https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

V Pomurju iščejo maserja, pralca vozil ter tehnika zdravstvene nege

16.11.2021 ob 6:00  

Tudi ta teden smo za vas preverili spletno stran Zavoda za zaposlovanje RS. Nekaj najbolj zanimivih delovnih mest smo izbrskali, preverite, morda pa je katero ravno pravšnje za vas.


REPUBLIKA SLOVENIJA UPRAVNA ENOTA GORNJA RADGONA vabi med svoje vrste SVETOVALCA. Ponujajo pa zaposlitev za nedoločen čas s 5-mesečnim poskusnim delom. Od kandidata pričakujejo končano visokošolsko izobrazbo 1. stopnje, visokošolsko strokovno (prejšnjo) izobrazbo, smer: Pravo. Alternativna izobrazba: visokošolska izobrazba 1. stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja) izobrazba ipd., smer: Interdisciplinarne izobraževalne aktivnosti/izidi, pretežno poslovne in upravne vede, pravo. Potrebujete tudi  vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so: navedeni v javnem natečaju, objavljenem na osrednjem spletnem mestu državne uprave GOV.SI: https://www.gov.si/zbirke/delovna-mesta/ . Na navedeni spletni povezavi najdete objavljeni javni natečaj z vsemi potrebnimi informacijami, kaj vse mora prijava vsebovati in obrazec: Vloga za zaposlitev, ki vsebuje vse podatke, potrebne za popolno prijavo, na kateri kandidati vložijo prijavo. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 19. novembra 2021.  

Sava Turizem d.d.; PE TERME 3000 išče MASERJA. Od kandidata pričakujejo končano višješolsko (prejšnjo) izobrazbo, višjo strokovno izobrazbo, smer: Zdravstvo, podrobneje neopredeljeno. Alternativna izobrazba: srednja strokovna izobrazba, srednja splošna izobrazba, smer: Zdravstvo, podrobneje neopredeljeno ter vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoj za zasedbo delovnega mesta je: opravljen tečaj za maserja. Ponujajo pa zaposlitev za določen čas 6 mesecev, delo pa poteka v dveh izmenah. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 20. novembra 2021.

SeneCura Dom starejših občanov Radenci d.o.o. išče TEHNIKA ZDRAVSTVENE NEGE. Od kandidata pričakujejo končano srednjo strokovno oziroma srednjo splošno izobrazbo, smer: Zdravstvena nega in babištvo. Za zasedbo delovnega mesta potrebujete tudi 3 mesece delovnih izkušenj in vozniški izpit B kategorije. Ponujajo pa zaposlitev za določen čas 12-mesecev, z 2-mesečnim poskusnim delom. Delo pa poteka v več izmenah. Kandidati naj pošljejo vlogo po poti, e-pošti, ali oddajo vlogo preko spletene strani delodajalca do 19. novembra 2021.

AUDIT & CO, družba za revizijo in svetovanje d.o.o. išče ASISTENTA V REVIZIJI. Ponujajo pa zaposlitev za določen čas 12-mesecev, s 3-mesečnim poskusnim delom. Od kandidata pričakujejo končano visokošolsko izobrazbo 1. stopnje, visokošolsko strokovno (prejšnjo) izobrazbo, smer: Ekonomija ter 2 deli delovnih izkušenj in vozniški izpit B kategorije. Kandidati naj pošljejo e-pošti do 17. novembra 2021.

MEDICOP - specialna oprema d.o.o. išče AVTOKAROSERISTA. Od kandidata pričakujejo končano srednjo poklicno izobrazbo, smer: Metalurgija, strojništvo in kovinarstvo ter 2 leti delovnih izkušenj in vozniški izpit B kategorije. Ponujajo pa zaposlitev za določen čas 12-mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 25. novembra 2021.

