https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Potrdili 1.663 novih okužb, šest oseb je umrlo

31.10.2021  

V soboto je bilo potrjenih 1.663 novih okužb. Šest oseb s covidom-19 je umrlo.


Včeraj so opravili 3.948 PCR testov. Pri PCR testih je bil delež pozitivnih 42,1-odstoten, potrdili so 1.663 okužb.

Vir: NIJZ.

 Hospitaliziranih je 572 oseb, od tega 138 na intenzivni negi.

Šest oseb s covidom-19 je umrlo. Skupno število umrlih tako znaša 4.745.

 Naslovna fotografija: Pixabay.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.10.2021 ob 11:30 gost

      Velik problem je v tem, da zbolevajo CEPLJENI. Vsak dan bo huje za CEPLJENE.

      11 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.10.2021 ob 11:55 kilonja gost

        seveda, vsak dan je huje za cepljene, zaradi necepljenih :). V bolnici pa 75 % necepljenih, saj, kmalu se vam ne bo treba cepit, do konca pomladi boste bojda vsi fasali virus, ki bojda sploh ne obstaja ;) .

        7 9 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.10.2021 ob 12:37 AAAAAAAAAAAAAAA gost

        Kak je lejko huje za ceplene či pa necepleni pravite ka je tou mali prehlad pa nateg.

        5 9 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.10.2021 ob 12:41 gost

        Kilonja, zopet lažeš. Po uradnih podatki je polno cepljenih od teh, ki se zdravijo v bolnišnicah 36 % in ta odstotek cepljenih se vsak dan veča. Kolikor je meni znano še vedno velja Ustava in Evropska deklaracija, kjer jasno piše, da se ljudje sami odločamo za posege v svoje telo. I cepljenje z nepreizkušenimi cepivi, odobrenimi za izredne razmere, kateri pa ni, je nedovoljeno in neustavno poseganje v moje telo. Ne glede na to kakšne pritiske izvajate na nas, kakšne laži uporabljate, se vam ne bo posrečilo precepiti z neraziskanimi cepivi večino ljudi. Star se 72 let pa sem ta vaš smrtonosni virus " prebolel brez težav in brez zdravniške pomoči. Vi pa nabijajte kar hočete.

        10 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.10.2021 ob 12:45 gost

        AAAAAAAAAAAAAAA, zato bo huje za cepljene, ke ste cepljeni sveto prepričani, da ste varni pred virusom, kar pa niti malo ne drži. Začeli boste bolj zbolevati kot necpljeni, kar se kaže že med zdravljeimi v bolnišnicah. Vsak dan več je cepljeni v bolnišnicah. Naši " strokovnjaki " to začasno še skrivajo, a na koncu se bo pokazala resnica, da so vam na veliko lagali.

        9 5 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.10.2021 ob 13:43 gost

      Debeli, ti hočeš povedati, da ta virus še vedno ne obstaja in da so tisti, ki so pristali na respiratorjih zaradi covida mumije in ne ljudje? Koga briga, kak si ti prebolel. Sam osebno poznam tudi med sorodniki, ki so imeli velike težave in posledice, ko so preboleli covid. Moraš bit v dno duše pokvarjen, da se z takih ljudi delaš norca in zanikaš virus. Sicer pa take kot ti, karma hitro doleti.

      3 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.10.2021 ob 14:08 gost

        Dal ti bom samo uraden podatek. Na Švedskem je približno 10 % hospitaliziranih zaradi korone na ventilarorji, pri nas pa 25 do 30 %. Kaj misliš je to kaj v povezavi s posebnim plačilom bolnišnicam za zdravljenje na ventilatorji ali je virus na PŠvedskem drugačen od našega? Znano je tudi to, da, ko zelo starega človeka z več kroničnimi boleznimi priklopiš na ventilator, zanj več ni rešitve. Ko so ljudje na veliko umirali zaradi posledic gripe, ni bilo nobenega haloja in nobenega prisilnega cepljenja ter nobenega zaprtja države in nobenega velikega zadolževanja. Mediji in politiki so ti oprali glavo do onemoglosti.

        7 5 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      31.10.2021 ob 14:26 gost

      Pička ti mila materina zapri že ta smrdljivi gobec pa spizdi na Švedsko ali Teksas. Stric mi umira na respiratorju od covidaa ni noben starček, nobene druge bolezni ni imel in ti mi boš solil pamet z mediji, daj bog da tudi ti pristaneš na respiratorju, prej tak ne boš verjel, da virus obstaja, dokler te ne doleti, prokleta nesnaga fašistična, gnoj od gnoja si.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.10.2021 ob 14:42 gost

        Travme si drugje zdravi, ne na portalu in na drugih ljudeh, ki ti niso ničesar krivi. Meni je umrlo devet najbližjih sorodnikov, pa za to ne krivi drugih ljudi. Pač je usoda tako hotela. Vsako leto umre v Slovenji več kot 20.000 ljudi. Tudi ti in jaz bova nekoč. Tudi zelo mladi umirajo, nekateri e pri porodu. Tega ne more nihče preprečiti.

        2 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.10.2021 ob 17:02 gost

        TAKI GNOJI BI MORALI ŽE ZDAVNAJ POCRKATI!!!!!!!! pa to v mukah! budale tak nebi znale če crkavajo!

        0 4 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      31.10.2021 ob 14:53 gost

      Dejstvo je, da zanikaš virus ki obstaja po celem svetu in imajo tudi nekateri mladi probleme zaradi tega ne samo starejši kot ti celi čas ponavljaš. Še bolj žalostno pa je, da je zatajila medicina in obravnavajo samo covid bolnike. Marsikateri rak bi pravočasno odkrili, če bi tudi drugim bolezni posvečali dovolj pozornosti. Ampak to vseeno ne spremeni dejsta, da covid obstaja in je dosti hujši od navadne gripe. Verjetno bo moj stric tudi kmalu pokojni zaradi covida, ni bil ne kadilec ne alkoholik, ni pa bil cepljen, tudi on ni verjel na žalost da je ta virus resnično smrtononosen, čeprav še vedno v malem odstotku, ne verjamem, da ga bodo rešili, večina, ki pristane na respiratorjih umrejo, tak da ne vem zakaj jih medicina potem sploh uporablja.

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      31.10.2021 ob 17:06 gost

      Uporabljati more zaradi necepljenih!!!!!!!! Ker če si cepljen te lahko doleti ,vendar v lažji obliki!!!!! tako poroćajo svetovne zdravstvene organizacije. tam raspiratorjev NE potrebujejo!!!!!!!!!!!

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.10.2021 ob 17:40 gost

        V slovenskih bolnišnicah je v intenzivni negi od vseh bolnikov 25 % polno cepljenih in ta odstotek se vsak dan dviga. Tako, da si ti to tvojo laž lahko v rit deneš pa fičkaš zraven.

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      31.10.2021 ob 18:15 EVA gost

      Delam s krajšim delovnim časom več kot 7 tisoč dolarjev na mesec. Neprestano sem slišal, kako mi drugi govorijo, koliko denarja lahko zaslužijo na spletu, zato sem se odločil, da bom to preučil. No, vse je bilo res in mi je popolnoma spremenilo življenje. Tu sem začel .......... 𝗪𝗪𝗪.𝗡𝗘𝗧𝗖𝗔𝗦𝗛𝟭.𝗖𝗢𝗠

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.