https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Minister za zdravje pomagal zaposlenim na covidni intenzivni enoti

5.11.2021  

Zdravstveni minister Janez Poklukar je pomagal v diagnostično-terapevtskem servisu Univerzitetnega kliničnega centra (UKC) Ljubljana.

"Minister za zdravje je danes dopoldne opravljal operativne video sestanke glede nadaljnje mobilizacija kadra v zdravstvu z različnimi deležniki, med drugim s predstavniki Rdečega križa in Civilne zaščite. Nato je obiskal UKC LJ, kjer so skupaj z vodstvom skupaj ocenili stanje. 

Pridružil se je kolegom na intenzivni enoti in jim pomagal pri delu, kjer so razmere skrajno resne. Ob tem poziva vse, ki so ustrezno usposobljeni, da pridejo na pomoč. Javijo se lahko preko združenj ali v bolnišnice, kjer so že imenovani coovid koordinatorji za kadre," je zdravstveno ministrstvo zapisalo na Twitterju.

 

* Foto: Twitter - Ministrstvo za zdravje 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.11.2021 ob 19:38 gost

      Kaj je napravil enega izmed zelo dobro plačanega dežurstva v bolnišnici? Okoli 1.000 evrov bruto dobi za eno dežurstvo. Mesečno napravi zraven funkcije ministra za zdravje tudi nekaj dežurstev po bolnišnicah.

      19 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.11.2021 ob 19:45 gost

      bolše kot škoda, ki jo dela kot zdravstveni minister za vso populacijo tam dela manjšo škodo je malo pacientov

      16 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.11.2021 ob 8:32 gost

      Tam je bolj primeren saj v vladi ni itak on minister ampak maršal tvita. Zato ga tudi ne bodo pogrešali ker je že za govorniški odrom itak zadosti pajacov.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.11.2021 ob 9:05 gost

      BEDAK-levi.

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.11.2021 ob 10:34 kljuka gost

      to je itak samo kamuflaža.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      13.11.2021 ob 11:04 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Tak je kot predsedniška rit pred volitvami,torej brezjajčni Pahor,ki je en dan(eno uro) za fotiče premetaval zabojnike.Naj delata dneve v trgovinah,urgencah,plače si ne bosta zaslužila,smrduha slovenska odpadniška,ogabneža.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      14.11.2021 ob 11:08 čelavi gost

      Malo Ivana Janeza Rushitija poslati na oddelek.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.