in Gornji Radgoni, 3 pri Gradu in v Lendavi, 2 v Dobrovniku in Moravskih Toplicah, ena okužba v Apačah, Križevcih, Puconcih, Rogašovcih, Tišini in Turnišču.

V soboto, 16. oktobra, v Pomurju potrdili 33 novih okužb

V soboto so okužbe potrdili v 13 pomurskih občinah. 9 v Ljutomeru, 5 v Murski Soboti, 3 v Beltincih, Lendavi in Odrancih, 2 v občini Tišina in Velika Polana, ter po eno okužbo v Apačah, Križevcih, Puconcih, Razkrižju, Svetem Juriju ob Ščavnici in Turnišču.

V petek, 15. oktobra, v Pomurju potrdili 55 novih okužb

V petek so okužbe potrdili v 14 pomurskih občinah. 9 v Mestni občini Murska Sobota, 8 v Ljutomeru, 7 v Turnišču, 6 v Gornji Radgoni in Moravskih Toplicah, 4 v Kobilju, 3 v Črenšovcih, Lendavi in Sv. Juriju ob Ščavnici, 2 v Beltincih in 1 v Cankovi, Gornjih Petrovcih, Kuzmi in Veliki Polani.

V četrtek, 14. oktobra, v Pomurju potrdili 67 novih okužb

V četrtek so okužbe potrdili v 15 pomurskih občinah. 11 novih okužb so potrdili v Mestni občini Murska Sobota in občini Ljutomer, 10 v Radencih, 5 v Črenšovcih, Gornji Radgoni in Lendavi, 4 v Veliki Polani, 3 v Puconcih in Svetem Juriju ob Ščavnici, 2 v Apačah, Kuzmi, Moravskih Toplicah in Turnišču, 1 v Beltincih in Tišini.

V sredo, 13. oktobra, v Pomurju potrdili 30 novih okužb

V sredo so okužbe potrdili v devetnajstih pomurskih občinah. 5 novih okužb so potrdili v Mestni občini Murska Sobota, 4 v Črenšovcih in Ljutomeru, 3 v Beltincih in Turnišču, 2 v Križevcih, Lendavi in Tišini, 1 v Dobrovniku, Moravskih Toplicah, Odrancih, Puconcih in Razkrižju.

V torek, 12. oktobra, v Pomurju potrdili 58 novih okužb

V torek so okužbe potrdili v osemnajstih pomurskih občinah. 14 novih okužb so potrdili v Mestni občini Murska Sobota, 9 v Turnišču, 6 v Lendavi, 5 v Ljutomeru, 4 v Moravskih Toplicah, 2 v občinah Beltinci, Dobrovnik, Križevci, Puconci, Razkrižje, Sveti Jurij ob Ščavnici in Velika Polana, eno okužbo so odkrili v občinah Apače, Cankova, Odranci, Radenci, Rogašovci in Tišina. 

V ponedeljek, 11. oktobra, v Pomurju potrdili 34 novih okužb

V ponedeljek so okužbo potrdili v trinajstih pomurskih občinah. 9 v občini Gornja Radgona, 5 okužb so potrdili v občini Ljutomer, 4 v občini Moravske Toplice, 3 v Mestni občini Murska Sobota, 2 v občinah Beltinci, Cankova, Lendava in Sveti Jurij ob Ščavnici, eno okužbo so potrdili v občinah Grad, Puconci, Rogašovci, Turnišče in Veržej. 

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.10.2021 ob 15:47 Štef gost

      Včeraj sem se peljal mimo ZD MS okrog 10 ure pa jih toliko ni čakalo na testiranje kot je podatek o okuženih,mogoče so zajeti tudi sprehajalci ki gredo tam mimo

      13 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.10.2021 ob 15:53 gost

      Sveti Jurij ob Ščavnici kako Pomurje bedaki zemljepisni.pojma nimate o pokrajinah.

      10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.10.2021 ob 17:06 Karel K. gost

      Če prideš na pregled na ugenco te najprej testirajo, testiranje delajo tudi drugače, zato se ne računa samo tistega kar čaka na testiranje pred zdravstvenim domom in to po celem Pomurju in seveda po Sloveniji. Morda se res pozna Trejzeno senje. V glavnem zelo zaskrbljujoče je stanje v Sloveniji 28 odstotkov v nedeljo, v soboto nekaj manj. Spet bodo zapirali državo, cepljeni so žrtve necepljenih, pa tudi zmeda katero delajo politiki in drugi odločujoči je kriva za to. Kot na primer novica za cepljenje proti gripi, da bodo to izvajali osebni zdravniki, dejansko pa se to vrši na enem in istem mestu c Covidom.

      6 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.10.2021 ob 17:20 gost

        Tebe je Bog ob rojstvu prikrajšal za pamet. Nisi si sam kriv, a je verjetno muka živeti z noro glavo. Kako le na Madžarskem, na Švedskem živijo brez mask in PCT pogoja?

        12 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.10.2021 ob 20:10 Karči gost

        Zgleda ka te je cepivo redno vrezalo. Ka se vij cepleni telko necepljenih bojite? Vej stre pa zaščiteni! Zakoj nosite maske če ste cepljeni? Ne testirajo vas, povej kak si te tij talec necepljenih?

        5 3 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.10.2021 ob 18:34 Karel K. gost

      DF počasi dobiva kolege v bolnici saj je zagotovo še vedno na ventilatorju. Če je priseben, se bo lahko s kom vsaj pogovarjal.Kar pa se gornjega tiče v teh državah kot izgleda živijo razumni ljudje in so se dali precepiti in tako lahko hodijo naokrog brez mask. Kot izgleda ti hodiš ali prebivaš na Madžarskem, morda tudi na Švedsko, da vedno znova omenjaš le tidve državi. Saj je Madžarska prodala Sloveniji nekaj 100 tisoč odmerkov cepiva A.Zeneka Sloveniji, da jih je ta potem lahko donirala Bosni in morda še kam. Jaz govorim v gornjem komentarju za Slovenijo.

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.10.2021 ob 19:45 gost

        Karoly, nimaš pojma kaj se v Evropi in po svetu dogaja. Madžarska in Švedska nista nič bolj precepljeni kot Slovenija, pa tam ljudje živijo svobodno brez mask in PCT pogojev. Je pa res, da tam vodijo borbo proti kovidu strokovnjaki pri nas pa Ivan Janez Janša s svojimi SDS nastavljenci. Budalo hlapčevsko Janševo in nemško.

        5 7 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      18.10.2021 ob 18:38 gost

      V Sloveniji je okuženih toliko koliko pove vlada debilna nesposobna. To je isto kot javnomnenjske meritve za podporo strankam. Kot,,,, januš grozni,,,, skomandira taki so podatki. Isto kot v Avstriji vse same laži, laži, laži vse pa plačajo glupi narod. Kot nas Jelinčič imenuje.

      7 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.