https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Pomurju iščejo administratorja, animatorja ter pravnika

10.11.2021 ob 6:00  

Tudi ta teden smo za vas preverili spletno stran Zavoda za zaposlovanje RS. Nekaj najbolj zanimivih delovnih mest smo izbrskali, preverite, morda pa je katero ravno pravšnje za vas.


Terme Banovci, turizem in gostinstvo, d.o.o. išče ANIMATORJA. Od kandidata pričakujejo končano srednjo strokovno oziroma srednjo splošno izobrazbo. Alternativna izobrazba: višješolska izobrazba (prejšnja), višja strokovna izobrazba, visokošolska 1.stopnje izobrazba, visokošolska strokovna (prejšnja) izobrazba ipd. Potreben pa je tudi vozniški izpit B1 kategorije. Drugi pogoj za zasedbo delovnega mesta so: samostojnost, samozavest, komunikativnost, motiviranost ter želja po učenju in razvoju. Ponujajo pa zaposlitev za nedoločen čas, s 6-mesečnim poskusnim delom, delo pa poteka v dveh izmenah. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti ali pokličejo na razgovor do 20. novembra 2021.

SIMBAU, gradbeništvo, trgovina in druge storitve, d.o.o., vabi med svoje vrste ADMINISTRATORJA. Od kandidata pričakujejo končano srednjo strokovno oziroma srednjo splošno izobrazbo in 2 leti delovnih izkušenj. Potreben pa je tudi vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoj za zasedbo delovnega mesta je: da je delo primerno tudi za osebo s statusom invalida ter da se delo opravlja na lokaciji Vratja vas 14, Apače. Ponujajo pa zaposlitev za določen čas, z 1-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti ali pokličejo na razgovor do 20. novembra 2021.

PANVITA KMETIJSTVO d.o.o. vabi med svoje vrste VZDRŽEVALCA NA LOKACIJI LIPOVCI. Ponujajo pa zaposlitev za nedoločen čas z 2-mesečnim poskusnim delom, delo pa poteka v dveh izmenah. Drugi pogoj za zasedbo delovnega mesta so: zaželene so delovne izkušnje, vendar le-te niso zahtevane. Od kandidata pa pričakujejo, končano srednja poklicno izobrazbo, smer: Elektronika in avtomatizacija. Potreben pa je tudi vozniški izpit B kategorije. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali po e-pošti do 19. novembra 2021.

Javno podjetje center za ravnanje z odpadki Puconci d.o.o. išče PRAVNIKA. Od kandidata pričakujejo končano visokošolsko izobrazbo 2. stopnje, visokošolsko univerzitetno (prejšnjo) izobrazbo, smer: Pravo ter 3 leta delovnih izkušenj in vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so: znanje jezikov: slovenski jezik in najmanj en tuji jezik, dobre komunikacijske sposobnosti natančnost, zanesljivost in odgovornost ter poznavanje dela z računalnikom. Ponujajo pa zaposlitev za nedoločen čas, s 6-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 11. novembra 2021.

ZAVOD ZA KULTURO, TURIZEM IN PROMOCIJO GORNJA RADGONA išče VODJO MLADINSKEGA CENTRA. Od kandidata pričakujejo končano visokošolsko izobrazbo 2. stopnje, visokošolsko univerzitetno (prejšnjo) izobrazbo ter 2 leti delovnih izkušenj in vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoj za zasedbo delovnega mesta je: poznavanje problematike in dela z mladimi. Ponujajo pa zaposlitev za nedoločen čas, s 6-mesečnim poskusnim delom. Urnike dela pa je gibljiv in nestalen. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 11. novembra 2021.

MLINOPEK, PODJETJE ZA MLINARSTVO IN PEKARSTVO D.D. MURSKA SOBOTA išče 2 SLAŠČIČARJA. Od kandidata pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo, smer: Živilska tehnologija. Ponujajo pa zaposlitev za določen čas 3 mesece. Kandidati naj pokličejo na razgovor do 11. novembra 2021.

ARCONT IP, PROIZVODNJA OKEN IN PODJETJE ZA USPOSABLJANJE IN ZAPOSLOVANJE INVALIDOV, D.O.O.,vabi med svoje vrste 4 SODELAVCE ZA IZDELAVO STAVBNEGA POHIŠTVA IZ PVC IN ALU. Ponujajo pa zaposlitev za določen čas 12 mesecev s 3-mesečnim poskusnim delom. Od kandidata pričakujejo končano srednjo poklicno izobrazbo. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, e-pošti ali pokličejo na razgovor do 17. novembra 2021.

Podrobnosti izbranih prostih delovnih mest in ostala prosta delovna mesta si lahko ogledate TUKAJ.

Foto: Pixabay.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.11.2021 ob 7:47 kilonja gost

      Težka bo težka, zadnji slabi dve leti se je drastično povečalo število izobrazb predvsem v smeri dipl.univerzitetni facebook kavč.. infektolog, epidemilog, virolog, teoretik zarot, paranoik in podobni aktualnih poklici. Vprašanje če še najdete kakšnega pravnika, administratorja da ne govorim o animatorju ;) .

      18 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.11.2021 ob 8:34 gost

      Vse same izobrazbe so potrebne. Že za metljo je potrebna visokošolska izobrazba. Kak se naj jes prijavi ker nimam nobene izobrazbe man pa delavne sposobnosti in delavne navade. Pa na borze San že sit u Božo mater.

      12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.11.2021 ob 9:57 kilonja gost

        Preko Facebook-a dobiš v roku enega leta izobrazbe ki sem jih zgoraj naštel, obrni se na Debelega s tega portala, on je koordinator za visoke kadre s FB, moreš pa imeta tečaj s Kumrovškega Abecednika, ti spoznaš osnove socializma in potem moreš biti bčlanjen v eno od levičarskih strank . Preptosto pa par šoldov te bo stalo, mogoče boš mogel na pomurcu nabijati komentarje, za začetek po 1 cent na komentar, ti bo debeli razložil podrobnosti :) .

        3 8 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.11.2021 ob 12:20 gost

        Če bi TIJ ime delovne navade bi BIL ZAPOSLEN!!!!!! sedaj pa melješ izgovore samo da dela ne najdeš!!!!!!!!! še žal ti bo to si zapomni!!!

        4 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.11.2021 ob 19:07 zarka gost

        pojdi se izobraževat. zavord ti plača kaj na ljudski univerzi, potem pa dalje. pa bo. če so delovne navade in sposobnosti, potem tudi ulčenje mora iti. ali pa tako zelo ne gre? potem pa na ozaro da določijo stopnjo umske invalidnosti.

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.11.2021 ob 8:38 gost

      Tvoj delovna mesta zasedajo v Sloveniji južnjaki. Kajti so cenejša delovna sila in bol zaželeni pri delodajalcu bolj donosni kar se denarja tiče. Kar se dela tiče pa je druga zgodbe ampak danes priden delavec več nima veljave.

      11 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.11.2021 ob 10:46 Cobolisti gost

      youtube.com/watch?v=2XN5mhdWoM0 youtube.com/watch?v=kdco2Iip714

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.02.2022 ob 16:58 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.