https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

V Pomurju 98 novih okužb

9.11.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 7.615 PCR testiranj, potrjenih je bilo 3.344 novih okužb. 


V ponedeljek, 8. novembra, v Pomurju potrdili 98 novih okužb.

V ponedeljek so okužbe potrdili v 19 pomurskih občinah. 22 v Murski Soboti, 19 v Ljutomeru, 10 v Križevcih, 9 v Beltincih, 7 v Lendavi in Puconcih, 5 v Moravskih Toplicah, 3 v Gornji Radgoni, 2 okužbi na Cankovi, v Odrancih, Rogašovcih, Veliki Polani in Veržeju, ena v Apačah, Črenšovcih, Radencih, Razkrižju, Svetem Juriju ob Ščavnici in Tišini. 

V nedeljo, 7. novembra, v Pomurju potrdili 111 novih okužb.

V nedeljo so okužbe potrdili v 21 pomurskih občinah. 19 v Gornji Radgoni, 12 v Murski Soboti, 11 v Apačah in Lendavi, 6 v Dobrovniku in Puconcih, 5 v Radencih, Svetem Juriju ob Ščavnici, Tišini in Veliki Polani, 4 v Beltincih, 3 v Cankovi, Gornjih Petrovcih, Ljutomeru, Moravskih Toplicah in Turnišču, 2 v Črenšovcih in Šalovcih, po eno okužbo pri Gradu, v Kuzmi in Odrancih.

V soboto, 6. novembra, v Pomurju potrdili 212 novih okužb.

V soboto so okužbe potrdili v 23 pomurskih občinah. 43 v Lendavi, 21 v Gornji Gadgoni in Murski Soboti, 20 v Ljutomeru, 17 v Tišini, 16 v Beltincih in Radencih, 10 v Sv. Juriju ob Ščavnici, 7 v Moravskih Toplicah in Puconcih, 6 v Turnišču, 4 v Gornjih Petrovcih, 3 v Apačah, Križevcih, Razkrižju in Šalovcih, 2 v Črenšovcih, Dobrovniku, Odrancih, Veliki Polani in Veržeju ter po 1 v Cankovi in Rogašovcih.

V petek, 5. novembra, v Pomurju potrdili 186 novih okužb.

V petek so okužbe potrdili v 22 pomurskih občinah. 25 v Lendavi, 24 v Ljutomeru, 18 v Murski Soboti, 17 v Gornji Radgoni, 13 v Radencih, 12 v Apačah, 11 v Tišini, 8 v Beltincih, Križevcih in Sv. Juriju ob Ščavnici, 6 v Gornjih Petrovcih in Moravskih Toplicah, 5 v Puconcih in Turnišču, 4 v Cankovi, 3 v Gradu, Odrancih, Veliki Polani in Veržeju, 2 v Razkrižju ter po eno v Črenšovcih in Dobrovniku.

V četrtek, 4. novembra, v Pomurju potrdili 185 novih okužb.

V četrtek so okužbe potrdili v 23 pomurskih občinah. 26 v Gornji Radgoni, 24 v Murski Soboti, 23 v Lendavi, 20 v Ljutomeru, 15 v Radencih, 11 Apačah, 10 v Beltincih in Tišini, 9 v Svetem Juriju ob Ščavnici, 5 v Moravskih Toplicah in Rogašovcih, 4 v Gornjih Petrovcih, Križevcih, Puconcih in Veliki Polani, 2 v Črenšovcih, Hodošu in Turnišču, ena okužba na Cankovi, Dobrovniku, Gradu, Razkrižju in Veržeju.

V sredo, 3. novembra, v Pomurju potrdili 185 novih okužb.

