https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Minister Podgoršek obiskal Krajinski park Goričko

22.10.2021 ob 14:00  

Minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Jože Podgoršek je danes, 22. oktobra 2021, obiskal Krajinski park Goričko in grad Grad, kjer so mu predstavili trenutne aktivnosti in razvojne načrte.

Minister Podgoršek se je odzval vabilu vodstva parka Goričko in obiskal Krajinski park Goričko in grad Grad.

Tema pogovora med ministrom in vodstvom parka je bila upravljanje s kmetijskimi zemljišči, izvajanje projektov za ohranjanje narave, biotske raznovrstnosti in ekosistemskih koristi ter prihodnost parka v obdobju do leta 2025 v povezavi s strateškim načrtom skupne kmetijske politike.

 

Ministeru so razkazali grad, predstavili aktivnosti, ki jih izvajajo ter razvojne načrte. V pogovoru je bila pozornost usmerjena na zaključevanje strateškega načrta skupne kmetijske politike in v njem posebnosti, ki so pomembne za krajinski park. 

Za Krajinski park Goričko je zelo pomembna priprava strateškega načrta skupne kmetijske politike 2023-2027. Minster je pri tem zagotovil, da se bodo na Goričkem še naprej izvajale operacije v okviru kmetijsko-okoljsko-podnebnih plačil traviščni habitati metuljev, posebni traviščni habitati ter visokodebelni travniški sadovnjaki.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.10.2021 ob 18:43 gost

      Ka suga Nej v studenec lucili na gradi. Ka pa maju tu sploj uditi itak nič ne naredijo.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.02.2022 ob 17:01 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.