https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

Za mlade bo potekal virtualni karierni sejem

14.11.2021  

V mesecu novembru bo potekal Virtualni karierni sejem – sejem poklicev in izobraževanja 2021. V času med 15. in 21. novembrom 2021 bo potekal Virtualni karierni sejem za osnovnošolce, med 22. in 28. novembrom pa za srednješolce. Udeležba bo za vse obiskovalce popolnoma brezplačna.

Virtualni karierni sejem 2021 je lokalno in regionalno pomemben projekt, s katerim mladim pomagajo pri načrtovanju kariere, jim predstavijo možnosti za izobraževanje in zaposlitev ter odpirajo razstavna spletna mesta podjetjem, organizacijam in izobraževalcem.

Letos bo virtualni karierni sejem potekal na območju kohezijske regije Vzhodna Slovenija znotraj 8 statističnih regij med katerimi je tudi Pomurska regija. Potekal bo na skupni spletni platformi, na katero bo mogoče vstopiti preko pred-vstopne strani www.karierni-sejem.si.

Lani, ko je bil dogodek organiziran za mlade samo na območju Mestne občine Maribor, se je sejma udeležilo več kot 20.000 šolarjev in dijakov, razstavljalo pa je skupno 100 razstavljavcev.

Virtualni karierni sejem bo mladim ponujal lažji stik z izobraževalnimi ustanovami ter delodajalci, ki se bodo predstavljali na virtualnih razstavnih prostorih. Obiskovalcem bo na voljo predstavitev poklicev ter usklajevanje ponudbe in povpraševanja na trgu dela (deficitarni poklici in poklici prihodnosti), predstavitev poklicev in delovnega okolja ter vključevanje mladih v gospodarski sektor in podjetništvo.

Predstavile se bodo izobraževalne ustanove, njihovi programi, projekti, štipendije, programi izmenjave študentov ter drugih dejavnosti in priložnosti, ki jih določena izobraževalna institucija ponuja. Na ta način bodo mladi spoznali možnosti izobraževanja ter se seznanili s strokovnimi področji ter potrebnimi kompetencami in spretnostmi, ki so potrebne za opravljanje določenega poklica.

Organizacija sejma v virtualnem prostoru omogoča dostopnost vsebin tudi po zaključku dejanskega sejma. Vsebine vseh razstavljavcev bodo na voljo do 30. septembra 2022, ki vključujejo tudi posnetke webinarjev. Prav tako bo možno razstavni prostor deliti po socialnih omrežjih ter si ga ogledati brez registracije.

Dogodek organizira in koordinira Fundacija za izboljšanje zaposlitvenih možnosti PRIZMA, ustanova, skupaj z ustanovnimi partnerji in soorganizatorji dogodka.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.11.2021 ob 22:29 AMY gost

      Delam s krajšim delovnim časom več kot 7 tisoč dolarjev na mesec. Neprestano sem slišal, kako mi drugi govorijo, koliko denarja lahko zaslužijo na spletu, zato sem se odločil, da bom to preučil. No, vse je bilo res in mi je popolnoma spremenilo življenje. Tu sem začel ...................................................... 𝗪𝗪𝗪.𝗡𝗘𝗧𝗖𝗔𝗦𝗛𝟭.𝗖𝗢𝗠

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.11.2021 ob 6:33 nocor gost

      kaj kurac rabijo to mladi? naj grejo se šolat dalje, job pa naj prepustijo brezposelnim.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.