V sredo so okužbe potrdili v 23 pomurskih občinah. 28 v Gornji Radgoni, 21 v Ljutomeru, 19 v Lendavi, 18 v Murski Soboti, 14 v Beltincih in Puconcih, 12 v Svetem Juriju ob Ščavnici, 10 v Apačah, 9 na Tišini, 7 v Radencih, 6 v Turnišču, 5 v Križevcih, 3 v Razkrižju, Veliki Polani in Veržeju, 2 na Cankovi, v Črenšovcih, Gornjih Petrovcih, pri Gradu in v Rogašovcih, ena okužba na Hodošu, Kuzmi in Moravskih Toplicah.

V torek, 2. novembra, v Pomurju potrdili 75 novih okužb.

V torek so okužbe potrdili v 20 pomurskih občinah. 18 v Ljutomeru, 13 v Murski Soboti, 7 v Beltincih, 5 v Tišini, 4 v Moravskih Toplicah in Puconcih, 3 v Cankovi in Razkrižju, 2 v Črenšovcih, Gornjih Petrovcih, Križevcih, Kuzmi, Lendavi in Odrancih ter po eno v Gradu, Šalovcih, Sv. Juriju ob Ščavnici, Turnišču, Veliki Polani in Veržeju.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.11.2021 ob 10:13 gost

      Vsi naj se gredo zdravit k stevanoviću, janulu, čordiću, verneru in njim podobnim, oni so strokovmjaki. Vlada je predpisala pogoje, če se jih ne držiš, se ve kje lahko pristaneš.

      23 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.11.2021 ob 11:18 Gost gost

        Jaz še nisem cepljen ampak ne zaradi teh kvazi strokovnjakov ki si jih nastel, ampak zaradi tega ker še osebno ne zaupam cepivom. Vidimo kaj se dogaja drugod po svetu, da se tudi v drzavah z najvecjo precepljenostjo stevilo okuzb dviga in povsod zaostrujejo pogoje za vstop bilo kam.

        12 7 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.11.2021 ob 11:20 123 gost

        Vlada piše pravila ki jih krši z krajami kakršnih v zgodovini Slovenije še ni bilo, v vsakem mandatu SDS je več kraj,ki do naslednjega mandata zastarsjo

        7 7 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.11.2021 ob 11:29 Štef gost

        Bolje Čordič in vsi ostali kot pa pedofili ki vas podpirajo in niso nikoli primerno kaznovani

        5 11 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.11.2021 ob 10:28 Jurij gost

      Cepljen ali necepljen ...virusa toliko krozi med nami da zbolevamo prav vsi....kako dolgo pa lahko organizem zdrzi neprestanemu izpostavljenju virusu...ker intervali med zbolevanju so vse krajsi...zbolel enkrat in tudi drugic...zakaj...

      10 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.11.2021 ob 10:55 Karel K. gost

      Ne morem verjeti, po letu in pol se še vedno najdejo idioti kateri razvijajo svojo teorijo o Kovidu in njegovi nalezljivosti in njegovem širjenju. To so ljudje z IQ pod lediščem. Za njih je vsa svetovna stroka nična, ti ljudje so za njih bedaki in njihove raziskave in ugotovitve so lanski sneg. Če pa to cepivo zares nebi nič koristilo, se s tem nebi nihče ukvarjal in nihlče nebi zaustavljal gospodarstva in turizma po celem svetu. Države z visoko precepljenostjo so danes na konju. Imajo okužene in bolne vendar to ni pandemija kot v Sloveniji kjer je teh pametnih idiotov največ. To pokazuje, da je titoizem vzgojil in vzgaja ljudi kateri samo sebe štejejo, vse drugo je za njih glupo.

      15 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.11.2021 ob 10:58 Karel K. gost

      Takoj, ko so se začele vrste na soboškem cepilnem mestu je število okuženih padlo in zagotovo tudi tistih v bolnici. Mimo je tudi posledica Trejzenoga senja in čarovnic. Zdaj bodo povzročili problem martinovci kateri bodo dvakrat zboleli, za kovidom in mačkom.

