https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Meteorplast ŠIC bar remiziral z Bronx Škofije

Dvorana ŠIC Ljutomer, 30.10.2021  

V petek, 29. oktobra 2021, so bili v 1. slovenski futsal ligi odigrani dvoboji 8. kroga. V ljutomerski dvorani ŠIC sta se pomerila domači Meteorplast ŠIC bar in Bronx iz Škofij in se razšla z remijem.


KMN Meteorplast ŠIC bar - KMN Bronx Škofije 1:1 (1:0)

(R. Šnofl v 4. min, N. zajc v 31. min)

KMN Meteorplast Šic Bar: Fajfar, Kovše, A. Goznik, M. Goznik, Rajter,  Gašparič, Trstenjak, Goričan, Aljaž Ruis, Škerget, Tkalčič, Šnofl in Alen Ruis.

KMN Bronx Škofije: Alen Mordej, Marolt, Jakovljević, Stanišič, Memić, Peroša, Zajc, Stanić, Bojkić, Ećimović, Cupin in Mandir.

Rumeni kartoni: Jakovljević, Peroša; Trstenjak.

Prleško-primorski obračun se je pred 65 gledalci končal brez zmagovalca z izidom 1:1 (1:0). Gostitelje je v 4. minuti v vodstvo popeljal Rok Šnofl, gostje pa so izenačili v 31. minuti preko Nika Zajca. Meteorplast ŠIC bar ima po nepopolnem 8. krogu na šestem mestu šest točk, Bronx Škofije pa je deveti s tremi točkami. Po pokalnih obračunih se prvenstvo nadaljuje 12. novembra 2021.

 

V drugi polčas so Primorci stopili veliko agresivnejše in pritiskali na vratarja Andreja Fajfarja. Po vratnici Tilna Cupina in prečniku Jerneja Peroše v 30. minuti so minuto pozneje prišli do izenačenja. Po podaji s kota je bil uspešen realizator gostujoči kapetan Nik Zajc. Do konca dvoboja sta si obe ekipi priigrali priložnosti za zmagoviti zadetek, a se mreži nista več zatresli.

»Končni rezultat je realen. Obe ekipi sta mladi in imata še veliko za postoriti. Na obeh straneh so bile priložnosti za zmago, a je na koncu pošteno, da se je tekma končala z neodločenim izidom,« je dogajanje na parketu komentiral vratar gostov Alen Mordej. Z njim se je strinjal tudi vratar domače ekipe Andrej Fajfar: »Želeli smo si vse tri točke. Dolgo nam je dobro kazalo. Manjša napaka nas je stala zadetek, ki smo ga prejeli. Če pogledam celoten potek tekme je delitev točk povsem pravična.«

Meteorplast ŠIC bar bo v naslednjem krogu gostoval na Vrhniku, Bronx Škofije pa bo v Kopru gostil Mlinše.

FOTO: KMN Meteorplast Šic Bar.

    Komentarji

    1. gost
      01.02.2022 ob 17:12 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.