https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Odobrenih pet milijonov evrov za negovalni oddelek soboške bolnišnice

29.10.2021 ob 13:30  

Služba vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko je odobrila evropska sredstva za projekt Covid-19 - Ureditev negovalnega oddelka Splošne bolnišnice Murska Sobota. Projekt, vreden 8,9 milijona evrov, bo Evropski sklad za regionalni razvoj iz naslova pobude React-EU prispeval pet milijonov evrov.

Kot je zapisala omenjena vladna služba, bo v okviru projekta ministrstvo za zdravje bistveno povečalo število postelj Splošne bolnišnice Murska Sobota, ki bodo ustrezno opremljene za sprejem bolnikov v podaljšano bolnišnično zdravljenje in neakutno oskrbo. Ministrstvo bo s to naložbo zagotovilo boljše pogoje in povečalo možnosti za uspešno zdravljenje bolnikov ter vzpostavilo ustrezne pogoje tudi za paliativno oskrbo, ob zagotovitvi pogojev za zdravje in varnosti pri delu zaposlenih.

 

 

Ob tem navajajo, da so v letošnjem letu iz pobude React-EU namenili že 71 milijonov evrov za krepitev slovenskega zdravstvenega sistema. 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.10.2021 ob 13:43 gost

      Članek napisan kot, da bi ga pisal učenec tretjega razreda osnovne šole. Ničesar ne pove, ne koliko novih postelj bo za ta denar, ne kdo bo deležen teh postelj, koliko bo postelj za paliativno oskrbo. Popolnoma nič razen pohvale, da se bo porabil 9 milijonov evrov. Malo se zresnite tisti, ki pišete članke.

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.10.2021 ob 15:33 gost

      Kaj ti bo povedal najprej se bo delilo med sabo. In če kaj ostane še že nekaj potem prepleska.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.02.2022 ob 16:01 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.