      6 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.11.2021 ob 11:13 gost

        Karoly, ne sekiraj se. Daj se vsake tri mesece cepiti in boš na konju. Če pa slučajno vseeno zboliš in prideš v bolnišnico, te bodo pozdravili titoistični zdravniki in titoistične medicinske sestre. Mogoče si boš pa mesto rezerviral v svoji priljubljeni Nemčiji. Samo pazi, da tam ne naletiš na titoističnega zdravnika, ker takšni tam tudi delajo. Tebe bodo do smrti preganjali titoisti, revše staro eno.

        8 8 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      09.11.2021 ob 11:53 gost

      SAMI LEVOJAJI DEBILI SE ŠOPIRITE PO TEM FORUMU!!!!!!!! Golazen ste ki vnašate nestrpnost in jezo med ljudmi!!!!!! Iztrebiti bo vas potrebno in potem bo večni mir!!!!!! Vsi drugi se zavedamo te kuge samo vi levojaji neotesanci se preseravlete in serjete sebi v pape v gobec !! naj vas vse celo krdelo VRAG POCITRA___GAMAD !!

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.11.2021 ob 13:07 Gost gost

        Iztrebiti bi bilo potrebno trenutno vladajoce, saj delajo samo piz...je a noben pa ne odgovarja, malo se v javnosti opravicijo in nato se vse pozabi. Se vidi da si SDS ker nivo komunikacije je podn od podna.

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      09.11.2021 ob 12:12 gost

      Jaz sem cepljen in mam mir. Do sedaj pri meni ni bilo nobenih simptomov tega virusa in za druge samovsecne egoiste se mi j.ebe ce do pristali na respiratorih. Ni moj problem. Prej bi razmislali in imeli so vso pravico se cepit pa se zastonj je. Polovica stvari ki jih beremo glede tega virusa je sama propaganda levih in njihovih medijev. Verjamem stroki in drugo me ne zanima. Tisti ki ne razmislajo kot jaz me ne ganejo. Jaz poslusam strokovnjake ki pravijo da je ceplenje edina resitev in ocitno je pri meni delovalo saj sem se med zivimi. Edino kar je motece pri ceplenju je to da bi treba pred tem opravit zdravniski pregled in bi lahko dolocili katero cepivo komu in ce sploh. Tu je pac sistem tak kot je. Vsi tisti ki so proti testiranju in ceplenju pa naj bojo dalje. Ampak zaradi takih se omejuje normalno zivlenje in se ocitno ne bo nic spremenilo na bolje.

      9 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      09.11.2021 ob 12:13 Karel K. gost

      Kot sami sebe imenujejo so to ljudje z IQ ledene vode, to niso levičarji, to so idioti, to so KULOVCI kateri po ljubljanskih ulicah, trgih na tiskovnih konferencah vreščijo kot srake na travnikih in v grmovju, brez vsebine s katero bi dokazovali kaj bi oni naredili boljše, kako bi spremenili obstoječi titoistični sistem v demokratičnega in proevropskega, kako bodo državo spremenili tako, da bo v njej vladala vladavina prava ne pa korupcija, laž in manipulacija, kjer se bodo namerno storjene krivice posameznikom v teh 30. letih in pred tem, popravile. Glavni njihov argument za rešitev problemov in korone so po njihovem predčasne volitve, da bodo te rešile ta in vse ostale probleme v Sloveniji, kateri so se nakopičili v 30. letih obstoja države tudi pod njihovim vodstvom. Kot alternativa in rešitelji se oni osebno ponujajo, torej Šarec s puško v koruzi, Bratuškova katera je pogorela v Bruslju, Mesec, Fajonova, Nemec, Golubič, Han, Pavšič....

