https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Vlada o epidemioloških ukrepih na posebni seji

4.11.2021  

Vlada se bo jutri ob 17. uri sestala na Brdu pri Kranju. O vseh odločitvah bodo predvidoma obvestili po jutrišnji seji, je na novinarski konferenci povedala Maja Bratuša. Razpravljali bodo o trenutnem stanju in covidnih ukrepih.

Po mnenju Jelka Kacina je nespodobno, da zdravstvo pričakuje popolno zaprtje države, na drugi strani pa svojega načina dela ne zna prilagoditi potrebam ljudi, ki ure in ure čakajo, da bodo na vrsti za cepljenje. V cepilnih centrih po Sloveniji so včeraj namreč beležili povečan obisk.

"Glede na visoke številke okuženih s koronavirusom moramo po Kacinovih besedah računati, da vseh pacientov v bolnišnice ne bomo mogli sprejeti v Sloveniji.

V trenutnih razmerah gre za diktat manjšine necepljenih in neodgovornih nad večino, ki se je pravočasno cepila in ki spoštuje ukrepe, je še prepričan Kacin," poroča STA.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.11.2021 ob 15:17 gost

      A ZDAJ BODO ZA VAŠO NESPOSOBNO DELO KRIVI NECEPLJENI, KI BREZ TESTA NE MOREJO NIKAMOR. DRAGO PLAČAN BEDAK NA KUBIK IN ŠE PIJANEC ZRAVEN.

      17 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.11.2021 ob 16:09 Gost gost

      Najprej se naj vsi cepijo in se bomo nato vsi testirali. Nekateri smo se cepili zaradi svojega zdravja in zato ker bi naj povzročalo težave testiranje. Zato bodimo vsi enakopravni.

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.11.2021 ob 16:41 Karel K. gost

      Zdravstvo ne zna organizirati cepljenja po enakem sistemu kot ga ne zan politika, gospodarstvo pravosodje in tako naprej, torej vse institucije države. Tako pač je to vse vzgojeno, da se odgovorni ne znajo prilagoditi trenutnemu stanju in mislijo, da za spremembe treba spreminjati razne takoimenovane samoupravne akte kot je to bila praksa v bivšem sistemu. V nobeni izobraževalni ustanovi ti odgovorni ne dobijo znanja katero bi jim omogočalo fleksibilnost ampak jim mora dati dovoljenje poliitčna elita. V tej državi je samoiniciativnost kaznivo dejanje je nezaželjeno dejanje. Zato naj Kacin ne rjovi in ne napadaq zdravstva in upravljalce ampak sebe, saj v vlogi politične elite Slovenije že deluje vseh 30 let, ko ta politika ne dovoli nobenih ali skoraj nobenih sprememb bivšega sistema.

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.11.2021 ob 16:55 gost

      Kakšna so pa to pravila,obvezno vas silijo cepit,a škropivo ni učinkovito,torej cepljeni in necepljeni vsi na testiranje in to brezplačno,pa ne pozabit --OBVEZNA UPORABA ZAŠČITNIH MASK--

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      04.11.2021 ob 17:28 Gost gost

      Sem se cipil in se ne mislim še testirat za vsako sranje...mi je bilo dovolj testov zaradi tega sem se dal cepiti vsak naj dela kot hoče ali se testira ali cepi. Jaz kot cepljen se ne mislim testirat. Tak je na koncu vseeno ker prirejajo številke kot njim paše pa se odločajo č bo odprto ali ne...mislim če se cepi cela Slovenija njim še vedno ne bo zadosti in bodo še ukrepi pa nevem kaj...

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      04.11.2021 ob 17:32 Gost gost

      Pa še to nikoli ne grem več po noben odmerek cepiva ker nikoli ne bo konca tega...sem dvakrat cepljen pa že 14 dni z bolečinami da znoriš pa kašljem in vročino...me ne vidijo več ne na testu ne na cepljenju

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      04.11.2021 ob 18:20 gost

      OBVEZNO JE VSE ZAPRETI, KER BI VSI RADI DA JE ODPRTO, PRAVIL SE PA NEBI NIHČE DRŽAL. IN VSI TISTI, KI IMATE LAŽNA POTRDILA SI LEPO PO BRIŠITE RITI.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.