AVTOCENTER HORVAT, Avtopralna steza - vulkanizerstvo - avtooptika - prodaja gum in platišč - hitri servis, d. o. o. vabi med svoje vrste PRALCA VOZIL. Od kandidata pričakujejo končano srednjo poklicno izobrazbo. Alternativna izobrazba: osnovnošolska izobrazba, nižja poklicna izobrazba, srednja strokovna izobrazba in srednja splošna izobrazba. Potreben pa je tudi vozniški izpit B kategorije. Ponujajo pa zaposlitev za nedoločen čas, s 3-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pokličejo na razgovor do 28. novembra 2021.

Podrobnosti izbranih prostih delovnih mest in ostala prosta delovna mesta si lahko ogledate TUKAJ.

Foto: Pixabay.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.11.2021 ob 6:58 Lujz gost

      Jaz bi masiro na zzzs, tam se baje rade masirajo med pavzami

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.11.2021 ob 8:35 gost

      Kaj pa bolnišnica Rakičan nič ne išče novih sodelavcev pa je baje ogromno pomanjkanje kadra???????????????????????????

      13 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.11.2021 ob 8:48 gost

      To je samo za javnost da ni kadra. Resnica pa je drugačna. Seveda vse laži so slajše kot resnica. Brezposelnost se je kao zmanjšala. Omu to oni nakladajo bedaki statistični hlapci od JJ. Sao da bo vse lepše slišati kako je vlada sposobna bla, bla, bla. Vsak mesec se odpušča delavce vsak drugi obrtnik več ne posluje zardi virusa večina turističnih objektov praznih itd debil vladni in statistični pa nakladajo kao smo uspešni z zmanjšanju brezposelnimi. Komu oni to nakladajo kontradiktorno. Totalni idiotizem z strani vlade nesposobne.

      14 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.11.2021 ob 8:56 gost

        Kakšna škoda, da tako briljanten um zapravlja svoj talent na lokalnem portalu, namesto da bi prevzel vodenje države, zdravstva, gospodarstva, turizma in mimogrede še Zavoda za statistiko.

        8 13 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.11.2021 ob 10:34 kilonja gost

        ne vem no, okoli mene so vse gostilne odprte, vsa podjetja, zida se na polno vsaki nepozidan košček zemlje, trgovine vse polne itd...

        4 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.11.2021 ob 14:41 gost

        TIJ LEVI klatež si kreten na kubik!!!!!!!!!!!!!! Mij koalicijski smo vsi zaposleni .nobeden se NE pritožuje , ker nam je dobro!!!!!!!!!!! Če pa imate probleme vij levojajarski pedri , nam je pa pač vseeno !!! zakaj pa ste taki debili da poslušate svoje perverzneže in od njih nimate nobenega haska!!!! telebajski !

        1 5 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.11.2021 ob 10:32 kilonja gost

      Ljubljanski mestni svetniki so v ponedeljek podprli predlog o zvišanju cen parkirnin v središču mesta. V coni 1 se bo ura parkiranja podražila z 80 centov na 1,2 evra, v coni 2 pa s 60 na 70 centov. Župan Zoran Janković je odvrnil, da se od dviga parkirnine niti en evro ne bo stekel v mestni proračun....haha idol od slovenskih levičarjev in balkancev .

      4 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      16.11.2021 ob 14:45 gost

      Vsi desni buziji so zaposleni na sončni upravi. Vsi ste zaposleni z pocanjem,,,, riti,,, to je vaša redna zaposlitev. Izredna pa da lizete posrano,,, rit vašemu debili,,,, Janušu groznemu,,,,

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      16.11.2021 ob 16:39 gost

      PA pička ti materna govno lejvo ---ge si tij budalo videl ,da se mij koalicijski kaj bunimo????? samo vij pedri ste po fb ker ste na sociali pa imate čas ! vijdiš budalo ka se samo tvoji nasprotovalci nam oglašajo!!!!!! gamad zblojena !!!!!!!!!

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      01.02.2022 ob 15:18 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.