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      09.11.2021 ob 12:20 gost

      Pa vlada nima s tem nic ker niso virusa oni izmislili ker vsi znamo da to slovenija ni zmozna. Torej skacite tam po kitajski ali kje drugod. Nevem pa zakaj se je potrebno toliko bunit in jamrat in protestirat saj je ze od nekdaj ocitno da smo mala drzava ki na svetovni ravni o nicemer nima pojma razen v kakem sportu. Tak da jansa in podobni nimajo veze z virusom. Imajo vezo z omejitvami javnega zivljenja. Pomoje bi blo treba vse pustiti - maske kdor zeli, cepljenje je tak prostovoljno, testiranje kdor zeli, itd. Pa bi se vidlo kaj bi blo. Da smo pa v prejsnem stoletju pod titom bi blo cepljenje po zakonu obvezno brez jamranja. Pa vsi bi se cepili pa bi bil mir v roku pol leta. Tak da cudno da to levicari niste pogruntali ce ga ze tak zagovarjate. Takratni rezim bi vsem zagrozil in bi nastal red. Zdaj je dopusceno vsakemu povedat svoje "strokovno" mnenje in izpade nekaterih fanatikov.

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      09.11.2021 ob 12:30 Gost gost

      Zakaj sploh treba objavlat podatke okuzenih in mrtvih? Sama slava jih je. Res so slavni. Se smejejo ko marsikeri rece jaz sm zdaj v tej rundi med okuzenimi. Kak ce je to nekaj dobrega. Mrtvi pa tak nemrejo vec nic in ce bi prej ukrepali bi blo verjetno drugace. Tem vec ni kaj ocitat. Ker jih ni. In s temi podatki ki v bistvu niso pozitivne novice se dela samo razdor med ljudmi saj psiholosko vpliva na druzbo. Ce nekdo razmislja da virusa ni, da je cepljenje brezveze ali testiranje... S temi objavljenimi podatki jim ne boste spremenili mnenja. Nekateri dobijo virus pa se pol tudi ne cepijo. Ali pa so pozitivni pa se ne drzijo karantene. Torej to v bistvu nima nobenga smisla. Tisti keri smo se cepili nas ne zanimajo take novice. Ostale pa tudi ne ker ni ucinka.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      09.11.2021 ob 12:33 gost

      V Sloveniji je vse kriva vlada kero vodi svetovni debilni bolnik. Pri tem pa mu pomagajo še večjo psiho bolniki. Kot so počivausek keri je vse pokradel kar se je dalo potem se je prodal za Sava turizem JJ. Vizjak keri je svetovalec tajkunom kako se izogniti davkom potem se o sem tem laže. Hojs keri Slovence preganja z vodnim topom po slovenskih ulicah in jih zastruplja z plinom kot Hitler v drugi svetovni vojni. Tunin keri že dve leti išče tovornjak z maskami kroga je izgubil že lani februarja. Simuniti kolturni minister keri Neve prebrati enega stavka od pijanosti. Pokljuka keromi zdravstvo vodi obramboslovec on pa samo kluma. Itd. To so gnoji keri nam Slovencem krojijo usodo.

      5 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      09.11.2021 ob 15:56 Lujz gost

      Ko bomo precepljeni kot Danska in Islandija bomo tudi mi ziveli kot nekdaj,svobodno kot da virusa nikoli ni bilo.Te drzave nam naj bodo za vzgled. Zaupajte stroki in cepivu.Janez Jansa 20.8.2021.danes ob 8 zjutraj Danska in Islandija uvaja zopet vse omejitve ker imajo katastrofo.vsaka cast celih 2 meseca so bili za vzgled. Hvala J.J za predlog.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      09.11.2021 ob 18:59 gost

      LUJZ-takšni komentar je pohvale vreden.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      10.11.2021 ob 8:00 gost

      gost:12:33 ti si najbrž pobegnil iz zavoda Lj.Polje Tam so pod nadzorom taki Butalci kot si ti.Daj nehaj pisati , ker se vidi da imaš svojo tintaro napolnjeno od rtv in pop tv.Skup te držijo bedarije laži in PRAZNA GLAVA.Sram te je naj FUj FUJ nesnaga rdeča FUJ.TOTALNI BEDAK SI.MARŠ.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.