https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

V naselju Podgrad trčili osebni vozili

Podgrad, 26.10.2021 ob 14:10  

Danes ob 11.34 sta v naselju Podgrad, občina Gornja Radgona trčili osebni vozili.


Gasilci PGD Gornja Radgona so zavarovali kraj nesreče, s tehničnim posegom odklopili akumulator ter nudili pomoč reševalcem NMP Gornja Radgona, policiji in vlečni službi.

Poškodovano osebo so reševalci odpeljali v SB Murska Sobota.

 * Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.10.2021 ob 17:10 gost

      V državnem zboru je tudi bilo trčenje med opozicijo in koalicijo. Keri je glas prispeval prodani predsednik državnega zbora Igor Zorčič. Najprej ga je koalicija hotela na silo menjati z brzin satelitov lažnivi Jocujon Horvaton brez uspeha. Zdaj ko so rabili glas da bogati ne bodo plačevali davkov pa so podkupili igora Zorčiča. Kajti ta vlada se briga samo za bogate da njim ni potrebno plačati davka. Da do še bolj bogati kot so že bogati. Ker so vsi ti poslanci in vladni pzdekinmad temi bogatuni kradljivimi lažnivci,manipolatorji.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.10.2021 ob 17:12 gost

      Janša si vedno najde bedaka da stopi na njegovo stran ko on kaj rabi potem pa tega bedaka zavrže. Isto kot na kmetaj Aljaž in lina.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.02.2022 ob 15:16 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.